Маги,просто ме остави без думи...какво ти смеене,просто е разкошен,като видях снимките направо ми се напълни душата,мдааа роден манекен е,спор няма.Вече отърване няма-веднъж вече ни го показа и край,"задължена си" постоянно да ни го показваш!!!!

А за яденето както и
Бъди ти е писала,ние сме винаги с пълни купички.Аз като го взех Арчи първо му киснех гранулките я с пилешко бульонче,я с кисело млекце и тогава му ги приготвях на момента и ако случайно не си изяждаше яденето му правех ново след няколко часа,а старото изхвърлях,че ако ги оставях щяха да се вкиснат,но от както почна суха гранулка винаги купичката му е пълна...в началото преяде 1,2 пъти и повърна,но като видя,че винаги има кльопачка и спря да се тъпче като за световно.Сега вече му се моля да яде на щиглеца мръсен аме не и не,все същия трион си е...искам малко да закръгли дупето,че така му стърчат кокалите,че...надявам се и това да стане като му мине разгонването..А за калция аз още му давам на мойто "дърто магаре",вече сме по половин таблетка за 10 дена,почиваме 20 и пак,ама не сме от най-редовните де,веднъж бях забравила и все не ми се отваряше път към вета и не бях му давала към 2 мес.,но вече бяхме по-големи,а вие сте малкички още и задължително трябва да му давате.