Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 618
  • 619
  • 620
  • 621
  • 622
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#12381 Потребителят е офлайн   1914 Икона

• Група: Потребители

Публикувано: 22 October 2013 - 11:12 PM

Препоръчайте ми каква храна да взема за след отбиване ? Кученцето е на 40 дена.

#12382 Потребителят е офлайн   BeFree Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 25 October 2013 - 12:34 AM

@1914, ето хубава храна /поне според мен/: http://www.royalcani...lb/mini-starter

@topche, много е хубав Томьо :af_089:

Нашата Буболечка стана на 4 месеца, вече излиза навън и открива света малко по малко :) Много е прелестна и интересна. Изключително социална, не знам защо породата се води несоциална - тя е самата радост щом види човек или животно, дори с котките иска да си играе. А децата просто ги обожава /тествано с тумба от 3-4 двегодишни хлапета накуп/ :D
Откакто започна да души, все по-малко пишка на пода, но продължава да прави и тази беля. Някой може ли да помогне с идея за обучението? Имаме и постелка, и спрей /бяхме и на капки - еднаква успеваемост с капки и със спрей/, но примерно за една нощ 3-4 пъти пишка на постелката и един-два пъти извън нея. А я хвалим като ходи там, наказваме я като прави бели; като свърши работа навън я поощряваме много с гушкане и хвалби. Предложения какво да подобрим?

#12383 Потребителят е офлайн   topche Икона

Публикувано: 25 October 2013 - 11:43 AM

Показване на мнениетоBeFree, в 25 October 2013 - 12:34 AM, написа:

@1914, ето хубава храна /поне според мен/: http://www.royalcani...lb/mini-starter

@topche, много е хубав Томьо :af_089:

Нашата Буболечка стана на 4 месеца, вече излиза навън и открива света малко по малко :) Много е прелестна и интересна. Изключително социална, не знам защо породата се води несоциална - тя е самата радост щом види човек или животно, дори с котките иска да си играе. А децата просто ги обожава /тествано с тумба от 3-4 двегодишни хлапета накуп/ :D
Откакто започна да души, все по-малко пишка на пода, но продължава да прави и тази беля. Някой може ли да помогне с идея за обучението? Имаме и постелка, и спрей /бяхме и на капки - еднаква успеваемост с капки и със спрей/, но примерно за една нощ 3-4 пъти пишка на постелката и един-два пъти извън нея. А я хвалим като ходи там, наказваме я като прави бели; като свърши работа навън я поощряваме много с гушкане и хвалби. Предложения какво да подобрим?

Наш Томьо е на 1 година и 8 месеца и продължава да пишка на неправилните места (на крака на масата в хола, на ъгъла на бар плота - определени са му местата за бели). Наказваме го, самия той се наказва самичък и пак го прави. Сякаш напук ни го прави. Особенно като не се приберем на време от работа. Не знаем какво да го правим. Поощряваме го когато се изпишка в банята. С голямата работя нямаме проблеми - върши си я само в банята. И спрей GoAway и още един, който пък да го привлича, и когато се изпишка на неправилното място го събираме с гъба и го изцеждаме там където трябв да ходи .. и пак си прави белите..

#12384 Потребителят е офлайн   BeFree Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 01 November 2013 - 09:42 PM

Хахахаххаха, сладурът се самонаказва :D Поне му пука и не се прави на ударен като нашата хитруша :D
Бубка посвикна навън вече, даже беше започнала и да пишка само на постелката-памперс. Но от 2-3 дни започна да си играе с "тоалетната" си и сега вместо да пишка и ака там, я накъсва на парченца и я пръска из стаята - пада някаква луда игра, а за нас лудо чистене. Сега сме във възпитателен период на караници и наказания + съответно поощряване, ама ще видим дали ще успеем...
А да попитам - има ли някой тук, който да се навърта около Южния парк, че да се намерим за разходки :)

#12385 Потребителят е офлайн   Undercover__ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 November 2013 - 09:10 PM

Здравейте приятели. :re_037: Имам проблем засягащт 8 месечния ми пинчер.. Та проблемът е- От около 1 месец забелязах, че тестисите на кучето ми се уголемиха.. Не го боли, или поне не го показва.. Много се притеснявам, ако се стигне до кастрация.. А е само на 8 месеца. Става ми много гадно.... Моля който с каквото може да ми помогне .. Съвет, критика нещо, каквото и да е то - Благодаря ! :)
User's Signature

УВАЖАВАЙТЕ ЖИВОТНИТЕ , КАКТО УВАЖАВАТЕ СОБСТВЕНИТЕ СИ ДЕЦА !! ТЕ СЪЩО НОСЯТ ДУША И ИМАТ ЖЕЛАНИЕ ЗА ЖИВОТ !!

#12386 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 22 November 2013 - 09:37 PM

Заведи го да го види вет.
Чувал ли си за рак на тестисите?
И аз не бях,но като се разрових какво е гадничко е....
Не казвам,че при Вас е такова де,но все пак за най-сигурно вървете да го прегледат. :md_064:
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#12387 Потребителят е офлайн   Undercover__ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 November 2013 - 06:17 PM

Благодаря :)
User's Signature

УВАЖАВАЙТЕ ЖИВОТНИТЕ , КАКТО УВАЖАВАТЕ СОБСТВЕНИТЕ СИ ДЕЦА !! ТЕ СЪЩО НОСЯТ ДУША И ИМАТ ЖЕЛАНИЕ ЗА ЖИВОТ !!

#12388 Потребителят е офлайн   BeFree Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 28 November 2013 - 09:32 PM

Undercover_, Какво стана с кучо, заведе ли го?

#12389 Потребителят е офлайн   lady_yo Икона

• Покажи галерията

Публикувано: 02 December 2013 - 03:53 PM

Здравейте и от нас ! Имам кученце кръстоска между мини пинчер и чихуахуа , тя е почти на 6 месеца и се казва Холи .

#12390 Потребителят е офлайн   Марина Беремска Икона

• Покажи галерията

Публикувано: 04 December 2013 - 03:09 PM

здравейте бих искала да ви попитам нещо имам мини пинчерка на около 5 годишна възраст взехме я преди половин година.. до колкото знам са и били дали хапче за да не се разгони попитах ветеринар и той ми каза, че хапчетата по принцип са за 6 месеца , да обаче моята няма никакво намерение да се разгони . Вече започваме да се притесняваме да не би да и е от възрастта нещо .... ще съм ви много благодарна ако някой ми каже нещо да ме успокой :rc_036:

#12391 Потребителят е офлайн   Undercover__ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 December 2013 - 08:58 PM

Заведохме го , казаха, че няма нищо тревожно :af_089: :md_064: :ba_025:
User's Signature

#12392 Потребителят е офлайн   Korowin Икона

Публикувано: 18 December 2013 - 08:45 PM

Здравейте.
Търся и аз много упорито да си взема Мини Пинчер. Разбира се искам да е максимално скоро. Беше дълго търсене и вече нямаме търпение. Дали бихте могли да ме насочите от къде може да вземем малко кученце. Търся момиченце на около 2-3 месеца черна окраска.
Много благодаря за насоките

#12393 Потребителят е офлайн   person_sf Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 December 2013 - 07:31 PM

Къде правят педикюр на Мини пинчер ?

#12394 Потребителят е офлайн   person_sf Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 December 2013 - 09:44 PM

Показване на мнениетоKorowin, в 18 December 2013 - 08:45 PM, написа:

Здравейте.
Търся и аз много упорито да си взема Мини Пинчер. Разбира се искам да е максимално скоро. Беше дълго търсене и вече нямаме търпение. Дали бихте могли да ме насочите от къде може да вземем малко кученце. Търся момиченце на около 2-3 месеца черна окраска.

Важно е къде се намираш. Аз моята гопожица я взех чрез Продавалник. Сега тези който имат малки ги продават на по-ниски цени заради
настъпващата зима.

#12395 Потребителят е офлайн   person_sf Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 December 2013 - 09:44 PM

Показване на мнениетоKorowin, в 18 December 2013 - 08:45 PM, написа:

Здравейте.

Важно е къде се намираш. Аз моята гопожица я взех чрез Продавалник. Сега тези който имат малки ги продават на по-ниски цени заради
настъпващата зима.

#12396 Потребителят е офлайн   Korowin Икона

Публикувано: 19 December 2013 - 10:34 PM

Извинявам се. Изключил съм В София се намирам. Малко ме е страх да разчитам само на снимки и затова търся нещо в града

#12397 Потребителят е офлайн   person_sf Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 December 2013 - 12:41 AM

Показване на мнениетоKorowin, в 19 December 2013 - 10:34 PM, написа:

Извинявам се. Изключил съм В София се намирам. Малко ме е страх да разчитам само на снимки и затова търся нещо в града

Щом си в София отиди на пазара преди моста Чавдар в посока Ситняково. Там всяка събота има жив. пазар от собственици, иначе по магазините са по скъпи.

#12398 Потребителят е офлайн   trenertg Икона

• ветеринарен лекар -етолог
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:обучение на кучето , клинична етология и изследване на поведението при кучето и котката, зоопсихология .
    немско овчарко куче :) , боксер , мин пин
Публикувано: 20 December 2013 - 08:54 PM

Развъдници за мини пинчер

Тук може да си вземете куче Прикачена снимка този сладур се продава с родословни документи - 5 изложби в различни страни и 2 специализирани изложби.
Очакваме и бебета да се родят по Коледа
Баща е Кимон - няма да изброявам титлите - просто ще кажа здрави и чистопородни животни .
Прикачена снимка

#12399 Потребителят е офлайн   BeFree Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 20 December 2013 - 10:53 PM

Здравей, Korowin :) trenertg е ужасно прав - ако имаш възможност, вземи си кученце от развъдник!

Но ако нямаш, според мен е по-добре да си вземеш паленце от магазин /колкото и всички да са против тук из форума/, отколкото от Продавалник или от пазар. Пазар, за мен лично, е най-лошата идея. Тези от Продавалник поне са на някой ентусиаст читаво гледани домашни кученца.
Нашата Бубка я взехме от магазин, защото тя ни помоли и се оказа доста добро решение. По характер е прекрасна, окраската е супер, на ръст е каквото очаквахме. Който и да я види, не вярва, че може да има толкова общителен и мил пинчер. Гласът й почти не се чува, стои сама вкъщи без особено много поражения и подлежи на възпитание :)
По принцип не харесвам идеята за продажба на кученца от зоомагазини, затова ти препоръчвам само и единствено този, с който съм си имала вземане-даване: Намира се в Орландовци, на ул. Мара Бунева. Често имат минипинчери и поне мога да кажа със сигурност, че ги гледат с обич :)
Ако ти трябва повече инфо или контакти, пиши на ЛС :)

#12400 Потребителят е офлайн   BeFree Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 20 December 2013 - 10:56 PM

Показване на мнениетоperson_sf, в 19 December 2013 - 07:31 PM, написа:

Къде правят педикюр на Мини пинчер ?

По мои наблюдения - във всяка ветеринарна клиника (поне в София). Със сигурност мога да кажа за всички от веригата Зооцентър, както и за Pets & U на Черни връх :) А има и нокторезачки, ако имаш нервите и сигурността да го направиш вкъщи (струват по 2-3-5 лева)

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 618
  • 619
  • 620
  • 621
  • 622
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни