Шарпей (СТАРА ТЕМА)
Публикувано: 02 December 2007 - 07:24 PM
зарежда пакета пуканки в микровълновата и чака сигнал, за да я пусне...
renshi,
ама каква игра, какво нещо, каква любов, какви лиги....... :yahoo: :yahoo: :yahoo: кееееф, каква хубаво компания си правят двете, не е истина!!!! ;D От известно време насам си мечтая за другарче на Арма... ;D Супер стеее
Ние днес въпреки всичките случки и задължения, водихме Арма почти непрекъснато с нас, понеже ни беше гузно и през уикенда да е самичка вкъщи... голям помагач се оказа на водопроводчика, а и определено има афинитет към катерене по кофи с латекс (сухи и затворени, спокойно!). Не ми бе лесно да я пазя да не лапне или нападне някой неподходящ материал, но пък беше весело... усмивката на деня ми! :wub:
krissssko,
не се притеснявай! Май и на Арма всички първи срщи със себеподобни или с неподобни включва доза ръмжене, три дози страх и половин доза пренебрежение ;D
Публикувано: 02 December 2007 - 10:27 PM
Публикувано: 03 December 2007 - 05:05 PM
Значи ние бяхме малко на гости в провинцията с бръчките. Там имаше една печка на дърва, защото с това се топлят хората (няма парно). Печката значи от време на време пукаше. Наш хулиган Кибо застанал срещу печката и лае като полудял ;D :huh: тъкмо спре да лае и печката пукне и той отново ;D ;D. Скъсахме се от смях. По едно време разбра че печката не е лош човек и че топли яко. Спря да лае и се опъна до нея, заедно с майка си разбира се и не станаха и двамата.
Дайте да видим снимки от срещата.
Публикувано: 03 December 2007 - 08:48 PM
Публикувано: 04 December 2007 - 09:36 AM
Цитат
има нещо повече от вярно ,че май сме заети всички с работа ...работа и пак работа.. :- и само тези сладки сбръчкани муцунки които си имаме успяват да ни разсеят малко от това сиво ежедневие :huh: с нетърпение очаквам почивните дни за да мога да отделя малко внимание на "стрелата " и децата. но пък след почивните дни имам нужда от малко почивка отново... ;D то не е бягане , тичане, обикаляне и всичко това със лек "свински тръс" ;D
обещавам тази вечер да се постарая да кача снимки от последната среща на "братята и сестрите " от Шар Пей манастира ;D
Публикувано: 04 December 2007 - 12:29 PM
Nickey, те само така си изглеждат. Навън са ОК, но вкъщи правят погром. Не ми пука за покъщнината, но постоянно треперя да не си направят нещо докато се гонят и блъскат..
А най-интересното е, че вече започнаха да се държат като глутница. Кайра страшно много пази Чина и така окълва горкото лабче от снимките.. а на него просто са му такива габаритите, че като се засилеше и претъркалваше Чина по 3 пъти. Малката му се разджафка насреща (за пръв път чух от нея това "гаргарене", което ми е познато от Кайра и Арма), голямата скочи да я защитава и само като го видеше да наближава му се озъбваше и тръгваше да го гони. Добре поне, че се разминахме без жертви.
Да ви се похваля, имам си шар акула вкъщи :rolleyes: Току що установих, че скоро ще си имаме 2 реда горни кучешки зъби и сега съм се въоръжила с милиони кокали и обувки от пресована кожа, та дано да се разминем по-бързичко.

Публикувано: 04 December 2007 - 05:57 PM
ще трябва да се грижите за зъбореда, не е лесно! ;D
Арма вчера трябваше да охранява хола ни от майстори... как не я заболя гърлото от лай, не знам :)
Малко видео материал, насъбран тия дни:
Забележете как се дразни от писукането на една от играчките си... полудява... и като я докопа, как дъвче блажено... ТУК
Като цяло играта с подобни играчки води до начален стадий на подивяване - ТУК
А нали ви обяснявах как яде като гъска за по-малко от минута... Забележете само, че в половината от клипа тя всъщност само си лиже и дрънчи в празната купичка... ТУК
Публикувано: 04 December 2007 - 07:23 PM
Публикувано: 05 December 2007 - 03:12 PM
Привет!
Анагажирани стопани на бърчковски!
Доживяхме средата на седмицата! Идат почивни дни за поляни и срещи :yahoo:
Ще ги доживеем! :rolleyes:
А дотогава поляните могат да станат бели и бръчките да останат без кал! :->)
Лусита,
точно сега е моментада даваш наволя всичките пресовани кокали от магазина. Освен, ако не искаш да имаш нахапани мебели и скъсани покривки ;D
Роди и без да е тръгнал да сменя зъби се проявява като дизайнер и затова винаги у дома е заредено с всевъзможни кучешки дъвкалки, които обаче отвреме на време крия ;)После са му като нови :yahoo:
Публикувано: 05 December 2007 - 07:35 PM
Публикувано: 06 December 2007 - 01:08 AM
Тъй като Арма и аз спечелихме фото кункурса на dog.bg за месец ноември, искаме да благодарим на всички, които с гласовете си ни спечелиха прекрасен контейнер за храна (с подобаващ размер! :o) и раничка за мъкнене на баубау джаджи!!!

дебнем си спечелената миналия месец раница, с надежда, че зад нея се крие и нова награда ;D ;D

в галерията за декември
Публикувано: 07 December 2007 - 02:32 PM
Публикувано: 07 December 2007 - 04:00 PM
Ще правим ли пак [glow=red,2,300]шар пей среща в неделя от 14ч???[/glow]
Арма снощи си свали/падна три зъбчета! :rolleyes: ;D С един голям нов кокал от пресована кожа... лудница! От тези, мъничките, предни- горни такива в момента нямаме... верно, че не знам къде отидоха, ама не мисля че имам как да разбера ;D
За корекцията на очичките- стискаме ви палци, ще мине- няма страшно! Но наистина задължително му вземете яка, иначе сам ще се направи на нищо :huh:!