Алина, стискаме

Тука ме обидихте адски много! Абсурдно е да правим търговия, Вие чувате ли се?! Не съм паднала до такова ниво! Първото ми куче Лайла.. една собственичка реши да я изостави като беше на 45 дена, защото нямала средства и е била "мелез" на дъщеря ми й дожаля и взехме Лайла вкъщи! След около година майкини я искаха за къщата на село, но аз категорично отказах, тъй като щеше да е вързана.. А и не исках да я давам. Сега Лайличка е в къщата на сестра ми, тъй като е с двор - не, не е вързана! И Лайла си я виждаме и е доволна, не, не я развъждаме. 1 - знам, че е нелегално, и второ - достатъчно разумна съм, за да не го направя. Алекс ни беше второто куче, което отново щяха да го изхвърлят, защото е бил мелез, но този път друга собственичка.. Тъй като втората собственичка ( на Алекс) беше много добра приятелка с най-голямата ми сестра ( ние сме 3 момичета) беше взела Алекс, но тъй като и се наложи да замине в Англия по работа, не взе Алекс и го остави на нас.. Ние се обвързахме към него, но сестра ми като се върна реши да си го взема и сега си го гледа в Англия.. Мъжо каза, че е съгласен на куче вкъщи, но стига да не е от големите породи, дори и да е кръстоска, просто на кучето няма да му е удобно, тъй като сме в апартамент. Дъщеря ми е на 13 и друг път е поемала отговорност, така че, кучо ще има с кой да си играе, разкарва освен мен и мъжо. И се спряхме на пинчерче.. Знам, че стана много дълъг този пост, но колкото и абсурдно да звучи това си е истината.. Надявам се да не ме мислите за една от онези бабки, които вземат кучета и с тях хранят....

Лека вечер!