Мини Пинчер
Публикувано: 10 December 2009 - 09:27 AM

Много пъти съм си мислила за второ пинчи,но ....трябва пак да го уча къде да пишка,ми ако пак се случи болнав ,ми Чафи е окупирал цялата спалня,новото къде ще спи,дали няма да се карат за щръволинките.Чафун е много скръндзав,ако някой се приближи даже и до каишката му почва да се зъби.Идвали са кученца в къщи,моя отива и ляга да неговите неща и не дава никой да припари.И гледам да скрия всичко преди да дойдат,но пък отива до шкафчето и там лежи.
На мен ми се падна от цялото кучило най-трудното за възпитание куче

Публикувано: 10 December 2009 - 02:05 PM

Точно това си мислех, когато четох вчера поста на Чери, че няма настроение. И на мен всеки път ми се стопля душата и от снимките, и от веселите истории, и от мерака, с който Алина е направила къщичка и..........................какво ли не. Така че пишете и пращайте снимки

А за големите кучета Чафи, най-вероятно не си сгрешила. Аз понеже четох за социализацията и го пускам при всякакви кучета, той горкият умира от страх и се моли да го взема, а и аз треперя да не му направят нещо. Те искат да си играят с него, ама едно 35 килограмово куче като му скочи отгоре и ........ ясно какво става. Няколко пъти сам си тръгва от градинката или стои нещастен отстрани и се мъчи да бъде незабележим, направо ми къса сърцето. Е, разбира се, с кучетата, които познава си играе и явно му харесва, ама от новите големи, или от тези, за които е пищяща играчка много го е страх. Та не знам дали дълго още ще продължа със социализацията.
Публикувано: 10 December 2009 - 02:21 PM

Buddy28,може би е по-добре да е страхлив твоят сладур отколкото нахален,защото нали все пак е мъж,ако вземе да се ежи където и пред когото не трябва може да си навлече белята

Публикувано: 10 December 2009 - 06:15 PM
Ох аз май се разчувствах, ама така е с толкова много разкошотии

Хубава вечер на всички!!!
Публикувано: 10 December 2009 - 09:47 PM

Рафи си има любим човек и недава да се припари до него,пази го само за нея

http://vbox7.com/play:7fcdb12c
Публикувано: 11 December 2009 - 07:48 PM

Днеска й купихме едно много готино като якенце, ама се оказа, че й е малко мъничко и утре ще ходя да го сменям..много ме е яд, щото нейното е червено, а сега синьо трябва да й взема иначе ще трябва да поръчам и да го чакам..

Публикувано: 12 December 2009 - 08:26 AM

lamarinka като видя Хера всеки път все едно моя Зорко гледам, просто едно към едно.
Тайра е с много готина къщичка. Ние купувахме две затворени къщи, но те хайваните само лягаха отгоре им и не влизаха вътре, затова им взехме и легло накрая. Като бебета спяха заедно гушнати, но сега нали са в пубертета и само се ръмжат като легнат и всеки си пази местенцето. Ето малко бебешки снимки.
Публикувано: 12 December 2009 - 11:09 AM
Колкото повече гледам снимките ви, толкова повече ми се иска още едно кученце.
Lutova, вече щях да пиша ЛС на Габка

Момичета, като видях снега така се зарадвах, едва изчаках Бъдко да се събуди, навлякох го и хайде навън да гони снежинките. И о, ужас

Публикувано: 12 December 2009 - 12:12 PM

Ехеееей, добро утро и честит втори сняг

Ние се позагубихме и отдавна не сме писали, но виждам, все повече и повече пинчеручетата

Искам да ви попитам вие как чистите ушичките? С клечки за уши сигурно де,ама нещо по-специално трябва ли?
Мерсиии.. и хубав уикенд