Шарпей (СТАРА ТЕМА)
Публикувано: 01 November 2007 - 09:06 AM
Публикувано: 01 November 2007 - 09:18 AM
Та за бездомните кучета имаме малък опит със Ранд. Когато беше на 6 месеца едно бездомно куче много го наби, беше му раздрал цялата муцуна, доктора го ши. Това обаче си остана единствения път в който бездомно куче се осмели да се приближи до него. Той беше доста афресивно настроен към всякакви мъжки кучета, явно бездомните усещаха нещо и не се приближаваха на по малко от 10 метра от нас. Не се притеснявай, ще и отмине шока от лошата среща. Събирай я със колкото се може кучета със спокоен характер за да свикне, защото кучувците ни са много доминантни и проявяват агресивно поведение към себеподобни.
Публикувано: 01 November 2007 - 09:46 AM
покрай бездомните си минава свободно а тука толкова ги мързи че чак едва я поглеждат...
Ако на Шая се случи да я ухапе бездомно или каквото и да е куче сигурно и аз ще го ухапя! :huh:
Публикувано: 03 November 2007 - 06:46 PM
Вчера бяхме на контролен преглед- възпаленото уше е много добре, но още няколко дни ще продължим с капките, но вече изобщо не го чешем и не ви въртим главата като пумпал. Освен това и дерматита ни има вид да е минал, ама пак ще продължим да се мажем още малко. Имаме си две зарастващи деруги на подмишницата и една на ухото, но не ги чаказа вече и минават...
С капането на капките се справихме доста добре, мисля. Сядаме аз и приятеля ми успоредно, с място за кучо между нас. Караме я да легне, леко на противоположната на болното ухо страна, той леко си слага ръка върху муцунката й (покривайки и очите й, за да не се шашка допълне) и й хваща и устата като с намордник :) Междувременно, аз капвам капките, натискам и помачквам ухото, като вече на мачкането на нея й е супер голям кеф и си стои без никой да я държи ;D
Вилнеем в несвяст, ръфаме масата (добре че е стара и мисля да почакаме с новата), джафкаме смело всеки новодошъл гост първите 5мин и после си играем с него като първи приятели...
Оооо, забравих да ви разказвам майтап- като бяхме във вторника на вет целите като дошли от бойното поле... на масата за преглед е малката, шматка се и аз я придържам. Влезе една жена с едно кокерче... и извади едно апаратче и започна да ни снима!!! :huh: ;D ;D Ние не, че не сме готини винаги, ама... ега ти компроматите значи... Тя, гадинката, и без това с двама фотографи вкъщи вече има стотици снимки... ама изглежда не е достатъчно! :blink: Представям си като излизаме и навън какво шоу ще пада... :->)
Някой от шарпейковците мисли си да ходи на изложба на 17-18 в София??? Ние мислехме да ходим... дано сме живи и здрави тогава... Само че ще звънна в понеделник да доразпитам какъв е случая, понеже аз в събота съм заета и само неделя мога да я заведа- трябва да проверя кое кога е.
Иначе, мислим да започнем разходките сл. понеделник (12.11)...
watch ooooooooooooooooooooooout! :angry:
А, едно дебилно питане :P съм собствениците на женски кучовци:
Днес един познат ми се оплакваше, че на женската му пинчерка "цъфнала" още на 7м и половина- преди дори всички млечни зъби да й паднат. По принцип по кое време се случва възженяването??? ;D ;D Не беше ли някъде към 9-10м?
Публикувано: 03 November 2007 - 08:37 PM

Публикувано: 03 November 2007 - 11:44 PM
Публикувано: 03 November 2007 - 11:51 PM

Публикувано: 04 November 2007 - 12:03 AM
Нещо нямам смелост да опитам с мадама. :huh:
Публикувано: 04 November 2007 - 12:08 AM
офф: мернах нещо в една друга тема, което ме кара да се замисля - да не би да ходите утре в Пловдив?

Публикувано: 04 November 2007 - 11:50 AM
Публикувано: 04 November 2007 - 03:16 PM