Шарпей (СТАРА ТЕМА)
Публикувано: 18 December 2007 - 10:05 PM
Може да се окаже, че яката вече не ви е нужна. Стискам палци да оздравявате бързо. Ако имаш нужда от нещо и мислиш, че мога да помогна, свиркай! ;)
Публикувано: 18 December 2007 - 10:13 PM
Едно допълнение: подсушавай го добре след пиене на вода за да не може да се стече под яката; а също и ако е с голям "лигообмен". Може да опитва да чеше мястото, където е била яката когато е свалена, не му позволявай.

Публикувано: 19 December 2007 - 12:02 AM
Аз лично гледам вече да не чета съобщенията ти, пък камо ли да отговарям. Защо? Ами защото ми е трудно и безкрайно досадно да чета бисери от сорта на "изкам, сигорно, каде, небих, непуска, омирам, лубопитство, грохти, оспешно, пушак, заштото, зближавам, копуват, бобликувах, изтина, оведомяват, найстина, слатко" (всичко е Copy+Paste от постовете ти, не съм го писала аз) а това точки, запетайки и други подобни са просто дефицит. Три изречения в едно... Еми няма нужда да си го причинявам!
Да не говорим, че не е нормално да задаваш един и същи въпрос по 100 пъти, при положение, че някой вече ти е отговорил... или дори няколко човека. Еми преди време беше точно така и затова някои хора не се хабим да ти отговарят вече.
krissssko,
надявам се нещата с Роди да се подобряват- наистина не овлажнявайте повече мястото! Напротив- пудра и никакво чесане, казали са ти вече, а и вет ще потвърди... Иначе, наистина вероятно е мокро от външни фактори- вода, лиги и т.н., а не от изпотяване- просто няма как. А като знам на Арма колко й е мокра "брадата" (понеже то е по-скоро едно голямо висящо нещо) след пиене на вода, си представям как ще се събира това в яката.
Аз нямам време да пиша тия дни, тъй като баща ми работи в чужбина и се прибра в неделя... та трябва да му обръщаме внимание докато си е тук ;D На всичкото отгоре ми е последна работна седмица преди следващите две рахатлък, разходки, пиене и фън :yahoo:
Публикувано: 19 December 2007 - 07:19 PM
Благодаря много!Май ти е отнело доста време за да напишеш този пост...
Клавиатурата ми е стара и когато пиша и бързам не гледам за правопис за разлика от теб!
На мен това не ми прави впечатление!
Този форум е за това а ти като не искаш да ми отговаряш недей.Никой не те насилва.
Дани благодаря за тази тема която си дала,така и не можах да я намеря досега!
Провери за правопис,че може да съм объркала нещо! ;)
Публикувано: 19 December 2007 - 07:44 PM
сване)
Няма да копирам и пействам повече...мисля,че няма смисъл..Ако вземем да си търсим правописни грешки и да издребняваме няма да стигнем доникъде!
:-
Публикувано: 19 December 2007 - 09:13 PM
А за яката като си спомня Шарки като носеше яка също кожата му беше мокра и освен това беше получала някакъв странен зелен отенък :rolleyes:

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)

Публикувано: 19 December 2007 - 10:22 PM
Публикувано: 19 December 2007 - 10:24 PM
Цитат
:palec: :palec:
Публикувано: 19 December 2007 - 11:31 PM
Сестра ми има проблем с математиката. Чина забеляза отдалеч колко зле са нещата и се втурна да помага..
След като помисли известно време с химикал в уста (за по-добра концентрация), набързо реши 43 задачи за 5. клас.
"И все пак.. не съм много сигурна за последната задача.. Я дай пак да погледна!"

Публикувано: 20 December 2007 - 05:44 AM
Роди може да е кисел, нали все му слагат и махат онова гадна пластмасово нещо :huh:....Но да не вижда цяла година любимките си :rolleyes:
Не може така. Като не излиза навън, поне да гледа на фото бръчки! ;D
Колкото повече, толкова повече - казват и Мечо Пух, и Роди! ;)
Ренши,
има ли как да се мушне Роди в онази омайна прегръдка ;D
Публикувано: 20 December 2007 - 11:12 AM
Горкото животинче! Писна му да му говорим глупости и да го "джвакаме", за да му минава по-бързо времето :-
А на мен вече здраво място от удари с камбанката-яката не ми остана. Не, че тялото го боли, а душата! :'( Дано по празниците бъден нормални хора и бръчки :yahoo:
Публикувано: 20 December 2007 - 01:06 PM
Публикувано: 20 December 2007 - 02:15 PM
двете бръчки са като женски мини отбор по борба в свободен стил ;D
А да не говорим, че Чина май наистина ще излезе математичка и 1/2 - прати ми я, ако искаш, да малко частни уроци и мисля, че без проблем ще влезне във ФМИ-СУ на първо класиране :P А Кайра, милата... с тия гащи... просто е като чичко със вид "физик от '86г" (мой лаф;) ) по тъмно сини дълбоки "гащета" на плажа до Памела Андерсън ;D В смисъл... също толкова адекватно и всекидневно срещано... ако някой е чел "Пътеводител на галактическия стопаджия" и теорията за "невероятностния двигател" и всички тези неща... като например, че точно защото хората никога не биха повярвали, че на централния площад на града им има космически кораб... и затова ако има, те просто сякаш не го виждат- теория на невероятностите ^_^ отплеснах се... :huh:
Ние пък с Арма вече няколко вечери подред не сме си вкъщи, а "на гости" и баща ми с часове. И смея да кажа, че тя там си е много вкъщи вече :) Онази вечер, като тръгна да влиза чичо ми изведнъж (някакси по-рязко, сякаш влетя), тя започна да му се кара ;D
Отделно, че от около седмица насам... освен, че си имаме по две сутрешни аларми на телефоните... си имаме и трета, много сигурна и адски досадна- скачащо по главата ти куче (самопокачило се на леглото с широка усмивка от първа до десета бръчка), лижещо ти луцето и хапещо ти ушите и носа :angry: .... ммм, nice, както се казва!!! И докато не й обясниш "човешки"- "Добре, ето- станах! Мия се и ще те изведа.", няма мърдане! B)
Публикувано: 20 December 2007 - 02:32 PM
Гащите ни наистина са много смешни, ама какво да се прави като кучешките не са изчислени като за шар пейски дупари с високо поставена опашка. Пък и разиграваме баташкото клане и се налага да ползваме always супер ултра мега хипер плюс с толкова капки, колкото не се събират на опаковката. Иначе все се питам как може да правят кучешки гащи, които хем са за мацки в цикъл, хем са прашки? ;D
Пазачката Арма - опасна е, значи. Ама като си спомня как ми се караше на мен като й говорех, сякаш не се учудвам ;D За алармата знам от собствен опит, че е по-ефективна от всички останали. Колкото повече лиги - толкова по-бързо събуждане :P