Не се сърди
sisa97,сигурна съм,че Бъди не е искала да те обиди,просто много обича кученцата и се е притеснила да не им се е случило нещо лошо,че в този форум и тя като мен се е нагледала на каква ли не човешка жестокост и страданията на четириногите.Аз също ще ви призова на добро дело като си осиновите някое "бездомниче"и му дарите цялата си любов,но ако все пак държите да е пинчероподобно,точно след вашия първи пост е писала Алина,която чака бебета всеки момент,ако искаш и пиши,но на
лични или се свържи с иван-з или анчето от форума на чихуахуа,но и на тях на лични,защото наистина не се толерират подобни "разговори"
tutune първото което ми хрумна е да му вземете куклата и да видим като няма какво да клеца(и вие няма да му позволявате) да ли пак ще ги прави тези белички.А за разгонването си мисля,че е още малък,ама знае ли човек,но според мен няма как да не разберете като се разгони.А за тези кукли,прави ми впечатление,че много кучовци си имат такива и да си ги клецат когато им скимне,ами Арчи като беше по-малък имаше една,но никакъв такъв интерес не прояви към нея,по-скоро първо и извади очите,после носът и накрая я разфърфори и аз я изхвърлих,но към неодушевени предмети никога не е проявявал интерес,за разлика от всички щъкащи...виж за чорапи направо умира(ама да си играе с тях де)....само ако знаете как се прави на луд до като ги открадне.А и какъв крадец е...ако си оставя чантата отворена,почти всичко извлачва от нея,а как ме преджобва не е истина