Dog.bg Форуми : Шарпей (СТАРА ТЕМА)

Към съдържанието

БКК Китайски Шар-Пей

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (129 Страници) +
  • « Първа
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Шарпей (СТАРА ТЕМА)

#1501 Потребителят е офлайн   Nickey Икона

• the BlueAngelicDevil
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 02 December 2007 - 07:24 PM

не можахме да дойдем на срещата  :'( пък толкова ни се идваше...  :( Имахме мн "приятни" занимания- водопроводчик в един апартамент, мини наводнение и спукани някъде в пода тръби за парното, гости от Търново.... не е лесно!!!  Сигурна съм, че сте си изкарали чудесно и нямам търпения да видя снимки и да чета случки!!!!  B)
зарежда пакета пуканки в микровълновата и чака сигнал, за да я пусне...

renshi,
ама каква игра, какво нещо, каква любов, какви лиги....... :yahoo: :yahoo: :yahoo: кееееф, каква хубаво компания си правят двете, не е истина!!!!  ;D От известно време насам си мечтая за другарче на Арма...  ;D Супер стеее

Ние днес въпреки всичките случки и задължения, водихме Арма почти непрекъснато с нас, понеже ни беше гузно и през уикенда да е самичка вкъщи... голям помагач се оказа на водопроводчика, а и определено има афинитет към катерене по кофи с латекс (сухи и затворени, спокойно!). Не ми бе лесно да я пазя да не лапне или нападне някой неподходящ материал, но пък беше весело... усмивката на деня ми!  :wub:

krissssko,
не се притеснявай! Май и на Арма всички първи срщи със себеподобни или с неподобни включва доза ръмжене, три дози страх и половин доза пренебрежение  ;D
User's Signature

Качена снимка

#1502 Потребителят е офлайн   Jessika Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 02 December 2007 - 07:46 PM

renshi страхотни сте браво !!!  :yahoo: за придобивката сега нали знаеш следва най хубавата чат /почерпкааа/  :wub:  :wub:  :wub:
User's Signature

Качена снимка

#1503 Потребителят е офлайн   lusi_ta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 December 2007 - 10:27 PM

Анели..нямаме гъбички доколкото знам..Раничката е малка,но постоянно я чеши с зъбите а днес се е одраскала на нещо и има нова раничка.... :( :( :(Дивачка е голяма...А за лекар надявам се,че няма да се налага миналия път я заведохме каза,че ще и мине....! :-

#1504 Потребителят е офлайн   Ранд Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 December 2007 - 05:05 PM

Ауууу колко сте исписали за два дена.

Значи ние бяхме малко на гости в провинцията с бръчките. Там имаше една печка на дърва, защото с това се топлят хората (няма парно). Печката значи от време на време пукаше. Наш хулиган Кибо застанал срещу печката и лае като полудял  ;D  :huh: тъкмо спре да лае и печката пукне и той отново  ;D ;D. Скъсахме се от смях. По едно време разбра че печката не е лош човек и че топли яко. Спря да лае и се опъна до нея, заедно с майка си разбира се и не станаха и двамата.

Дайте да видим снимки от срещата.

#1505 Потребителят е офлайн   lusi_ta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 December 2007 - 08:48 PM

;D ;D ;D ама че сте били сладки...немога да повярвам,че скоро никой не е писал сигорно щото е ...щото са почивни дни ама повечето от вас се вазползват от това,че са на работа и джаткат по конпютрите... ;D ;D ;D

#1506 Потребителят е офлайн   bruno Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 December 2007 - 09:36 AM

Цитат

;D ;D ;D ама че сте били сладки...немога да повярвам,че скоро никой не е писал сигорно щото е ...щото са почивни дни ама повечето от вас се вазползват от това,че са на работа и джаткат по конпютрите... ;D ;D ;D

има нещо повече от вярно ,че май сме заети всички с работа ...работа и пак работа.. :- и само тези сладки сбръчкани муцунки които си имаме успяват да ни разсеят малко от това сиво ежедневие :huh: с нетърпение очаквам почивните дни за да мога да отделя малко внимание на "стрелата " и децата. но пък след почивните дни имам нужда от малко почивка отново...  ;D то не е бягане , тичане, обикаляне и всичко това със лек "свински тръс"  ;D
обещавам тази вечер да се постарая да кача снимки от последната среща на "братята и сестрите " от Шар Пей манастира  ;D

#1507 Потребителят е офлайн   renshi Икона

• Συγγνώμη! ;)
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 December 2007 - 12:29 PM

Jessika, вие само си елате в Русе, пък почерпката е най-лесното  ;D

Nickey, те само така си изглеждат. Навън са ОК, но вкъщи правят погром. Не ми пука за покъщнината, но постоянно треперя да не си направят нещо докато се гонят и блъскат..

А най-интересното е, че вече започнаха да се държат като глутница. Кайра страшно много пази Чина и така окълва горкото лабче от снимките.. а на него просто са му такива габаритите, че като се засилеше и претъркалваше Чина по 3 пъти. Малката му се разджафка насреща (за пръв път чух от нея това "гаргарене", което ми е познато от Кайра и Арма), голямата скочи да я защитава и само като го видеше да наближава му се озъбваше и тръгваше да го гони. Добре поне, че се разминахме без жертви.

Да ви се похваля, имам си шар акула вкъщи  :rolleyes: Току що установих, че скоро ще си имаме 2 реда горни кучешки зъби и сега съм се въоръжила с милиони кокали и обувки от пресована кожа, та дано да се разминем по-бързичко.
User's Signature

Качена снимка

#1508 Потребителят е офлайн   Nickey Икона

• the BlueAngelicDevil
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 December 2007 - 05:57 PM

renshi,
ще трябва да се грижите за зъбореда, не е лесно!  ;D

Арма вчера трябваше да охранява хола ни от майстори... как не я заболя гърлото от лай, не знам :)

Малко видео материал, насъбран тия дни:

Забележете как се дразни от писукането на една от играчките си... полудява... и като я докопа, как дъвче блажено... ТУК

Като цяло играта с подобни играчки води до начален стадий на подивяване - ТУК

А нали ви обяснявах как яде като гъска за по-малко от минута... Забележете само, че в половината от клипа тя всъщност само си лиже и дрънчи в празната купичка... ТУК
User's Signature

Качена снимка

#1509 Потребителят е офлайн   lusi_ta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 December 2007 - 07:23 PM

;D ;D ;D МАле мислех си,че само ние сме така...хяхяхях Разгледах клипчетата и много ми харесаха наистина :blink:Големи сте сладури...а по повод на това което казахте за работата и аз съм на същото мнение...Нямам време да и отделям много внимание,но поне нямам деца за сега и не съм чак толкова заангажирана...м/у др.изках да питам има ли проблем ако някой е бременен в къщи и Моята бръчка е наоколо...питам само от любопитство :sviruka:А и още нещо ама как ми дойде на ум в последния момент...хахах Паднаха ни първите зъби какво да правя? :rolleyes:да и давам ли от тези кокали защото каквото хване гризе ..Като например докато спяхне изгриза и направи дупка на юргана??? :huh:Могат ли да и се изкривят зъбчетата ако и давам от тез кокалчета?Дето са направени от месце?

#1510 Потребителят е офлайн   krissssko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 December 2007 - 03:12 PM

Привет!
    Анагажирани стопани на бърчковски!
    Доживяхме средата на седмицата! Идат почивни дни за поляни и срещи :yahoo:
    Ще ги доживеем! :rolleyes:
    А дотогава поляните могат да станат бели и бръчките да останат без кал! :->)

Лусита,
    точно сега е моментада даваш наволя всичките пресовани кокали от магазина. Освен, ако не искаш да имаш нахапани мебели и скъсани покривки ;D
    Роди и без да е тръгнал да сменя зъби се проявява като дизайнер и затова винаги у дома е заредено с всевъзможни кучешки дъвкалки, които обаче отвреме на време крия ;)После са му като нови :yahoo:

#1511 Потребителят е офлайн   lusi_ta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 December 2007 - 07:35 PM

Наистина ли супер много съм щастлива  :wub:целувки на теб и Роди и ако забеляза май сме само двамата.. :(

#1512 Потребителят е офлайн   krissssko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 December 2007 - 08:37 PM

Двама, двама.....колкото, толкова.... ;D
    Много сме! Силни сме! ;D :->)

#1513 Потребителят е офлайн   Nickey Икона

• the BlueAngelicDevil
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 December 2007 - 01:08 AM

нямаме време да пишем... но само едно леко поздравче  ;)

Тъй като Арма и аз спечелихме фото кункурса на dog.bg за месец ноември, искаме да благодарим на всички, които с гласовете си ни спечелиха прекрасен контейнер за храна (с подобаващ размер!  :o) и раничка за мъкнене на баубау джаджи!!!

Качена снимка

дебнем си спечелената миналия месец раница, с надежда, че зад нея се крие и нова награда  ;D ;D

Качена снимка
в галерията за декември
User's Signature

Качена снимка

#1514 Потребителят е офлайн   krissssko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 December 2007 - 05:56 AM

Честито!
    Да почерпите! :->)......с още снимки.
    Много ви е елегантно ......всичко, каза Роди. :P Защото той е малък, но вече знае ;D

#1515 Потребителят е офлайн   krissssko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 December 2007 - 01:05 PM

Правил ли е някой корекции на "бръчкови" очи.....Моля, кажете нещо срещу страх :'( Предсти ни операция на 12 декември :'( Съвсем ще се сбръчкам от незнание :sos: Бързо ли се възстановяват....

#1516 Потребителят е офлайн   Anelly Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 December 2007 - 02:32 PM

krissssko, ние сме правили корекция на "бръчкови" очи. Оперирани са горни и долни клепачи на двете очи. Не знам рецепта срещу страх - каквото и да се случи с моите кучета, аз все си треперя. Операцията си е страшничка, но минава. Кучо ще се оправи бързо.Само добре избирайте кой ще оперира. И се запасете задължително с предпазна яка. Стискам палци всичко да мине успешно.

#1517 Потребителят е офлайн   Nickey Икона

• the BlueAngelicDevil
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 December 2007 - 04:00 PM

Здравейте, всички! :)

Ще правим ли пак [glow=red,2,300]шар пей среща в неделя от 14ч???[/glow]

Арма снощи си свали/падна три зъбчета!  :rolleyes: ;D С един голям нов кокал от пресована кожа... лудница! От тези, мъничките, предни- горни такива в момента нямаме... верно, че не знам къде отидоха, ама не мисля че имам как да разбера  ;D

За корекцията на очичките- стискаме ви палци, ще мине- няма страшно! Но наистина задължително му вземете яка, иначе сам ще се направи на нищо  :huh:!
User's Signature

Качена снимка

#1518 Потребителят е офлайн   Ранд Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 December 2007 - 05:34 PM

Ние сме навити за среща в неделя. Стига да не изкочи някаква работа в последния момент.

Иначе браво за зъбчетата на Арма, Кибо още си е с бебешките зъбки. Нито един не му е паднал.

#1519 Потребителят е офлайн   krissssko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 December 2007 - 06:26 PM

Благодарим с Роди за подкрепата :blink:
    Колко време ще трябва да се движи с тази яка? Те нали затова са шевовете....или те сърбят и бръчко ги върши едни.... :'(
    И последно - размерът на яката има ли значение? :rolleyes:

#1520 Потребителят е офлайн   krissssko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 December 2007 - 06:27 PM

Иначе за неделя сме където кажете :yahoo:

• (129 Страници) +
  • « Първа
  • 74
  • 75
  • 76