Dog.bg Форуми : Шарпей (СТАРА ТЕМА)

Към съдържанието

БКК Китайски Шар-Пей

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (129 Страници) +
  • « Първа
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Шарпей (СТАРА ТЕМА)

#1181 Потребителят е офлайн   Anelly Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 17 November 2007 - 09:02 PM

Цитат

Та, някакъв нищо неподозиращ човечец изпадна в пълно недоумение от обясненията ми, че съм Надя на Арма и го питам кога иска да запознаем прасетата  ;D ;D ;D ;D

:prase: :prase:О-о-о-ох! Не мога да спра да се смея!
Качена снимкаКачена снимкаКачена снимкаКачена снимкаКачена снимкаКачена снимка

lusi_ta , Честито! Чакаме снимки от изложбата!

Успех на всички бръчковци, които ще участват на утрешната изложба! :->)
Не съм сигурна дали ще успея да дойда да ви гледам, но ще стискам палци мно-о-о-ого силно! :blink:

#1182 Потребителят е офлайн   Nickey Икона

• the BlueAngelicDevil
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 17 November 2007 - 11:32 PM

Цитат

О благодаря Арчи1 :wub:Днес спечелихме 1-во място в групата и 1-во място за най-красиво бебе BOB :->) много се вълнувах,защото ни беше за 1-ви път.Спечелихме храна,много хубав медал и много готина купа :->) :P :P :yahoo: много се радвам.Имаше кучета от Гърция и Турция стана много хубава изложба! ;)Съдията много ни хареса и каза,че имаме едно от най-красивите кучета от породата шар-пей  :samodovolen:съдията се казваше АНДОН ТОДОРОВ!

Каква изложба днес, при положение че има CACIB в София?!?
И какво "1-во място в групата" за бебе?!
:huh:
User's Signature

Качена снимка

#1183 Потребителят е офлайн   Nickey Икона

• the BlueAngelicDevil
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 November 2007 - 11:57 PM

а пък ние се изкъпахме... да не смърдим много на съдиите и феновете утре  ;D

Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

#1184 Потребителят е офлайн   renshi Икона

• Συγγνώμη! ;)
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 November 2007 - 11:59 PM

ама много сте сладурести бе :wub:

ние пък ще си намирисваме, ама кво пък?  ;D
User's Signature

Качена снимка

#1185 Потребителят е офлайн   Anelly Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 November 2007 - 12:04 AM

Цитат

Каква изложба днес, при положение че има CACIB в София?!?

:huh:

Може да е имало някой CAC в Свиленград?

#1186 Потребителят е офлайн   Keri14 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 November 2007 - 12:07 AM

Леле какви сте хубавци,изкъпани,мокри.Ще го изям бебока ;D,утре ще бъдете ли на изложбата,можем да се видим ;) трябва да пуснеш снимката за фотоконкурса,много е яка :wub:

#1187 Потребителят е офлайн   renshi Икона

• Συγγνώμη! ;)
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 November 2007 - 12:11 AM

Ако имаше поне щеше да е обявено в сайта на БРФК. А и не мисля, че може да има 2 изложби в един ден. Но нека да изчакаме lusi_ta да ни просветли.
User's Signature

Качена снимка

#1188 Потребителят е офлайн   Nickey Икона

• the BlueAngelicDevil
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 November 2007 - 12:16 AM

Anelly и renshi,
Доколкото зная, в ден, в който има CACIB не може да има други изложни- независимо дали CAC или CACIB.

Keri14,
както забелязваш не аз съм автора на снимката  ;D Така че няма как да я пусна ;) А и си пазя квотата там за шедьоври  :blink:
А утре- там сме разбира се!!! За какво, мислиш, че беше цялото това къпане?!  :yahoo: Сега и двете миришем на мокро куче  :prase: :sarkastichen:

една история за любимата печка, мързела и синия език ;)
Качена снимка

- Мамо, мамо, я кажи
колко слончето тежи?!
- Слончето тежи, деца,
има-няма сто килца!
Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

#1189 Потребителят е офлайн   Keri14 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 November 2007 - 12:23 AM

Ахаха и ние се къпахме във ваната,беше голямо мъчение,голяма борба и на всичкото отгоре,после неможах и да си легна,защото кери скочи от ваната и отиде право в леглото ми,матрака още съхне ;D,а тя сега спи доволно на паркета :rolleyes: ;D

#1190 Потребителят е офлайн   Nickey Икона

• the BlueAngelicDevil
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 November 2007 - 12:27 AM

Keri14,
;D ;D ;D
Ние сме малко по-лесни с размерите и успях добре да я подсуша с две кърпи една след друга  ;) После пък тя сама си легна пред любимата печка, както на по-горната снимка (тя е от вчера, а не след къпането). Но откровено сега аз мириша на мокро куче... а тя на шампоан... ама не нейния, а моя!  :rolleyes: ;D Нейният няма аромат, а моят има- на кайсия  ;D ;D ;D
User's Signature

Качена снимка

#1191 Потребителят е офлайн   Keri14 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 November 2007 - 12:33 AM

Е ние купихме шампоан на Фрискъс и мирише на праскова,и аз съм така мириша на куче,та след малко влизам да се къпя ;D на ново,че аз съм къпала две кучета ;D

#1192 Потребителят е офлайн   ar4i1 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 November 2007 - 08:52 AM

anelly,renshi,nickey здравеите и да ви разясня на 17 няма CACIB a CAC CACIB e na 18 и защо сте толкова недоверчиви аз бях на изложбата и се запознах с лусита а за да не се притеснявате може да проверите в БРФК неиното куче се казва Аги Леонеро и е собственос на Цветанка Ангелова имената са ги запомнили дори и садиите защото малката Нора беше наи хубавото куче бебе и в клас макар че имаше такава конкуренция и садията говорише 15 минути за нея и дори каза че е едно от наи хубавите кучета които е виждал и че може да се састезава на европеиско и световно ниво и още нещо усеща се лека завис така ми се струва а снимки не знам дали ще може да ви изпрати защото тя беше сама и няма как да се снима а после беше толкова развълнувана че не знаеше къде се намира нее очаквала това и била първа изложба и още нещо тя толкова ви харесва и така говореше благо за вас че ако влезне да прочете в какво я обвинявате първо проверете с един имеил до БРФК и после нападаите нали този форум е за да се сприятеляват хората и да си обменят опит извиняваите ако съм засегнал някои но вие обвинявате дори и мен че лъжем за изложбата защото аз първо я поздравих

#1193 Потребителят е офлайн   Nickey Икона

• the BlueAngelicDevil
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 November 2007 - 09:25 AM

ar4i1,
Може да е имало някаква изложба, но според мен няма как да е била САС.

CACIB Събота 17/Ноември/2007 Sofia

тук  можеш да видиш отзивите на хората, които са участвали вчера

а тук  самата новина с обявяването на часовете и мястото на провеждане:
CACIB изложби в София 17 и 18 Ноември
пусната на 2007-11-09

Изложбите ще се проведат в София на стадион "Локомотив", (до Илиенци), както следва:
- на 17.11.2007 - от 16.00. часа
- на 18.11.2007 - от 11.00. часа
На 17.11.2007 ще се проведе специализирана изложба за ретривъри със съдия Denis Kuzelj
User's Signature

Качена снимка

#1194 Потребителят е офлайн   Jessika Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 November 2007 - 09:36 AM

lusi_ta    честито на теб и на беба  :->) и още успехи занапред!
Nickey големи сте сладурани ...

Ние вчера бяхме на вет и какво ли не ни сложиха.. както и да е...
вече сме 40 см и цели 11 кг  :yahoo:  :prase: казаха ни че ще пораснем още мнооогоооо

Питах вет-а дали може да истине да й купуваме ли дрешки за зимата, защото много ми харесаха тея от сайта, който Nickey беше писала там с лопатката ииии едни много готини ботушки ми харесаха.... а Вет-а каза че тя няма потни жлези и тези дрехи могат да доведат до някой дерматит.. Тази порода нямала нужда от такива неща !!!
Там имаше един болен Лабрадор- бял много красив  ;) и вет-а каза че бил болен от настистинка /плевмония май каза/ защото е бил обличан и така станал "кекав" ....
Споделям го с вас, за да си прецените дали има нужда от това да се обличат сладурите :wub:
User's Signature

Качена снимка

#1195 Потребителят е офлайн   Jessika Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 November 2007 - 09:38 AM

ааа да питах и за бебешките пудри вет-а. Той каза че така се запушват пори, който няма как да се оправят заради това че нямат потни жлези ...
User's Signature

Качена снимка

#1196 Потребителят е офлайн   silvetomon Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 November 2007 - 09:48 AM

:->)Успех на всички бъдещи шампиони :->) :->) :->) :->) :->) :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: който ще бъдат днес на изложбата,очаквам с нетърпение да разкажете как е минала :yahoo: :yahoo:Сигурна съм че че ще впечатлите журито :o Всички сте просто прекрасни :blink:

П.С.:то май всички в форума сме с някаква роднинска връзка, :yahoo:това е чудесно :yahoo: Пак ви пожелавам днес много много успех :yahoo:
User's Signature

Качена снимка

#1197 Потребителят е офлайн   ar4i1 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 November 2007 - 12:06 PM

никаде не сме писали нито тя нито аз че изложбата е САС  изложбата беше регионална за цяла южна българия но имаше и участие и от гърция и турция но съдията Андон Тодоров каза че оценката важи в 84 държави и още нещо изложбата е организирана от БРФК  незнам защо не беше обявена никаде но то и в хасково САС също не беше обявена а и това няма никакво значение сигорна съм че лусита ще ходи по изложби тепърва и ще печели награди  в това няма съмнение но не мога да си обясня защо е тази злоба че някои някъде е спечелил на първата си изложба  аз например се радвам на всеки спечелил даже и да е на 3 то място  защото това нее критерии че кучето нее хубаво а просто когато кучето расте се променя всеки месец радвам се също че има хубави родословни кучета с които ще се развиват  породите  все повече и нее лошо човек да злобее когато има конкуренция а напротив по този начин се показват наи добрите  а и съдията Андон Тодоров е един доказан съдия и не говори празни приказки нито съди лошо куче за най доброто

#1198 Потребителят е офлайн   ar4i1 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 November 2007 - 12:13 PM

извиняваите за грешката но исках да кажа не е добе а не не е лошо човек да злобее но така е като бързам и не гледам кво пиша sori

#1199 Потребителят е офлайн   Anelly Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 November 2007 - 02:40 PM

Jessika , аз също не съм привърженик на обличането на кучетата просто "за фасон". Досега не съм обличала Данте, но през зимата сме ограничавали разходките като времетраене, защото му става студено. След като вече имаме друто куче, което пък обожава разходки в студеното време и играта в снега, пред нас стои дилемата дали да ограничаваме любимите зимни игри на едното, или да рискуваме докато то се радва на студа, другото да трепери и да пипне някоя пневмония. Или може би когато сме на половин- един час път от къщи и той започне да трепери от студ, аз трябва да го успокоявам, че еди- кой си казал, че дрешките са вредни.... :huh:
Що се отнася до изнежването - куче, което живее на топличко в апартамент, няма как да не е изнежено малко или много. А специално шар-пеите "благодарение" на човешката намеса при селекцията, са станали толкова зависими от хората, че не знам накъде повече. Всички проблеми с очи, кожа, алергии...са им  "човешки" подарък. Много се отплеснах...

ar4i1, като оставим настрана въпроса, че сам/а си противоречиш:

Цитат

никаде не сме писали нито тя нито аз че изложбата е САС 

а малко преди това:

Цитат

anelly,renshi,nickey здравеите и да ви разясня на 17 няма CACIB a CAC

мен лично въобще не ме интересува дали е имало изложба и каква. Нито пък си спомням да съм обвинявала теб или когото и да било в лъжа.
Бих могла да кажа доста неща относно нелепите ти обвинения в злоба и завист, но достойнството и възпитанието не ми позволяват да навлизам в глупави и смехотворни полемики.

#1200 Потребителят е офлайн   Nickey Икона

• the BlueAngelicDevil
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 November 2007 - 03:51 PM

Anelly,
ar4i1 имаше предвид, че Софийската на 17ти е била САС, а не CACIB, което не е вярно.

ar4i1,
не съм злобяла или нападала. Прочети ми съобщенията още веднъж! Единствено цитирам факти, защото ми се стори невероятно да има такава изложба на тази дата! Напротив, много се радвам даже, че Нора е била отличена!!! Нека да продължава и занапред! Но ми се струва, че поне като казвате кой какво е спечелил, е хубаво да уточнавяте и на каква изложба по-точно, защото все пак не са равнопоставени! Още по-малко пък съм казала нещо за съдията- дори дума не съм написала за него?!

Anelly,
за палтенцето- и аз съм горе-долу на това положение, тъй като ние много често сме навън с приятеля ми и сновем насам-натам, освен че и често пътуваме извън София. Затова в някакви екстремно ниски температури, ще счета да защитя кучето си! Както и в проливен дъжд, както е тези дни- в противен случай тя буквално не се отлепя от сухото покрай блока, скимти и се дърпа обратно!

Иначе, много извинявай, че почти не ти обърнах внимание!!!  :( Точно бяхме излезнали от ринга и бяхме ошашавени с бебката...  :blink:

[glow=blue,2,300]Относно днешната изложба (CACIB София, в Зала Локомотив)[/glow]- имаше страшно много кучета, голяма лудница беше! Само че... мога да кажа, че Арма беше най-уплашеното куче на изложбата и при излизането ни на ринга, както и около него, се държа доста стреснато.

Получихме оценка "Много перспективен", а Чина на renshi получи "Много перспективен", Победител 1 :->) За Кайра, честно казано, забравих какво получи  :huh: Но тя определено се държа най-добре на ринга от трите шар пей представителки!!! :palec: :palec: :palec: Въпреки, че и беше много лошо, беше перфетна, браво!!! Чина тръчкаше насам-натам, но като цяло представянето й беше далеч по-добро от нашето, браво!!!

Арма, милата, още от началото се ошашка от всичките хора и кучета... само ми се вреше в краката и беше с виснала опашка (което по принцип почти не се случва! :( ). При излизането ни в ринга припкаше зад мен, а не до мен... но пак, добре поне, че не законтри крака да се дърпа  ;D В стойка почти не успяхме да застанем напълно, по-скоро застана, но за малко, и то с виснала опашка. Иначе, преди да излеснем на ринга се беше поосвестила и даже се закачаше и с Чина, и с едни "мънички" дого аржентино  ;D Имаме да работим над поведението си, тъй като днес беше същински panican whyasker- панически ни питаше защо и какво ще й правим и каква я цялата тая лудница?!?!  ;D Но, все пак смятам, че като за първа изложба на бебе, което излиза от вкъщи едва от няколко дни, се представихме добре!

Мисля да си ходим все шар пей отбора упорито и да ставаме все по-добри!  :samodovolen: В оценителния лист имаме много похвали за екстериора ;)
User's Signature

Качена снимка

• (129 Страници) +
  • « Първа
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена