Публикувано: 18 November 2007 - 03:51 PM
Anelly,
ar4i1 имаше предвид, че Софийската на 17ти е била САС, а не CACIB, което не е вярно.
ar4i1,
не съм злобяла или нападала. Прочети ми съобщенията още веднъж! Единствено цитирам факти, защото ми се стори невероятно да има такава изложба на тази дата! Напротив, много се радвам даже, че Нора е била отличена!!! Нека да продължава и занапред! Но ми се струва, че поне като казвате кой какво е спечелил, е хубаво да уточнавяте и на каква изложба по-точно, защото все пак не са равнопоставени! Още по-малко пък съм казала нещо за съдията- дори дума не съм написала за него?!
Anelly,
за палтенцето- и аз съм горе-долу на това положение, тъй като ние много често сме навън с приятеля ми и сновем насам-натам, освен че и често пътуваме извън София. Затова в някакви екстремно ниски температури, ще счета да защитя кучето си! Както и в проливен дъжд, както е тези дни- в противен случай тя буквално не се отлепя от сухото покрай блока, скимти и се дърпа обратно!
Иначе, много извинявай, че почти не ти обърнах внимание!!! :( Точно бяхме излезнали от ринга и бяхме ошашавени с бебката... :blink:
[glow=blue,2,300]Относно днешната изложба (CACIB София, в Зала Локомотив)[/glow]- имаше страшно много кучета, голяма лудница беше! Само че... мога да кажа, че Арма беше най-уплашеното куче на изложбата и при излизането ни на ринга, както и около него, се държа доста стреснато.
Получихме оценка "Много перспективен", а Чина на renshi получи "Много перспективен", Победител 1 :->) За Кайра, честно казано, забравих какво получи :huh: Но тя определено се държа най-добре на ринга от трите шар пей представителки!!! :palec: :palec: :palec: Въпреки, че и беше много лошо, беше перфетна, браво!!! Чина тръчкаше насам-натам, но като цяло представянето й беше далеч по-добро от нашето, браво!!!
Арма, милата, още от началото се ошашка от всичките хора и кучета... само ми се вреше в краката и беше с виснала опашка (което по принцип почти не се случва! :( ). При излизането ни в ринга припкаше зад мен, а не до мен... но пак, добре поне, че не законтри крака да се дърпа ;D В стойка почти не успяхме да застанем напълно, по-скоро застана, но за малко, и то с виснала опашка. Иначе, преди да излеснем на ринга се беше поосвестила и даже се закачаше и с Чина, и с едни "мънички" дого аржентино ;D Имаме да работим над поведението си, тъй като днес беше същински panican whyasker- панически ни питаше защо и какво ще й правим и каква я цялата тая лудница?!?! ;D Но, все пак смятам, че като за първа изложба на бебе, което излиза от вкъщи едва от няколко дни, се представихме добре!
Мисля да си ходим все шар пей отбора упорито и да ставаме все по-добри! :samodovolen: В оценителния лист имаме много похвали за екстериора ;)