Шарпей (СТАРА ТЕМА)
Публикувано: 04 November 2007 - 06:09 PM
Публикувано: 04 November 2007 - 07:57 PM
Публикувано: 05 November 2007 - 01:25 PM
Публикувано: 05 November 2007 - 02:30 PM
Публикувано: 05 November 2007 - 03:08 PM
представям си и ние като започнем да излизаме след една седмица, какво шоу ще бъде!...
м/у другото, Jessika много ме зарадва с това клипче ;D
Я кажете и останалите- запознавали ли сте отблизо кучовците с котки??? Ама не да отраснат заедно, а впоследствие??? Тъй като майка ми има цели три... и като пътуваме ние някъде и тя гледа Арма, ще й бъде много по-лесно просто да я взима, а не да идва у нас по 100 пъти... Но много се чудя как ще се разберат... След като започна да я извеждам, ще я заведа да ги запозная внимателно... Ама много се притеснявам от острите нокти на котаците, а пък и от захапката на кучо?! Не искам никой да пострада!!! А да не говорим, че като знам каква е капризна кожата на шаргрух... ъъ, шар пей, де :) и не смея да си помисля котешко одиране как ще й се отрази :'(
Публикувано: 05 November 2007 - 03:28 PM
Публикувано: 05 November 2007 - 03:44 PM
Публикувано: 05 November 2007 - 03:58 PM
Публикувано: 05 November 2007 - 11:45 PM
Пътуването на отиване беше като съревнование по повръщане, за съжаление Кайра не беше добре до края на деня. Все пак тя се държа повече от геройски и завоюва оценка ОТЛИЧЕН в клас "Млади"; Best Junior (BJC) и Best of Breed (BOB). На отсъждането за BOG беше на предела на силите си и отпадна рано, така че реших да й спестя още едно явяване в ринга за BIS Junior, за да можем да си тръгнем възможно най-рано. За щастие днес вече е значително по-добре, но това пътуване просто й разказа играта..
Чина дебютира със самочувствие, грабна сърцата на съдиите и голяма част от публиката, като освен това получи оценка МН. ПЕРСПЕКТИВЕН в клас "Бебе", Best Baby и изключително неочаквано за мен стана BIS Baby 2. :->) въпреки че при отсъждането за БИС бяхме кръгла нула и се представихме откровено МНОГО ЗЛЕ :huh:
Ето и малко снимки, направени преди изложбата:

Публикувано: 05 November 2007 - 11:58 PM
Двете госпожици са страхотни! Радвам се, че успях да ги видя, макар и за кратко. На живо са фантастични! :wub: :wub:
Публикувано: 06 November 2007 - 12:13 AM
Аз съм излючително щастлива, че се запознахме най-после! Успях да видя и Скипи, но съжалявам, че не ми останаха време и сили да ви потърся след това :( Покрай ненадейното неразположение на Кайра и това, че й беше много зле гледах само как да си тръгнем колкото се може по-бързо. Особено след като повърна на излизане от ринга просто не бях на себе си..
Надявам се следващия път да можем да се видим и наприказваме по-качествено и отговорно ;D
А тази малката определено не знае какво е сценична треска:

Публикувано: 06 November 2007 - 12:23 AM
Аз също много се радвам, че се запознахме. А нашето качествено и отговорно приказване не се губи. ;) Ще имаме възможност да наваксаме пропуснатото някой друг път. ;D
П.П. Ти сигурна ли си, че си видяла точно Скипи? Той почти през цялото време си беше полегнал на едно по- закътано местенце. ;D
Публикувано: 06 November 2007 - 10:55 AM
От къде се взе тази глутница изведнъж идея си нямам, сутринта като разхождах Кая отново бяха там. Не ми се мисли как и къде ще го разхождам Кибо докато е малук при наличието на цяла глутница лаещи кучета.
Публикувано: 06 November 2007 - 01:10 PM
браво! Страхотни сте- и като излъчване, и като качества!!! :->)
Anelly,
той Скипи сигурно тайничко се е шмугнал да види и другите шар пей, за да знае как да се оправя с неговото си другарче ;)
Ранд,
горкичкият мъник! Трябва някакси да свикнете да не се страхува толкова... не знам как точно. Иначе, така като го описваш каква е "паника", хич не звучи толкова непослушен, както обясняваше ;) И аз не знам как ще се оправяме с уличните кучета- в нашия квартал си има. Не съм забелязала да се движат в глутница, по-скоро единични са, ама... знае ли човек?! М/у другото, има ли някой proud shar pei owner в Стрелбище, Иван Вазов или +- в този район???