Айде и от мен една снимка,надявам се да не се сърдите че ви пиша в темата,ама в чихуата почти никой не пише,пък то и ние дали сме чихи е малко под въпрос

няма с какво да докажем

Добро утро на всички

!
Чери, ако искаш да идваме на гости, за да видим Тайра добре, спри да пишеш, ти си решаваш. След нас ще си така

, затова по-добре пиши и пращай снимки

!
Сега като гледам снимките и си мисля колко бързо пораснаха бебоците. Майк и Бъдко са пуберитети, Тайричка е истинска госпожица, Арчи вече има приятелка, а и Моли не е вече бебе.
Тези истории с бягането направо ме стресираха, въпреки че и аз се смях на:"Майка отначало не я познала, щото и не видяла даже какво животно влязло и като се развикала и с една метла бой... Докато я познае, Джеса изяла две метли."

. Бях чела, че колкото и да е ядосан стопанинът не трябвало да бие кучето, понеже то следващия път изобщо нямало да дойде като го вика. Ама как да се сдържи човек! А къщичката е чудесна
abaka!
chocolate80, ама коя е тази дама-сладурана? Я разправяй!
silas_83, Бъдко не прави бели вкъщи горе-долу откакто стана на 5 месеца. Аз напръсках килимите с отблъскващ спрей. Някъде по-напред съм го писала. Това с привличащите капки изобщо не ми свърши работа.
Аз се успокоих за храненето. На детето му излязоха зъбки (естествено без да му падат старите

) и пак се храни нормално. Направо две седмици се чудих какво да му купя и как да му го сготвя.
А вчера до градинката ни, една ротвайлерка нахапала една страшно мила бретон шпаньолка. Тя е възрастна и не вижда, изобщо не е агресивна и отгоре на всичко е била на повод и не е успяла нито да се защити, нито да избяга. Кучето цялото трепереше и беше в пълен стрес, а и стопанката му също. Добре, че после се съвзе та тръгнаха на лекар. Ротвайлерката я захапала направо през гърлото и по гърба беше нахапана. Толкова ми домъчня за кучето и така ме достраша за моето. Не знам къде да го разхождам вече!
Как са малките пинчета-бебоци? Алисън, Маги и останалите, пращайте снимки!