Мини Пинчер
Публикувано: 19 March 2012 - 09:26 AM
rosko1996, в 18 March 2012 - 08:51 AM, написа:
Много неправилни съвети .......когато го дразниш когато яде ,,,ще го озлобиш.......
Разгледах клипчетата за злобно куче.....не видях """ЗЛОБНО КУЧЕ""", а притеснено и ръмжащо....ръмжи защото иска да покаже ,че му досаждаш ,,, нищо повече....................................
Публикувано: 19 March 2012 - 10:54 AM
Galka43, в 19 March 2012 - 09:26 AM, написа:
Много неправилни съвети .......когато го дразниш когато яде ,,,ще го озлобиш.......
Разгледах клипчетата за злобно куче.....не видях """ЗЛОБНО КУЧЕ""", а притеснено и ръмжащо....ръмжи защото иска да покаже ,че му досаждаш ,,, нищо повече....................................
И аз съм съгласна, че е неправилно. Не бих ти препоръчала този метод. Никога не съм дразнила моя мъник, нито той ме е хапал, когато съм му пипала храната. Тези кученца се привързват към един член от семейството и това ще си ти, ако ти се грижиш за него. Възможно е някой друг, ако ти досажда да му се озъби или да се опита да го ухапе, но не и теб. Поне при нас е така. Според мен, ако го дразниш ще се озлоби. Ако направи някоя пакост скарай се, шляпни го с вестник, но никога не го бий, особено с ръка.
Публикувано: 19 March 2012 - 04:16 PM
ivas, в 19 March 2012 - 10:54 AM, написа:
Galka43, в 19 March 2012 - 09:26 AM, написа:
И аз съм съгласна, че е неправилно. Не бих ти препоръчала този метод. Никога не съм дразнила моя мъник, нито той ме е хапал, когато съм му пипала храната. Тези кученца се привързват към един член от семейството и това ще си ти, ако ти се грижиш за него. Възможно е някой друг, ако ти досажда да му се озъби или да се опита да го ухапе, но не и теб. Поне при нас е така. Според мен, ако го дразниш ще се озлоби. Ако направи някоя пакост скарай се, шляпни го с вестник, но никога не го бий, особено с ръка.
И аз си мислих че няма да му е приятно да мъ буркам в чиниийката и ще се дразни .. И на мен не би ми било приятно да ме закачат докато ям :D затова реших да питам
Публикувано: 19 March 2012 - 04:22 PM
Публикувано: 19 March 2012 - 06:36 PM

А ето нови снимки на малкия Макси
Публикувано: 19 March 2012 - 09:53 PM
rosko1996, в 19 March 2012 - 06:36 PM, написа:

А ето нови снимки на малкия Макси
Ауу много е сладичъъккк .. И аз много искам такова малко и кафевичко или пясъчно
#12171 Guest_toy terier_*
Публикувано: 21 March 2012 - 02:18 PM
pebbi, в 20 March 2012 - 05:02 PM, написа:
то бива умния да отстъпва да отстъпва ,но има някой хора които не престават да задават глупави въпроси и то защото ги мързи да четат а и когато някой им обиснява нещо те си мислят че са професори и даже не четат какво им се казва ми си мислят как да се направят на модерни и умни пред другите а че са........нищо ....то господ и такива е създал,но и най-тъпия мангал ако беше прочел или да му бяха прочели форума щеше да рзбере всичко....ай ако обичаш спри да пишеш ....то се е видяло че кое да е куче като го вземеш ще е поредното бездомно животинче , но поне не ни превръщай темата в тоалетна....

Публикувано: 21 March 2012 - 03:49 PM
toy terier, в 21 March 2012 - 02:18 PM, написа:
то бива умния да отстъпва да отстъпва ,но има някой хора които не престават да задават глупави въпроси и то защото ги мързи да четат а и когато някой им обиснява нещо те си мислят че са професори и даже не четат какво им се казва ми си мислят как да се направят на модерни и умни пред другите а че са........нищо ....то господ и такива е създал,но и най-тъпия мангал ако беше прочел или да му бяха прочели форума щеше да рзбере всичко....ай ако обичаш спри да пишеш ....то се е видяло че кое да е куче като го вземеш ще е поредното бездомно животинче , но поне не ни превръщай темата в тоалетна....

Ти пък какъв си че да ми казваш аз дали ше пиша тук... случайно да е твой сайта... нали за това е направен ако има въпроси относно куче да се пита .. И ТИ НЕ СИ НИКАКЪВ ЧЕ ДА КАЗВАШ ЧЕ КУЧЕТО МИ ЩЕ Е ПОРЕДНОТО БЕЗДОМНО ЖИВОТИНЧЕ.. КАКВО ДА ТИ ЧЕТА *** КОМЕНТАРИ ЛИ ... И ПРЕСТАНИ ДА СЕ МЕСИШ НА ХОРАТА КАТО ПИШАТ В САЙТА КАКТО ВИЖДАМ ТОВА Е РАЗДЕЛ ЗА ПИНЧЕРИ А НЕ ЗА ТОЙ ТЕРИЕРИ И ТЕМ ПОДОБНИ ......................... И ТЕБЕ НЕ ТЕ БЪРКА АЗ КВО ПИША, НЕ ГО ПИША ЗА *** ТИ ОТГОВОРИ А ПИТА НЯКОЙ КОЙТО ИМА ПИНЧЕР ....................
Мод: Редакции. Моля, НЕ пишете с главни букви, тъй като според нететикета това се смята за викане!
#12173 Guest_toy terier_*
Публикувано: 21 March 2012 - 08:19 PM
pebbi, в 21 March 2012 - 03:49 PM, написа:
toy terier, в 21 March 2012 - 02:18 PM, написа:

Ти пък какъв си че да ми казваш аз дали ше пиша тук... случайно да е твой сайта... нали за това е направен ако има въпроси относно куче да се пита .. И ТИ НЕ СИ НИКАКЪВ ЧЕ ДА КАЗВАШ ЧЕ КУЧЕТО МИ ЩЕ Е ПОРЕДНОТО БЕЗДОМНО ЖИВОТИНЧЕ.. КАКВО ДА ТИ ЧЕТА ТЪПИТЕ КОМЕНТАРИ ЛИ ... И ПРЕСТАНИ ДА СЕ МЕСИШ НА ХОРАТА КАТО ПИШАТ В САЙТА КАКТО ВИЖДАМ ТОВА Е РАЗДЕЛ ЗА ПИНЧЕРИ А НЕ ЗА ТОЙ ТЕРИЕРИ И ТЕМ ПОДОБНИ ......................... И ТЕБЕ НЕ ТЕ БЪРКА АЗ КВО ПИША, НЕ ГО ПИША ЗА МАЛУМНИТЕ ТИ ОТГОВОРИ А ПИТА НЯКОЙ КОЙТО ИМА ПИНЧЕР ....................
Мод: Получавате второ предупреждение, отново заради обидите към друг потребител!
Публикувано: 22 March 2012 - 08:58 AM
Младото момиче ,което задава въпроси не е виновно ,че не знае и пита!!!!Не е това начина да се отоговаря и то от 40годишен мъж....
ПОТРЕСЕНА СЪМ И ПОВЕЧЕ ТУК НЯМА ДА ЧЕТА.........СЪЖАЛЯВАМ...........
Публикувано: 22 March 2012 - 09:33 AM
Galka43, в 22 March 2012 - 08:58 AM, написа:
Младото момиче ,което задава въпроси не е виновно ,че не знае и пита!!!!Не е това начина да се отоговаря и то от 40годишен мъж....
ПОТРЕСЕНА СЪМ И ПОВЕЧЕ ТУК НЯМА ДА ЧЕТА.........СЪЖАЛЯВАМ...........
Аз също!!! Нямам думи!
Или той трябва да изчезне. За такива няма място тук.
Мод: Темата беше прочистена от споровете и излишните коментари. Моля, съобразявайте се с правилата на форума, нарушилите ги получиха предупреждения!
Публикувано: 22 March 2012 - 02:22 PM
rosko1996, в 22 March 2012 - 01:09 PM, написа:
Дай да си говорим за кучетата и да се радваме на нашите животинки,тоя да го забравим.
Аха. Да ви кажа моят мъник миналата седмица ме спаси от цяла глутница кучета

Публикувано: 22 March 2012 - 04:55 PM
Публикувано: 22 March 2012 - 09:12 PM

Публикувано: 22 March 2012 - 09:32 PM