Шарпей (СТАРА ТЕМА)
Публикувано: 13 December 2007 - 01:13 PM
Как така жлезата ще си остава така?? На едното ми куче жлезите и на двете очи изпаднаха. Жлезата се фиксира за нула време и макар да е операция, кучо още след като излезе от упойката е готов за бойни действия. Поостарелят метод е да се премахва цялата жлеза, но това се практикува като цяло ако изпадането на жлезата рецидивира. Чудя се вашият ветеринар не е ли в час с тия неща, като гледам доста сте се измъчили.
Освен това, чистокръвно може да се нарече само и единствено куче без никакви примеси и със документ за произход, доказващ това. Обръщам внимание на това само защото ти казваш, че е проблем. Аз лично проблем не виждам, щом си го обичаш, едва ли е важно какъв е - дори може би е уникален. Да ти е жив и здрав и да те радва дълги години. Теми за възпитанието може да намериш в подфорума "Възпитание, обучение, спорт" на главната страница.
Успех!
krissssko, нашата малка глутница желае на Роди бързо оздравяване и мнооого, много бели след като махнат конците. Той е мъж, ще се справи! :palec: И разбира се, целувки от две тайни обожателки :wub:

Публикувано: 13 December 2007 - 01:19 PM
Успех с обучението. Може да качиш някоя снимчица, да се запознаем с него.
Публикувано: 13 December 2007 - 02:16 PM
Роди много благодари за подкрепата. Той явно се съвзема, защото започна да пробутва номерата на болното дете..... ;D Иначе му хареса телешкото варено - телешко с моркови :->) По спешност го сготвих, защото реших, че ще умре от жажда и глад. Нали е с яка и го жаля. А той се чувства така уютно на главата ми :yahoo: Да са живи и здрави девойките. Добре са стискали лапи. Дано успеят на живо някой ден да си стиснат лапи :wub:
След 10 дни ще сме без конци и малко след това, като нови. Сега отиваме за антибиотик при вет-а.
Целуффффки бръчкави от нас! :yahoo:
Публикувано: 13 December 2007 - 02:34 PM
Публикувано: 13 December 2007 - 06:17 PM
Роди пита, като явен обожател на вашата привлекателна глутница, може ли без да са му махнали конците и с царската яка да прави бели ;D Само защото е любезен...иначе си ги върши с пълна пара вече :P
Анели,
Данте травмира ли се след операцията? Като го галите, пази ли си очичките? :huh: Или отдавна е забравил. Защото на Роди това му е втора операция. От магазината така го вземе с декоративно повдигнати клепачи и понаплашен. :huh:А, сега, доста спокойно понесе това срашно изглеждащо нещо :'(
Публикувано: 13 December 2007 - 06:25 PM
Публикувано: 13 December 2007 - 06:41 PM
След кратко обсъждане нашата глутница реши, че е напълно възможно да е вероятно! Отсъждаме единодушно в полза на Роди (нали ни е слабост), като стопанката и покъщнината се задължават да поемат всички разноски и поражения оттук нататък ;D

Публикувано: 13 December 2007 - 09:13 PM
Публикувано: 13 December 2007 - 11:54 PM
pesa_mm, голям хубавец е! Как се казва?
А аз искам да се оплача. В прединфарктно състояние съм. С едно разгонено и едно ненормално куче няма как да е иначе.. Някои от вас имат представа, че ги събирах само от време на време, по ред причини и най-вече заради самите тях. Е, от тази вечер сме за постоянно заедно.. Дано да оцелея и да доживея едни по-щастливи дни на нормално съжителство, а ако има някой луд като мен мога само да го посъветвам да не прави това вкъщи :rolleyes: Едната скача като луда, другата не смее да мръдне, защото й пречат гащите и само гледа да се покрие някъде от ненормалното синьо нещо... Даже в момента Кайра е свита в немислима поза под стола ми, само в краката ми се чувства що годе защитена от малкото-голямо и твърде досадно зло. Едва я опазвам! Онзи нахалитет не спира да се мята (буквално!) по нея, слава Богу сега спят и двете, но преди 10 минути имах чувството, че и Чина ще се гътне заедно с мен - тя пък от разрив на сърцето.
Но всичко е добре, когато свършва добре. Сега спят като ангелчета и вече започва малко по малко да ми става хубаво, че най-после са си и двете при мен..
едит: Зверовете се събудиха. Заснех кратък репортаж от мястото на събитието: ЦЪК ;D

Публикувано: 14 December 2007 - 06:08 AM
Ренши, ауууу :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Обещавам да не правя това у дома. Живи ли сте? ;)
Кой е излъгал онова великолепно синьо нещо, че е талантлив жокей ;D
Добре, че интелектуалката Кайра успява да му върне истинската самоличност :yahoo:
В такива случаи на пълна неовладяемост в главата ми се раждат още по-страшни картини :o Я си представи, че имаше и един мъж.....а ако той е с яка B)
ха-ха,ха!
А сега пак ги погледни. Не ти ли изглеждат като ангелчета ;D
Животът е шумен, луд, но и хубав! :yahoo:
А Кайра изглежда, като героиня от Спасители на плажа! Каза Роди, който е малък, не знае, но предусеща важните кучешки неща. :wub:
Когато спре да се мята нацелувай онова лудо синьо нещо, което е станало още по-красиво и голямо :wub:
Само дето някак не се сещам тази компания как се извежда.....Последното е идея за нов репортаж, ако са ти останали сили ;D
Публикувано: 14 December 2007 - 10:02 AM
Живи сме, макар да съм спала 3 часа, а когато се събудих Чина да беше с едно огромно, подуто око. По-късно ще идем до чичко вет да ни огледа пораженията. Иначе не знам кой я е излъгал, че е жокей, но подозирам че същият гад я е излъгал също че Кайра е пързалка, както и кобилата в "Прескочи кобила" ;D
С извеждането е по-лесно. Преди малко ме дърпаха по леда, после се опитаха да ме разпънат на кръст, но нещо не успяха. Сериозно обмислям да си купя шейна и хамути, пък да повишават горивата колкото си искат ;D

Публикувано: 14 December 2007 - 01:41 PM
Публикувано: 14 December 2007 - 02:39 PM
Публикувано: 14 December 2007 - 04:18 PM
RENSHI СУПЕР сте !!!!
и аз си мисля вече че отглеждам направо кенгурче а не куче Шая подскача като луда напсякаде не ни оставя намира вобще а като и се скараме и плаче ... мн е интересно това диваненце.. а иначе Ще сме в русе всички или по коледа или по НГ още незнам как ще почивам :rolleyes:
ПОЗДРАВИ НА НОВОДОшЛИТЕ
всички сте големи сладурковци.... :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 14 December 2007 - 04:26 PM
Juleto, това на клипа е долна инсинуация. Кайра само от време на време има някакви проблясъци, иначе е абсолютно същата като Ричи както го описваш. Само спим, без ядене може и да минем.. за гушкане преди не можеше да става дума; сега е на линия, но никога няма да прояви инициатива.
Jessika, ще ти оставя телефон и ако има възможност може да съберем :prase: и :prase: :prase: