Мини Пинчер
Публикувано: 14 November 2009 - 09:25 PM
Еми, първо трябва да го заведеш за първа ваксина, ако още няма. Докторът после ще определи датите за следващите. Той ще ти и обясни с какво е най-добре да го храниш. Ако е отбито от майка си и захранено, най-лесно е да я храниш с гранули. Количеството зависи от очакваните кг на кучето и го пише на опаковката. Разделяй го поравно на 3 или 4 пъти и му ги давай в един и същи час всеки ден. Ако не може да яде сухи гранули, накисвай му ги в малко вода или пилешки бульон (от сварено пиле, не от готовите). Можеш също да му даваш и накълцанко на ситно сварено пилешко с бульончето.
Това е, което се сещам в момента. Ако имаш някакви други въпроси, ще помагам доколкото мога!

Публикувано: 15 November 2009 - 08:56 AM

Хубав и слънчев уикенд на всички.

Ще чакам с нетърпение, че моята си няма още дрешка. А, тя Али много малка изглежда (тя си е и мъничка на годинки , де :)). Колко тежи? Тя, тази дрешка ще е като за мишки!

Вчера като я теглиха се оказа че си наддава доста килца -хихих и сега тежи 480 гр.

Днес ме очаква едно голямо чистене, а още имаме проблем със спането. Не може още да свикне да си спи в нейното легълце вечер.

Публикувано: 15 November 2009 - 09:59 AM
Imam mini - pin4er na 60 dni! Az sum nova v otglejdaneto na pin4eri i iskam da mi dadete saveti za vsi4ko otnosno otglejdane, vaksinaciq i t.n. I ku4enceto vse o6te ne si e izpravilo u6ite tova vuzmojno li e za vuzrastta my?
Аз моята Али я храня през около 5 часа с гранули "Starter" на Канин, накиснати във водичка,като кашичка. Питах вчера ветеринарките дали мога да й давам и други вкуснотии, но казаха за сега да продължавам само с кучешката храна.

Друго, Али я уча на една от тези кучешките тоалетни да ходи по нужди, отначало слагах и от прословутите капки върху памперса, обаче установих, че нещо ни парят на очите и спрях да ги слагам. След втората й ваксина ще започна да й местя тоалетната постепенно към банята и така. Търпение и обич и игри.

By the way, Али също е на почти 60 дни, от къде си ти?
Публикувано: 15 November 2009 - 10:11 AM
Публикувано: 15 November 2009 - 07:12 PM

Публикувано: 15 November 2009 - 07:38 PM

Даа така се започва.В началото едвам ръмжи и лае едно смешно и плахо,а след няколко месеца неможете да му затворите устата

Публикувано: 16 November 2009 - 11:09 AM

Много сладки мъничета.......пупуууу
Много красиви елеци имат по-големите сладури.

alison(aly) на Али, не е ли още рано за разходки дори и в чанта да е пак може да прехване нещо. Нека да минат трите имунизации и ще ходите на вън постоянно Когато направиха на Сиси трета имунизация трябваше да изчакаме 10 дни
magi801029 за храненето аз от опит мога да кажа,че ако кученцето Ви опита месце на момента ще забрави гранулите
Публикувано: 16 November 2009 - 11:25 AM

Честити разгонени малки госпожички и много,много да се пазите

Добре дошли на новите мъници и родителите им,пожелавам предимно здраве и много щастливи луди моменти,да ни радват с по-вече снимки

Поздрави,цунки и гушки от сем:4*4

Публикувано: 16 November 2009 - 01:59 PM

Добре дошли на MAneTYyY и на magi801029 и от нас с Бъди! Оскар е толкова малък, а вече се държи като фотомодел

Момичета, има много хубави теми във форумите "Къщата на кучето" и "Възпитание, обучение, спорт". Четете, когато можете! Във Ветеринарен кабинет пък пише за ваксините. Всякакви теми за хранене, хигиенни нужди и каквото ви хрумне са подробно разгледани, и са много полезни.

Новото попълнение е страхотно

Ние с Бъди вчера се мотахме около едно езеро. Имаше рибари и Бъдко се чувстваше задължен да провери всеки от тях по колко риба е хванал, та като го видеха хората се смееха и ми викаха, че бил ходеща стръв да съм им го дадяла

Прикачени снимки
Публикувано: 16 November 2009 - 02:12 PM

suzana и durka да пращат снимки,да не се ослушват,не че и аз скоро съм пускала де,ама довечера ще се отчета...
Ани,Бъдко е страхотен! Мамино сладурче! Тази дрешка е много хубава и му стои перфектно искам и ааааз,дай повече инфо за нея...
Публикувано: 16 November 2009 - 02:40 PM

Публикувано: 16 November 2009 - 03:14 PM
А пък за Оскар,нямам думи.......

Публикувано: 16 November 2009 - 03:19 PM

Ами дай ги тези снимки

Иначе аз и Шоколад, а и други "майки" им оставяме купичките пълни с гранули и те сами спират да се тъпчат като видят, че винаги има храна. От друга страна, нашите кученца не са от най-ящните. Пробвай с пълна купичка, а ако се тъпче като невидял виж темите в "Къщата на кучето" - "Хранене".
chocolate80, това му е първият пуловер, просто беше много голям като го взех. Пуловерът е дебел, идеален за ски