Мини Пинчер
Публикувано: 25 April 2006 - 07:24 PM
Прикачени файлове
-
c__060424_122718.jpg (55.39K)
Брой сваляния: 186
Публикувано: 27 April 2006 - 08:33 AM
на моята Тайра и втръснаха яйцата, изяде 1 и повече неподуши даже... Докато ги боядисвах се сърдеше да й ги дам белички, каза "мнооого важно и така могат да се ядат" пък сега не ги ще bl) може би се чуди кой папагал ги е снесъл l)
Публикувано: 02 May 2006 - 07:43 AM
Та тъй ние изкарахме добре...завършека само беше кофти. Като се прибрахме тръгнах да пускам пералня и тъй като разклонителя малко калпав- предния път искри излязоха, питам аз Стас дали да не го натисна с крак, а той - не аз ще го включа. И като гръмна...изгоря му ръката и централния бушон. Сега част от ръката + палеца е като печена на грил - не поиска да ходи на лекар и само го мазах и увих с бинт. Сега разправя, че е добре, само като свива ръката го боли - е дано е така.Целуваме ви с Майльо и чакаме да пишете как сте изкарали почивните дни :)
Публикувано: 02 May 2006 - 09:21 AM
Е, пак лоши новини. Katrina, доно Стас да се оправи по-бързо worthy
Чочко изкара много добре в Смолян - надивя се това диваче на воля d) d) d)
Два дена само кюфтенца oleeee а сега се мръщи и е на диета oleeee
Направихме му снимки - утре ще ви го покажа.
Баба му Катя вика - Оставете ми го това кученце малко да го охраня, то горкото залита от глад bash
Публикувано: 02 May 2006 - 10:29 AM
Катрина много съжалявам за злополуката със Стас все пак не е лошо да отиде на лекар че може да стане и инфекция щом е много изгорял .Дано по бързо да се оправи че много боли изгорялото .
Поздрави и целувки на всички w) super best
Публикувано: 04 May 2006 - 04:00 PM
Сега се спукал единия малкия мехур, и остава един голям и търпи милия - не казва че го боли много. Това си е бял кахър. r) Хубаво си се разшетала Галя, аз много обичам да правя ремонти, даже едно време си мислих да стана декоратор - то и сега си го искам де, но трябват много пари за собсвена такава фирма. :) Е живи и здрави пък може някога да го направя, ще заформим един бизнес с Ракитово - ще ме снабдяват с дървен материал w) и ще печелим пари за повече кученца w)
Целуваме ви всичкии w)
Публикувано: 04 May 2006 - 06:23 PM
ИИИИИИ да не сте в гората та не иска да иде на лекар a)
Публикувано: 05 May 2006 - 07:57 AM
Просто се отказвам да меля на главата постоянно и да прави каквото си сметне за добре. Ясно е че колкото и да повтарям няма да ме чуе или разбере по-хубаво.
Публикувано: 05 May 2006 - 09:07 AM
Има възпалителен процес, но от къде идва ????
Ветеринарите са доста шашнати bl) направиха му един коктейл от три спринцофки за анемията, температурата и за възтановяване на имуната защита. Казаха, че има доста здрава душица, за да се движи, хапва и върти опашка с тази висока температура.
Дано да се оправи worthy , че не ми се мисли ouu
Публикувано: 05 May 2006 - 09:18 AM
Вчера на обяд водих Чочко на Аязмото и там в едни гъсти храсталаци се заигра с един зелен и доста голям гущер. Разбрах, че няма намерение да го яде и го оставих да си го погони окло 30-на минути.
Сега се обвинявам, че гущера може да е бил отрове и да го е ухапал worthy
Мъжа ми пък има друга версия - урочасан s)
Публикувано: 05 May 2006 - 10:39 AM
Чакам новини super best
Публикувано: 05 May 2006 - 02:40 PM
аз не съм чувала тези гущери да са отровни, а и възможно ли е гущер да захапе кученце, та макар и дребничко колкото е Чочко???
да не би да се е простудил, напоследък е доста хладно, особено рано сутрин и късно вечер bl)
стискаме палци да оздравява бързо, кажи му че приятелите от форума чакат да го видят как беснее по полянките здравичък 1super w)
Публикувано: 05 May 2006 - 02:54 PM
worthy Кети,стискаме палци да се оправи малкото слънчице,а и разполагаш с добри доктори от института!!Дръж ни в течение за всичко!Дори и само да споделиш и притесненията си и хубавото и лошото!
Пращам ти много целувки за Чочко!!! w)

Публикувано: 05 May 2006 - 03:10 PM