Dog.bg Форуми : Шарпей (СТАРА ТЕМА)

Към съдържанието

БКК Китайски Шар-Пей

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (129 Страници) +
  • « Първа
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Шарпей (СТАРА ТЕМА)

#1581 Потребителят е офлайн   renshi Икона

• Συγγνώμη! ;)
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 13 December 2007 - 01:13 PM

pesa_mm, Като за начало добре дошъл/а!

Как така жлезата ще си остава така?? На едното ми куче жлезите и на двете очи изпаднаха. Жлезата се фиксира за нула време и макар да е операция, кучо още след като излезе от упойката е готов за бойни действия. Поостарелят метод е да се премахва цялата жлеза, но това се практикува като цяло ако изпадането на жлезата рецидивира. Чудя се вашият ветеринар не е ли в час с тия неща, като гледам доста сте се измъчили.

Освен това, чистокръвно може да се нарече само и единствено куче без никакви примеси и със документ за произход, доказващ това. Обръщам внимание на това само защото ти казваш, че е проблем. Аз лично проблем не виждам, щом си го обичаш, едва ли е важно какъв е - дори може би е уникален. Да ти е жив и здрав и да те радва дълги години. Теми за възпитанието може да намериш в подфорума "Възпитание, обучение, спорт" на главната страница.

Успех!

krissssko, нашата малка глутница желае на Роди бързо оздравяване и мнооого, много бели след като махнат конците. Той е мъж, ще се справи!  :palec: И разбира се, целувки от две тайни обожателки :wub:
User's Signature

Качена снимка

#1582 Потребителят е офлайн   Anelly Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 December 2007 - 01:19 PM

Жлезата НЕ трябва да остава така. Води кучо при друг лекар.
Успех с обучението. Може да качиш някоя снимчица, да се запознаем с него.

#1583 Потребителят е офлайн   krissssko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 December 2007 - 02:16 PM

Ренши,
    Роди много благодари за подкрепата. Той явно се съвзема, защото започна да пробутва номерата на болното дете..... ;D Иначе му хареса телешкото варено - телешко с моркови :->) По спешност го сготвих, защото реших, че ще умре от жажда и глад. Нали е с яка и го жаля. А той се чувства така уютно на главата ми :yahoo: Да са живи и здрави девойките. Добре са стискали лапи. Дано успеят на живо някой ден да си стиснат лапи :wub:
    След 10 дни ще сме без конци и малко след това, като нови. Сега отиваме за антибиотик при вет-а.
    Целуффффки бръчкави от нас! :yahoo:

#1584 Потребителят е офлайн   lusi_ta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 December 2007 - 02:34 PM

Пак съм тук  ;D ние сме добре и дивеем с пълни сили..Пак имам въпрос !Нори е почти на 4 месеца утре прави 4 месеца  :P :palqcho: много се радвам тавъпроса ми е пази ли ви тя всмисъл лае на чужди хора ръмжи и непуска никой

#1585 Потребителят е офлайн   krissssko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 December 2007 - 06:17 PM

Ренши,
    Роди пита, като явен обожател на вашата привлекателна глутница, може ли без да са му махнали конците и с царската яка да прави бели ;D Само защото е любезен...иначе си ги върши с пълна пара вече :P
    Анели,
    Данте травмира ли се след операцията? Като го галите, пази ли си очичките? :huh: Или отдавна е забравил. Защото на Роди това му е втора операция. От магазината така го вземе с декоративно повдигнати клепачи и понаплашен. :huh:А, сега, доста спокойно понесе това срашно изглеждащо нещо :'(

#1586 Потребителят е офлайн   Anelly Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 December 2007 - 06:25 PM

krissssko, не се тревожи. Данте отдавна, отдавна е забравил за опреацията. Той дори веднага след нея не си пазеше очите, а се опитваше да сваля конци.  :huh: Не обича много да го пипат по главата, но това е защото имаме проблем с ушите. Както изглежда спомени от операцията имам само аз. ;)

#1587 Потребителят е офлайн   renshi Икона

• Συγγνώμη! ;)
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 December 2007 - 06:41 PM

krissssko,

След кратко обсъждане нашата глутница реши, че е напълно възможно да е вероятно! Отсъждаме единодушно в полза на Роди (нали ни е слабост), като стопанката и покъщнината се задължават да поемат всички разноски и поражения оттук нататък  ;D
User's Signature

Качена снимка

#1588 Потребителят е офлайн   lusi_ta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 December 2007 - 09:13 PM

Иии само дето съм задала въпрос и никой не ми отговори...Днес изкъпахме Нори и така на слатко мирише не е като.. :prase:

#1589 Потребителят е офлайн   yani4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 13 December 2007 - 10:34 PM

Ей бръчкавелковци как сте :)Айде да ви покажа останалите снимки от разходката на Шарки с Доли.Малко със закъснение но се извинявам.Дано ви харесат ;)
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)
Качена снимкаКачена снимкаКачена снимка

#1590 Потребителят е офлайн   yani4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 13 December 2007 - 10:37 PM

Ето последните.Е има и още ама това са по-хубавите ;)
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)
Качена снимкаКачена снимкаКачена снимка

#1591 Потребителят е офлайн   pesa_mm Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 13 December 2007 - 11:41 PM

ами ето една когато беше мъничак

#1592 Потребителят е офлайн   pesa_mm Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 13 December 2007 - 11:52 PM

и като малко по голям но нямам хубави снимки скоро щего снимам пак ;)

#1593 Потребителят е офлайн   renshi Икона

• Συγγνώμη! ;)
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 December 2007 - 11:54 PM

Шарки е страхотен както винаги! Направо да се влюби човек.. :blink:

pesa_mm, голям хубавец е! Как се казва?

А аз искам да се оплача. В прединфарктно състояние съм. С едно разгонено и едно ненормално куче няма как да е иначе.. Някои от вас имат представа, че ги събирах само от време на време, по ред причини и най-вече заради самите тях. Е, от тази вечер сме за постоянно заедно.. Дано да оцелея и да доживея едни по-щастливи дни на нормално съжителство, а ако има някой луд като мен мога само да го посъветвам да не прави това вкъщи :rolleyes: Едната скача като луда, другата не смее да мръдне, защото й пречат гащите и само гледа да се покрие някъде от ненормалното синьо нещо... Даже в момента Кайра е свита в немислима поза под стола ми, само в краката ми се чувства що годе защитена от малкото-голямо и твърде досадно зло. Едва я опазвам! Онзи нахалитет не спира да се мята (буквално!) по нея, слава Богу сега спят и двете, но преди 10 минути имах чувството, че и Чина ще се гътне заедно с мен - тя пък от разрив на сърцето.

Но всичко е добре, когато свършва добре. Сега спят като ангелчета и вече започва малко по малко да ми става хубаво, че най-после са си и двете при мен..

едит: Зверовете се събудиха. Заснех кратък репортаж от мястото на събитието: ЦЪК  ;D
User's Signature

Качена снимка

#1594 Потребителят е офлайн   krissssko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 December 2007 - 06:08 AM

Привет!
    Ренши, ауууу :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
    Обещавам да не правя това у дома. Живи ли сте? ;)
    Кой е излъгал онова великолепно синьо нещо, че е талантлив жокей ;D
    Добре, че интелектуалката Кайра успява  да му върне истинската самоличност :yahoo:
    В такива случаи на пълна неовладяемост в главата ми се раждат още по-страшни картини :o Я си представи, че имаше и един мъж.....а ако той е с яка B)
    ха-ха,ха!
    А сега пак ги погледни. Не ти ли изглеждат като ангелчета ;D
    Животът е шумен, луд, но и хубав! :yahoo:
    А Кайра изглежда, като героиня от Спасители на плажа! Каза Роди, който е малък, не знае, но предусеща важните кучешки неща. :wub:
    Когато спре да се мята нацелувай онова лудо синьо нещо, което е станало още по-красиво и голямо :wub:
    Само дето някак не се сещам тази компания как се извежда.....Последното е идея за нов репортаж, ако са ти останали сили ;D

#1595 Потребителят е офлайн   renshi Икона

• Συγγνώμη! ;)
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 December 2007 - 10:02 AM

Сега е мой ред да благодаря за съчувствието  ;D
Живи сме, макар да съм спала 3 часа, а когато се събудих Чина да беше с едно огромно, подуто око. По-късно ще идем до чичко вет да ни огледа пораженията. Иначе не знам кой я е излъгал, че е жокей, но подозирам че същият гад я е излъгал също че Кайра е пързалка, както и кобилата в "Прескочи кобила"  ;D

С извеждането е по-лесно. Преди малко ме дърпаха по леда, после се опитаха да ме разпънат на кръст, но нещо не успяха. Сериозно обмислям да си купя шейна и хамути, пък да повишават горивата колкото си искат  ;D
User's Signature

Качена снимка

#1596 Потребителят е офлайн   krissssko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 December 2007 - 10:10 AM

Привет!
    Вие пък да не видите нещо! B)
    И ние имаме проблеми с едното оперирано оченце. Сега пък един от конците влиза и дразни. :'( Отиваме и ние до вет-а
    Това с шейната е чудесна идея, стига да не хванете пътя към влашко по снега ;)

#1597 Потребителят е офлайн   Juleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 December 2007 - 01:41 PM

Уоу, малката Чина наистина е огън момиче, но пък Кайра ми е толкова чаровна с тези гащички. За разлика от Вас ние колкото повече растем толкова по-поспаливи ставаме. Всъщност при нас съня винаги е бил на почит, но сега вече е кажи речи "константно" положение.....а откакто стана на 1год. никакви играчки и кокали не го вълнуват. Само като сме на разходка беснее като луд.....

#1598 Потребителят е офлайн   Juleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 December 2007 - 02:39 PM

знаете ли какво друго ми прави впечатление съпоставяйки Ричи-бебе и Ричи-на 1г.1м. - преди хич не обичаше да го гушят, докато спи или лежи и все гледаше да се измъкне или да ни избута с лапи, докато сега се размазва от удоволствие като го сгуша да спи, но въпреки това никога не идва сам при мен да се сгуши или да нахалства да легне при мен.....

#1599 Потребителят е офлайн   Jessika Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 December 2007 - 04:18 PM

здравейте, аз нямам вече време за нет и ми е мн кофти от работа какевото успея да по прочета това е...
RENSHI СУПЕР сте !!!!
и аз си мисля вече че отглеждам направо кенгурче а не куче Шая подскача като луда напсякаде не ни оставя намира вобще а като и се скараме и плаче ... мн е интересно това диваненце.. а иначе Ще сме в русе всички или по коледа или по НГ още незнам как ще почивам  :rolleyes:
ПОЗДРАВИ НА НОВОДОшЛИТЕ
всички сте големи сладурковци....  :wub:  :wub:  :wub:
User's Signature

Качена снимка

#1600 Потребителят е офлайн   renshi Икона

• Συγγνώμη! ;)
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 December 2007 - 04:26 PM

krissssko, как е вашият обектив? Нашият е супер, вече почти спихна  ;D Тоя номер ми е го е правила още веднъж, та знам, че е някаква лека алергична реакция и изчезва за 10-тина часа. Чичко вет се съгласи с така поставената от мен диагноза, само лечение дето не си назначих (защото няма нужда)  ;D

Juleto, това на клипа е долна инсинуация. Кайра само от време на време има някакви проблясъци, иначе е абсолютно същата като Ричи както го описваш. Само спим, без ядене може и да минем.. за гушкане преди не можеше да става дума; сега е на линия, но никога няма да прояви инициатива.

Jessika, ще ти оставя телефон и ако има възможност може да съберем  :prase: и :prase: :prase:
User's Signature

Качена снимка

• (129 Страници) +
  • « Първа
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена