Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 612
  • 613
  • 614
  • 615
  • 616
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#12261 Потребителят е офлайн   Дамянова Икона

• Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 31 May 2012 - 09:57 PM

Извинявам се,но в момента съм бясна на такива печалбари.Снощи пратих гневен отзив на лицето,което ни продаде животинката.Тази сутрин обявата беше изтрита.Затова умолявам всички хора със сърца-не купувайте пинчери от село Калояново,област Пловдив.Лицето(в този момент студентка),на която и липсват часовете по биология в 7 и 8 клас се нарича Катерина и притежава телефон 0885984975. Дано с това помогна на бъдещи осиновители на кучета да не повтарят нашата грешка.Не ме разбирайте погрешно.Не съжалявам за нашия Ърни,съжалявам за страданието му.

#12262 Потребителят е офлайн   blah Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 01 June 2012 - 08:39 AM

От много време Сара куца със задната си лапа след като е лежала.Преди си мислех,че лапата и изтъпва, :ea_103: но не съм сигурен.
User's Signature

Качена снимка

//http://imageshack.us/a/img194/2606/sasasaep.jpg

#12263 Потребителят е офлайн   Дамянова Икона

• Покажи галерията

Публикувано: 01 June 2012 - 11:26 AM

blah Ако имаш възможност направи рентгенова снимка, за да избегнеш съмненията.Но първо се консултирай с твоя вет.

#12264 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 June 2012 - 10:27 AM

Здравейте!
Дамянова, радвам се ,че сте се свързали с Бъди и ,че сте направили операцията при проф. Борисов :rc_036: ...
.Аз моята Сиси я кастрирах при професора и съм му много благодарна :rc_036: за добрината като човек и за доброто и компетентно отношение към моята принцеса. Благодаря на професора още веднъж , а на Вас бързо възтановяване! :wub:
User's Signature

Качена снимка

#12265 Потребителят е офлайн   blah Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 05 June 2012 - 11:47 AM

От няколко дни е станала много асоциална т.е не иска да си играе с др. кучета.Когато идват да се заиграят с нея тя или бяга и започва да ръмжи.Стои на страна от кучетата.Това стана след разгонването :ud_009:
User's Signature

Качена снимка

#12266 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 June 2012 - 01:46 PM

И Сиси, която е вече на 3години нещо стана и спря да иска да си играе с други кученца....и то бебета от нейната порода...............страхува се ....подвива опашката и бяга....или пък ги ръмжи............бих искала да не е така ,но не зная точно какво я промени и да й помогна..........
User's Signature

Качена снимка

#12267 Потребителят е офлайн   blah Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 05 June 2012 - 03:24 PM

Ехе моята е по-младичка :af_089: на 1 година и 8 месеца почти (на 8 тоя месец ги правим), което ще рече,че проблема е пак в мен.
User's Signature

Качена снимка

#12268 Потребителят е офлайн   rosko1996 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 June 2012 - 08:16 PM

И аз имам такъв проблем с Макси ,който е на 7 месеца (почти),страх го е от най-малкото кученце ,ръмжи дърпа се и най вече бяга.Намерих му едно другарче пинчер и то женски бяга от нея, тя ще ние е снаха (майтапче) :ab_041: ,но както виждам с този нашия няма да се заиграят страх ония ден пак се видяха тя му лае и ръмжи ,той също ,но мисля че има минимален интерес подушиха се с нослетата :smile: .Дали като порасне и почне да се разгонва ще проявява интерес поне към женски ,не мога никаде да ходя с него с този страх негов.
User's Signature

Качена снимка

#12269 Потребителят е офлайн   ivas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 06 June 2012 - 07:39 AM

Ааааааа и ние сме със същия проблем :ab_041: . Имаме си само една улична Лиска, с която много си играе /въпреки, че е около три пъти по-голяма от него/. Само като му кажа "хайде при Лиска" и настава такава радост. Та незнам дали проблемът е във всички нас или си е в характера на тия животинки. :md_064:
User's Signature

Качена снимка

#12270 Потребителят е офлайн   rosko1996 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 June 2012 - 05:13 PM

Според мен е в тях ,в характера им ,старото ми куче е от същата майка ,а беше просто противоположен в поведението си ,не знам дали има шанс да спрат да се страхуват .А иначе у дома е просто едно малко наперено и безстрашно зверче :ab_041:
User's Signature

Качена снимка

#12271 Потребителят е офлайн   choko Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 09 June 2012 - 09:00 AM

Здравейте,малки и по-големи пинчита....одавна не съм писала тук,но ще се радвам,ако някой от вас може да ми помогне!!Имам проблем с моя сладур-откриха му туморче отзад на дупето...писах за това във ветеринарен кабинет-но моля и вас,ако някой има "опит"с тези образувания-моля да ми пише....благодаря ви!!

#12272 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 09 June 2012 - 11:41 PM

Каква точно е диагнозата?Тук имаше куче успешно оперирано от туморче там.На Вас казаха ли Ви да правите операция?
Моето куче е с операция от перианална фистула и извадиха и туморче.Какво точно Ви интересува?
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#12273 Потребителят е офлайн   choko Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 10 June 2012 - 08:52 AM

Показване на мнениетоShiBumi_GirL, в 09 June 2012 - 09:41 PM, написа:

Каква точно е диагнозата?Тук имаше куче успешно оперирано от туморче там.На Вас казаха ли Ви да правите операция?
Моето куче е с операция от перианална фистула и извадиха и туморче.Какво точно Ви интересува?

Казаха,че за сега не се налага операция още е малко,просто да го следя и ако се разрани тогава да вземем мерки,казаха също така,че могат да се появят и други,операцията не дава гаранция че проблема ще бъде отстранен завинаги и затова да не мъчим кученце с операции една след друга-общо взето е това....аз исках да попитам ,тези туморчета само външни ли са??Защото ако има и вътрешни..как ще разберем,само на дупето ли се появяват или е възможно по цялото тяло...и евентуално ако започнат да кървят единствената възможност операция лие??Защото не искам да измъчвам кученце през 5 месеца операции....не че няма да го направя,аз искам да моя Чоко да живее,но ако има начин да стопираме процеса в това положение бих искала да науча повече...

#12274 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 June 2012 - 12:27 AM

На моето куче туморчето беше навътре,а отвън беше разязвено.Пак казвам не знам дали е същото като нашето.Единствения начин ни казаха е операция и не ни дават гарация,че няма да се появи пак.Вие няма как да разберете дали продължава и на вътре затова е хубаво редовно да го водите на профилактичен преглед.
User's Signature

Dog Lover
Качена снимка

#12275 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 June 2012 - 12:30 PM

Здравейте :re_03
И аз искам да попитам ,ако някой е компитентен да ми даде съвет.
В събота напипах малко топче на врата на Сиси. Веднага отидох на преглед и доктора каза ,че не може да прави биопсия , трябва само с операци да махне топчето и изпрати материал за хистологично изследване. Аз обеча не желая направо операция ....може това да е в следствие на правена инжекция преди два месеца или мастно топче /например като моите, които аз имам/
Знаете ли дали не може ,както при човека да се вземе биопсия ? Или може би да видят кръвната картина първо?Доста ми е притеснено ....сега е топло времето за такива операции и то горе на вратлето ...май трудно с тия шевове.....
Ще съм благодарна на Вашета компетентна помощ .... :rc_036: съвет..............
User's Signature

Качена снимка

#12276 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 June 2012 - 01:52 PM

На моята и отстраниха тумор(всъщност не съм сигурна,че е точно тумор ,защото на това не правихме хистология както на онова на дупето) и на врата,вярно става въпрос за по-голямо животно от вашите,но я разхождах с нагръдник през това време.Шева беше голям,но за 10 дни си зарастна нормално после още 10-15 дни никнеше козинка.Топчето беше голямо колкото орех.
User's Signature

Dog Lover
Качена снимка

#12277 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 June 2012 - 02:26 PM

Благодаря тии...........а това на дупето, какво точно представлява....нещо, като язвичка или топче като на вратлето е?
ще отида и на друг вет за консултация и тогава ще мисля какво да правя.......не знам но всички доктори са пощурели без да имат диагноза да искат да правят операции /но те си вземат пари и от НЗК/ .............а ветовете само от нас любящите стапани :dog:
User's Signature

Качена снимка

#12278 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 June 2012 - 02:31 PM

ето в този линк го има много подробно описано това,което ни беше на дупето със снимки.Нашето дупе беше 2-3 пъти по-зле от това на снимките.Образуванието е било навътре в каналите доколкото ми го обясниха.Не исках да го виждам(че ми става лошо).
http://www.videxgsd....urunculosis.htm
User's Signature

Dog Lover
Качена снимка

#12279 Потребителят е офлайн   choko Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 12 June 2012 - 01:14 PM

Показване на мнениетоShiBumi_GirL, в 10 June 2012 - 10:27 PM, написа:

На моето куче туморчето беше навътре,а отвън беше разязвено.Пак казвам не знам дали е същото като нашето.Единствения начин ни казаха е операция и не ни дават гарация,че няма да се появи пак.Вие няма как да разберете дали продължава и на вътре затова е хубаво редовно да го водите на профилактичен преглед.

Благодаря,малко съм по-спокойна...,но започнах да промивам и измивам дупето със смрадлика,е така,за по-добра хигиена - пък знае ли човек-може да има и положителен ефект...а това за профилактичните прегледи-съгласна съм!!Непременно трябва да се следи от специалист,надявам се в близко бъдеще да няма усложнения..!!

#12280 Потребителят е офлайн   Еми11 Икона

Публикувано: 16 June 2012 - 03:10 PM

Здравейте вчера си взех куче то е мини пинчер тази сутрин то започна да тича из апартамента и изведнъж започна да ми хапе глезените как да го спра за да не може да свикне междодругото то е на 1месец и 16 дена в момента спи в скута ми :wub: какво да правя?

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 612
  • 613
  • 614
  • 615
  • 616
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни