Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 606
  • 607
  • 608
  • 609
  • 610
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#12141 Потребителят е офлайн   pebbi Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 15 March 2012 - 07:46 PM

аз живея със майка ми и с баща ми. Майка много не одобрява идеята за куче , както и за каквато и да е животинка в нас, но и тя плака доста за хамстера който имахме доста време :ba_025: Запозната съм с всички грижи които ще ми създаде мъника: ранното ставане за разходка, белите които ще прави .. аз съм виждала и много добри пинчери и много зли но както каза toy terier това зависи от възпитанието. И единственото което ме спира да си взема куче е заека ми но имам време да си помисля. И мерси за съветите които ми дадохте и ако имам куче съм готова да му отдам всиички занимания и грижи които иска. А за изложбите нямам такова намерение да се явявам. А за злобен пинчер имах предвид ето такова http://vbox7.com/play:6ace4f48 дали вашето прави така зашото на мен ми е много страшно :(

#12142 Потребителят е офлайн   pebbi Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 15 March 2012 - 08:17 PM

http://vbox7.com/play:9d7fa0cc Ако може да попитам на този клип прочетох един коментар че това се правело на кучето за да не те хапе за напред, това истина ли е или просто мъчат кученцето

#12143 Guest_toy terier_*

• Група: Гости

Публикувано: 15 March 2012 - 08:30 PM

Показване на мнениетоpebbi, в 15 March 2012 - 06:52 PM, написа:

не съм искала да се дразня със никого. Просто исках да знам всичко за тази животинка. Не съм казала окончателно че ще си го взема, защото както казах ми е жал за заека ми и дори сега обмислям дали ще мога да ги гледам и двете защото не искам да го давам на никого.За разходите не вярвам да ми пречат, защото чух че пинчерът яде по 10-15 лв на месец а заекът яде 4 лв. но друг е въпросът как ще се приемат. Много искам куче но по лесно щеше да ми е да нямам заек а той ми е подарък и нямаше как да кажа .. ами вземи си го не го искам.. Та може и заради това да не мога да си взема кученце :(

Мод: Редакция! Получавате предупреждение заради обиди към потребител!

#12144 Потребителят е офлайн   pebbi Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 15 March 2012 - 08:50 PM

Не съм дала за пример trenerbg и не съм казала че тя е права. Просто казах че съм видяла това за очуте от там. Не искам да споря. Просто писах тук за да се информирам относно породата, и самото държание, а не да споря. Точно защото съм необразована по тази тема затова пиша тук, защото съм нямала куче за това и си нямам никаква представа.

#12145 Guest_toy terier_*

Публикувано: 15 March 2012 - 08:55 PM

Показване на мнениетоpebbi, в 15 March 2012 - 08:17 PM, написа:

http://vbox7.com/play:9d7fa0cc Ако може да попитам на този клип прочетох един коментар че това се правело на кучето за да не те хапе за напред, това истина ли е или просто мъчат кученцето

Както казх ти ще сърбаш ако искаш да не е злобно само го милваш докато яде а не го дразниш умишлено като го дръгнеш по гушката....а ако искаш да е злобно защото не всеки иска кукла или пюшена играчка правиш точните движения от клипа аз самия съм го правил но когато искам да имам злобно куче...ако оспея да кача клипа забележи как се ядосва когато го дразня по гушката.....немога за сега да го кача после ще пробвам друг вариянт

#12146 Guest_toy terier_*

Публикувано: 15 March 2012 - 08:59 PM

Показване на мнениетоpebbi, в 15 March 2012 - 08:50 PM, написа:

Не съм дала за пример trenerbg и не съм казала че тя е права. Просто казах че съм видяла това за очуте от там. Не искам да споря. Просто писах тук за да се информирам относно породата, и самото държание, а не да споря. Точно защото съм необразована по тази тема затова пиша тук, защото съм нямала куче за това и си нямам никаква представа.

Точно поста на тренер си дала за пример когато обяснява на хората че колегите ий по диплома хал хабер си нямат каде зимуват червените мравки... :af_089: ...прочети го пак но внимателннно и бавнооо
:flagbg:
П.П.
ОООООО тя е много права и може само да се учиш от нея....

#12147 Guest_toy terier_*

Публикувано: 15 March 2012 - 09:17 PM

Ти не четеш ли че жената казва че това за очите,злобата,краката,припадаците и какво ли още не е мнение на глупаците които са си купили дипломите или имат вуйчо владика или играят на мач с някой хора и че дори когато им е показала снимки те .....О БОЖЕ ОПАЗИ ТАКЪВ ВЕТЕРИНАР ДА МИ ЛЕКУВА КУЧЕТАТА И ДА НЕ МИ ДАВА ГОСПОД ДА ИСКАМ СЪВЕТ ОТ ТАКЪВ НЕВЕЖА.....измислените доктори ветеринари са я попитали колко са големи тия добермани а други глупаци постоянно ии досаждат с въпроси като ма тиа добермани джуджета ли са или ти не ги храниш горките....а дамата им показва миниатюрен пинчер...оригиналдъъъъъъъъъ...родословен и чистокръвен ма на кой да му обясняваш то нерви нерви ма някой път пък не се издържа да спориш и обясняваш на глупаци и както е казано умния отстъпва
:re_037:

#12148 Потребителят е офлайн   rosko1996 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 March 2012 - 09:24 PM

Това за очите си го избий от ума моя не е с кафеви очи ,а със светли и какво той не е слобен.Моя сега е на 4 месеца ,като го изкарах за първи път почна да лае,да ръмжи и да хапе хората и какво помислих си ,че ще трябва обучение ,но не просто трябваше малко да свиква че не е страшно да го пипат непознати.Всичко което си виждал/а по клипове и снимки за слобен пинчер е ,че просто хайвана е стресиран и уплашен .Моя все още го е страх от много неща ,като видя мой познат където той не го познава веднага го вдигам и му го давам и какво Макс само малко се дърпа и малко ръмжи от страх.Всичко си е как си обучиш кучето.На мен това ми е 2 куче(първото ми го млъснаха),и сега знам какво не трябва и какво трябва да правя с този.Та моя съвет pebbi е да помислиш добре дали можеш да се справиш с всички грижи които ти поднася едно куче.Не е трудно просто ти трябва търпение,доста силни нерви 1 година после всичко се олеснява .
User's Signature

Качена снимка

#12149 Guest_toy terier_*

Публикувано: 15 March 2012 - 09:38 PM

Показване на мнениетоpebbi, в 15 March 2012 - 08:17 PM, написа:

пак пробвам да кача клип
http://vbox7.com/play:2fc04c75d1
дано сега стане....това е изкуствено озлобяване и е по желание на стопанина....

#12150 Потребителят е офлайн   pebbi Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 15 March 2012 - 10:06 PM

Показване на мнениетоtoy terier, в 15 March 2012 - 09:17 PM, написа:

Ти не четеш ли че жената казва че това за очите,злобата,краката,припадаците и какво ли още не е мнение на глупаците които са си купили дипломите или имат вуйчо владика или играят на мач с някой хора и че дори когато им е показала снимки те .....О БОЖЕ ОПАЗИ ТАКЪВ ВЕТЕРИНАР ДА МИ ЛЕКУВА КУЧЕТАТА И ДА НЕ МИ ДАВА ГОСПОД ДА ИСКАМ СЪВЕТ ОТ ТАКЪВ НЕВЕЖА.....измислените доктори ветеринари са я попитали колко са големи тия добермани а други глупаци постоянно ии досаждат с въпроси като ма тиа добермани джуджета ли са или ти не ги храниш горките....а дамата им показва миниатюрен пинчер...оригиналдъъъъъъъъъ...родословен и чистокръвен ма на кой да му обясняваш то нерви нерви ма някой път пък не се издържа да спориш и обясняваш на глупаци и както е казано умния отстъпва

Ами като си умен отстъпи. Спри вече да ми казваш какво съм казала и какво съм пояснила. Не съм искала мнение за чистокръвно чухуахуа или кое куче ще победи в състезанието. Просто питах как се държат пинчерите и как са ги научили хората да ходят до тоалетната и дали им драскат мебелите. НЕ ИСКАМ ПОВЕЧЕ ДА МИ ОТГОВАРЯТЕ АКО СЛУЧАЙНО СИ ВЗЕМА КУЧЕ И АКО ИМАМ НЯКАКЪВ ПРОБЛЕМ ЩЕ ПИТАМ ......

#12151 Guest_toy terier_*

Публикувано: 15 March 2012 - 10:18 PM

Показване на мнениетоpebbi, в 15 March 2012 - 10:06 PM, написа:

Показване на мнениетоtoy terier, в 15 March 2012 - 09:17 PM, написа:

Ами като си умен отстъпи. Спри вече да ми казваш какво съм казала и какво съм пояснила. Не съм искала мнение за чистокръвно чухуахуа или кое куче ще победи в състезанието. Просто питах как се държат пинчерите и как са ги научили хората да ходят до тоалетната и дали им драскат мебелите. НЕ ИСКАМ ПОВЕЧЕ ДА МИ ОТГОВАРЯТЕ АКО СЛУЧАЙНО СИ ВЗЕМА КУЧЕ И АКО ИМАМ НЯКАКЪВ ПРОБЛЕМ ЩЕ ПИТАМ ......

#12152 Потребителят е офлайн   ivas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 16 March 2012 - 08:52 AM

В началото е по-трудно, докато добие навици и разбере кой е водачът на глутницата :ab_041: . И да ще има пишкане в стаята и тичане с парцала, докато започне да излиза и разбере къде трябва да се вършат някои неща. В къщи все едно си имаме бебе - навсякъде има играчки и кокалчета задължително, но пак от време на време нагризе по някой чехъл, та трябва да криеме всичко. Кабели досега не е гризал, но за другите незнам, поне при нас е така. Иначе не яде много, но пък други разходи има: ваксини, препарати за вътрешни и външни паразити, витамини, дрешки. Купихме го от пазара /на риск/ преди 2 години за 150 лв., но скоро приятел на сина ми си купи за 80 лв. Това е от мен.
Е да трябват грижи и внимание, но не съжалявам, че го взехме. В къщи е много весело. :be_107: Нищо, че не е чистокръвен, какво от това пак си го обичаме много. На нас не ни трябва куче за изложба, а просто кученце, което да обичаме.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#12153 Guest_toy terier_*

Публикувано: 16 March 2012 - 09:47 AM

Показване на мнениетоivas, в 16 March 2012 - 08:52 AM, написа:

В началото е по-трудно, докато добие навици и разбере кой е водачът на глутницата :ab_041: . И да ще има пишкане в стаята и тичане с парцала, докато започне да излиза и разбере къде трябва да се вършат някои неща. В къщи все едно си имаме бебе - навсякъде има играчки и кокалчета задължително, но пак от време на време нагризе по някой чехъл, та трябва да криеме всичко. Кабели досега не е гризал, но за другите незнам, поне при нас е така. Иначе не яде много, но пък други разходи има: ваксини, препарати за вътрешни и външни паразити, витамини, дрешки. Купихме го от пазара /на риск/ преди 2 години за 150 лв., но скоро приятел на сина ми си купи за 80 лв. Това е от мен.
Е да трябват грижи и внимание, но не съжалявам, че го взехме. В къщи е много весело. :be_107: Нищо, че не е чистокръвен, какво от това пак си го обичаме много. На нас не ни трябва куче за изложба, а просто кученце, което да обичаме.

Много готина муцунка има... :af_089:

#12154 Потребителят е офлайн   pebbi Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 17 March 2012 - 04:54 PM

Вече е решено че ще ми донесът пинчерче но не се знае кога ще се родят. Сега една позната има бременна пинчерка. Сега разгледах един клип но и на доста го виждам това http://vbox7.com/play:977041a8 на 00:40 пинчерчето гризе пръста на човека. Случвало ли ви се е и не боли ли ? И ако може отговорете ми как се отнасяте с вашето кученце за да не се озлобява, стараете ли се да не му викате, да си играете повече с него?

#12155 Потребителят е офлайн   rosko1996 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 March 2012 - 08:51 PM

Само 1 да ти кажа всяко малко кученце ще ти ръфа ръката,но не боли ,ако не ти е приятно му казваш строго не.А да ти кажа няма злобно куче ,той/тя надали ще е злобен към теб,а към чуждите хора ,но с повече разходки сред хора докато е малко всичко става ОК.И докато е малко и яде ще гледаш да седиш до него и да му пипаш храната ,за да може като порасне да не ти ръмжи като му я пипаш.Това е.
User's Signature

Качена снимка

#12156 Потребителят е офлайн   pebbi Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 17 March 2012 - 10:14 PM

Показване на мнениетоrosko1996, в 17 March 2012 - 08:51 PM, написа:

Само 1 да ти кажа всяко малко кученце ще ти ръфа ръката,но не боли ,ако не ти е приятно му казваш строго не.А да ти кажа няма злобно куче ,той/тя надали ще е злобен към теб,а към чуждите хора ,но с повече разходки сред хора докато е малко всичко става ОК.И докато е малко и яде ще гледаш да седиш до него и да му пипаш храната ,за да може като порасне да не ти ръмжи като му я пипаш.Това е.

http://vbox7.com/play:9d7fa0cc това може би имаш впредвид, аз по нагоре бях питала точно за това но нямах отговор. И мерси все пак :D значи докато няма зъбки щте трябва да го галя и да му дърпам купичката. И по този начин разбира че няма да му направя нищо докато яде и няма да му взема храната за напред така ли ? А верно ли е това че когатоо се изпишка някаде и трябва да му се бута главата там за да не го прави повече?

#12157 Потребителят е офлайн   pebbi Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 17 March 2012 - 10:21 PM

http://vbox7.com/play:7fcdb12c и последно искам да попитам ако лае така насреща ми значи ли че иска да ме охапе ? http://www.bg-pet.co...ages/trixie.jpg и такъв размер легълце ще бъде ли подходящ за кученцето и няма ли да му е малко след време? Вие за колко си взехте легълцата защото мисля че 40 лв за такова кученце е доста скъпо . Все пак става около 30 см - 40

#12158 Потребителят е офлайн   Paylina_G Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 18 March 2012 - 07:39 PM

Здравейте!
Имам следния въпрос и моля за съвет всеки от вас... :dh_188:
Пинчера ми се оказа голям беглец. Научи се да презкача през вратата или оградата. Сложихме мрежа и сега се случва така, че той стои до пътната врата и хленчи. Всеки ден го извеждам на разходка по час или даже два, но пак бягаше. Как бих могла да го откажа от този навик, който сам си създаде тази седмица?
МОЛЯ ДАЙТЕ МИ СЪВЕТ!!!! :dh_188: :dh_188: :dh_188: :dh_188:

#12159 Потребителят е офлайн   rosko1996 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 March 2012 - 09:50 PM

pebbi Сега да ти отговоря не гледай само тия клипчета не всеки пинчер е такъв .Не е вярно че ако лае ще те охапе просто лае или от страх или да те защити от непознат. А за леглото не знам аз ми се струва тъпо да взема легло за какво му е ,моя спи при мен или на дивано до мен .Изобщо не ми пречи,но някои хора не искат куче в леглото ,а аз не мога да го имам и да не си го гушкам ,а да ми спи на земята ,разбирам голямо куче да е но не.Ако искаш при теб да спи няма нужда от легло ,може за начало да му направиш място просто там да си седи през деня. :mg_062:
User's Signature

Качена снимка

#12160 Потребителят е офлайн   pebbi Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 18 March 2012 - 10:38 PM

Показване на мнениетоrosko1996, в 18 March 2012 - 09:50 PM, написа:

pebbi Сега да ти отговоря не гледай само тия клипчета не всеки пинчер е такъв .Не е вярно че ако лае ще те охапе просто лае или от страх или да те защити от непознат. А за леглото не знам аз ми се струва тъпо да взема легло за какво му е ,моя спи при мен или на дивано до мен .Изобщо не ми пречи,но някои хора не искат куче в леглото ,а аз не мога да го имам и да не си го гушкам ,а да ми спи на земята ,разбирам голямо куче да е но не.Ако искаш при теб да спи няма нужда от легло ,може за начало да му направиш място просто там да си седи през деня. :mg_062:

И аз искам да спи при мен, но само не искам вечер да ми щъка по леглото или да ме буди :D но ако си стои мирничко много ясно че ще си го гушкам , и другия проблем е само не искам на ми пишка по леглото :D Твоето куче когато се изпишка на земята много ли е и после ако си с килим лесно ли се пере, защото до края на лятото съм с мукет, а после ще слагаме ламинат тогава не е проблем но от заека ми целия ми мукет е на жълто - бели петна и няма чистене, въпреки че то не прави големи локвички.

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 606
  • 607
  • 608
  • 609
  • 610
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни