Мини Пинчер
Публикувано: 09 December 2009 - 01:02 PM
Да не си помислите,че ще подмина без коментар всички тези разкошотии които сте напускали,а ???
alina,златни ръце имаш
Чери,Тайра както винаги е в целия си блясък
Ламаринка,хайде побързай с фотосесията,не ни дръж в напрежение....нямам търпение да видя малката-голяма мома
Sessile,добре дошла в нашето голямо пинчерско семейство и да не забравяш да пускаш снимки на съкровищата си
magi801029 айде честито на Оскарчето от батко му Арчи
Олеее дано не пропусна някой,в никаъв случай няма да е нарочно...
Хайде цунки и гушки на всички сладурчета...
Гале,Алина благодаря ви.....Гале тя малко се лошее приятелката му,но така трябва да е....какво си въобразява нашия...Големи са смешки двамата,но се крият от нахалния папарак...
Публикувано: 09 December 2009 - 05:43 PM
Публикувано: 09 December 2009 - 07:21 PM
Ето малко инфо за нас: Русата маймунка е кака Чара. Тя е родена на 01.05, а Зоро на 05.06. Първо взехме Чаричка и направо се влюбихме, затова мъжът ми почна да ме навива да вземем още едно да си играят и така.... Вета ни посъветва второто да е от другия пол, за да не се бият.
Сега със свито сърце чакам Чара да се разгони и да започне голямото пазене. Иначе както можете да си представите при нас е весело. Имаме си и 4 годишна котка, която ги прие много добре, даже вече се заиграват. Айде пускам снимки.
Поздрави и целувки на рожденниците.
Публикувано: 09 December 2009 - 07:48 PM
Публикувано: 10 December 2009 - 09:27 AM
Много пъти съм си мислила за второ пинчи,но ....трябва пак да го уча къде да пишка,ми ако пак се случи болнав ,ми Чафи е окупирал цялата спалня,новото къде ще спи,дали няма да се карат за щръволинките.Чафун е много скръндзав,ако някой се приближи даже и до каишката му почва да се зъби.Идвали са кученца в къщи,моя отива и ляга да неговите неща и не дава никой да припари.И гледам да скрия всичко преди да дойдат,но пък отива до шкафчето и там лежи.
На мен ми се падна от цялото кучило най-трудното за възпитание куче
Публикувано: 10 December 2009 - 02:05 PM
Точно това си мислех, когато четох вчера поста на Чери, че няма настроение. И на мен всеки път ми се стопля душата и от снимките, и от веселите истории, и от мерака, с който Алина е направила къщичка и..........................какво ли не. Така че пишете и пращайте снимки
А за големите кучета Чафи, най-вероятно не си сгрешила. Аз понеже четох за социализацията и го пускам при всякакви кучета, той горкият умира от страх и се моли да го взема, а и аз треперя да не му направят нещо. Те искат да си играят с него, ама едно 35 килограмово куче като му скочи отгоре и ........ ясно какво става. Няколко пъти сам си тръгва от градинката или стои нещастен отстрани и се мъчи да бъде незабележим, направо ми къса сърцето. Е, разбира се, с кучетата, които познава си играе и явно му харесва, ама от новите големи, или от тези, за които е пищяща играчка много го е страх. Та не знам дали дълго още ще продължа със социализацията.
Публикувано: 10 December 2009 - 02:21 PM
Buddy28,може би е по-добре да е страхлив твоят сладур отколкото нахален,защото нали все пак е мъж,ако вземе да се ежи където и пред когото не трябва може да си навлече белята
Публикувано: 10 December 2009 - 06:15 PM
Ох аз май се разчувствах, ама така е с толкова много разкошотии
Хубава вечер на всички!!!
Публикувано: 10 December 2009 - 09:47 PM
Рафи си има любим човек и недава да се припари до него,пази го само за нея
http://vbox7.com/play:7fcdb12c

Вход

Горе
Цитиране +