Шарпей (СТАРА ТЕМА)
Публикувано: 06 December 2007 - 01:08 AM
нямаме време да пишем... но само едно леко поздравче ;)
Тъй като Арма и аз спечелихме фото кункурса на dog.bg за месец ноември, искаме да благодарим на всички, които с гласовете си ни спечелиха прекрасен контейнер за храна (с подобаващ размер! :o) и раничка за мъкнене на баубау джаджи!!!

дебнем си спечелената миналия месец раница, с надежда, че зад нея се крие и нова награда ;D ;D

в галерията за декември
Тъй като Арма и аз спечелихме фото кункурса на dog.bg за месец ноември, искаме да благодарим на всички, които с гласовете си ни спечелиха прекрасен контейнер за храна (с подобаващ размер! :o) и раничка за мъкнене на баубау джаджи!!!

дебнем си спечелената миналия месец раница, с надежда, че зад нея се крие и нова награда ;D ;D

в галерията за декември
Публикувано: 07 December 2007 - 02:32 PM
krissssko, ние сме правили корекция на "бръчкови" очи. Оперирани са горни и долни клепачи на двете очи. Не знам рецепта срещу страх - каквото и да се случи с моите кучета, аз все си треперя. Операцията си е страшничка, но минава. Кучо ще се оправи бързо.Само добре избирайте кой ще оперира. И се запасете задължително с предпазна яка. Стискам палци всичко да мине успешно.
Публикувано: 07 December 2007 - 04:00 PM
Здравейте, всички! :)
Ще правим ли пак [glow=red,2,300]шар пей среща в неделя от 14ч???[/glow]
Арма снощи си свали/падна три зъбчета! :rolleyes: ;D С един голям нов кокал от пресована кожа... лудница! От тези, мъничките, предни- горни такива в момента нямаме... верно, че не знам къде отидоха, ама не мисля че имам как да разбера ;D
За корекцията на очичките- стискаме ви палци, ще мине- няма страшно! Но наистина задължително му вземете яка, иначе сам ще се направи на нищо :huh:!
Ще правим ли пак [glow=red,2,300]шар пей среща в неделя от 14ч???[/glow]
Арма снощи си свали/падна три зъбчета! :rolleyes: ;D С един голям нов кокал от пресована кожа... лудница! От тези, мъничките, предни- горни такива в момента нямаме... верно, че не знам къде отидоха, ама не мисля че имам как да разбера ;D
За корекцията на очичките- стискаме ви палци, ще мине- няма страшно! Но наистина задължително му вземете яка, иначе сам ще се направи на нищо :huh:!
Публикувано: 07 December 2007 - 11:42 PM
хей, ето ни и нас със Стрелата Бруно :P малко се загубихме , за което се извиняваме.. B) ако може де :blink:
е,виждам доста сте си пописали тук...какво ли да кажа аз сега...не знам.. :huh:
ха... кога и къде ще е срещата?
а тези от Загреб...просто са уникални..но не по-вече ит нашите "младежи" ;D ;D
сега търся как да кача снимки малко така на първа страница..но ще отрки
е,виждам доста сте си пописали тук...какво ли да кажа аз сега...не знам.. :huh:
ха... кога и къде ще е срещата?
а тези от Загреб...просто са уникални..но не по-вече ит нашите "младежи" ;D ;D
сега търся как да кача снимки малко така на първа страница..но ще отрки
Публикувано: 08 December 2007 - 11:07 AM
krissssko, яката се слага, защото конците дразнят кучето. Поне при нас беше така. Данте така неистово се чешеше и се опитваше да ги свали, че направо щеше да си издере очите. :rolleyes: ТУК може да видиш колко голяма беше неговата яка. Добре да не е твърде голяма.
От кучетата на загребските снимки много харесах Gumby's Mark Jacobs. :blink:
От кучетата на загребските снимки много харесах Gumby's Mark Jacobs. :blink:
Публикувано: 08 December 2007 - 11:15 AM
Добре ето ни и нас ;)Бяхме на разходка до София...Като очаквах,че като вляза в форума ще мога да се похваля с нов домашен лубимец,но уви.. :( :'(Нека разкажа на кратко какво се случи.
Еми..Видях една обява в интернет в един саит,че подаряват шар-пей на добри стопани и понеже търсих на Нора компанийка реших да се пусна до там.. :huh:нали съм луда.Една позната ме прати с кола(с хора който непознавам)чак до София...Там моя приятел е студент :blink:И ми помогна да намеря едреса и мястото на сем.което дава малкото кученце(подарява)Кученцето се казваше Шели-много голяма сладурана на 7месеца и половина... :wub:няма я обявата щях да ви я покажа..и в крайна сметка отидохме и си мислих,че ще дадат кученцето на нас а те ни казаха неможем да ви го дадем защото нямате опит с такава порода кучета :o :rolleyes: :huh:(Аз неспоменах,че имаме куче защото си мислих,че няма да ни го дадат а се оказа глупаво от моя страна) :-Сега много съжалявам дори вчера на една от спирките си поплаках..няма да ви казвам,че пътувах с часове и нямаше реис и се прибрахме за 6 часа с влака :( :'( :chaika:
Еми..Видях една обява в интернет в един саит,че подаряват шар-пей на добри стопани и понеже търсих на Нора компанийка реших да се пусна до там.. :huh:нали съм луда.Една позната ме прати с кола(с хора който непознавам)чак до София...Там моя приятел е студент :blink:И ми помогна да намеря едреса и мястото на сем.което дава малкото кученце(подарява)Кученцето се казваше Шели-много голяма сладурана на 7месеца и половина... :wub:няма я обявата щях да ви я покажа..и в крайна сметка отидохме и си мислих,че ще дадат кученцето на нас а те ни казаха неможем да ви го дадем защото нямате опит с такава порода кучета :o :rolleyes: :huh:(Аз неспоменах,че имаме куче защото си мислих,че няма да ни го дадат а се оказа глупаво от моя страна) :-Сега много съжалявам дори вчера на една от спирките си поплаках..няма да ви казвам,че пътувах с часове и нямаше реис и се прибрахме за 6 часа с влака :( :'( :chaika:
Публикувано: 08 December 2007 - 01:58 PM
Anelly,
благодарим с Роди за полезната информация. Както се казва, знанието пъди страха....доколкото може. ;)
И тъй като нито едно добро не е останало ненаказано...... :blink: да питам още нещо.След колко дни се свалят конците. В нашия случай става дума за операция на горни клепачи.
Операцията ще извърши Главен асистент по хирурия Димо Димов от софийската клиника Бест Вет. И още нещо. Роди го взехме от магазин. Той е от Унгария. Вече има една операция на клепачите, но растящите бурно бръчки имат спешна нужда от нова корекция.Доколкото разбрах първата операция е била по-скоро козметична и затова ефектът не се е оказал добър.
благодарим с Роди за полезната информация. Както се казва, знанието пъди страха....доколкото може. ;)
И тъй като нито едно добро не е останало ненаказано...... :blink: да питам още нещо.След колко дни се свалят конците. В нашия случай става дума за операция на горни клепачи.
Операцията ще извърши Главен асистент по хирурия Димо Димов от софийската клиника Бест Вет. И още нещо. Роди го взехме от магазин. Той е от Унгария. Вече има една операция на клепачите, но растящите бурно бръчки имат спешна нужда от нова корекция.Доколкото разбрах първата операция е била по-скоро козметична и затова ефектът не се е оказал добър.
Публикувано: 08 December 2007 - 05:45 PM

[glow=red,2,300]относно шар пей срещата- ами, предлагам същото място, същото време- утре към 14ч?[/glow]
Ние сме 99% сигурни, че ще дойдем, но няма да можем да се мотаем повече от час примерно. Anelly, имате ли си транспорт ?!? Ако ви се идва, да ви превозим? ;D