Шарпей (СТАРА ТЕМА)
Публикувано: 26 December 2007 - 11:52 PM
Това е поздрав от "другата" банда на сините езици ;D ;)
http://www.vbox7.com/play:b927e077

Публикувано: 27 December 2007 - 01:14 AM
Леглото е от Кауфланд - Русе - 29.99лв. /и ние бяхме учудени от цената, както и зарадвани, защото много ни хареса леглото и плахо плахо погледнахме цената... Все пак е 90/70/10см... :yahoo: :yahoo:/
вайлет , Добре дошла на теб и малкия сладур! Как се казва? и от каде сте?
Публикувано: 27 December 2007 - 09:14 AM
С любопитство разгледах вашите легла ;) Наистина добре изглеждат всички, но имайки опита от предишното ми кученце, аз не инвестирах в легло :blink: Мисля, че не сбърках. ;D Защото Роди предпочита да хърка /зрдавоооо :->)/ край главата ми. Разбира се има постелки край един диван. Счита го за своето място. Той има постелки от ватирана завивка, останала от времето, когато най-малкият собственик на Роди беше бебе. Отгоре слагам големи хавлиени кърпи. Така лесно подържам чистотата на постелята на прасенцето. Е, разбира се няколко кърпи вече бяха здраво наръфани ;D Вашите любимци как ги научихте да не ръфат леглата си? Защото ние ръфаме всичкоооо :huh: Вече изгубих броя на падналите зъби.....и незнам Феята на кучешките зъбки как взема тези, дето бръчковците са глътнали ;D
Публикувано: 27 December 2007 - 10:23 AM
Публикувано: 27 December 2007 - 10:43 AM
Шая никога не е гризала леглото си / освен кашончето в което я возихме към вкъщи когато я взехме/ :-
Публикувано: 27 December 2007 - 11:26 AM
Момичета,много благодаря отново за посрещането :blink:
Нашият мъж още е безименен,защото щерката,която е на 8 год. иска да го кръсти Шаро :- ама нещо не мога да приема това име аз и сега водим преговори за името.Чакам я утре да се върне от баба си и продължаваме да мислим имена :rolleyes:
Иначе да го похваля кутренцето...сутринта го видях,че се ослушва нещо и хоп-закарах го в тоалетната и си свърши работата.....мина се не мина време и хоп-пак се заоглежда един такъв и хоп-пак в тоалетната,където свърши 2-те работи :blink: Та за днес още не сме припикавали нищо където не трябва.
Стискайте палци-след малко ще го водя на ветеринар.Той иначе си има вече 2 ваксини и му е давано хапче за вътрешно обезпаразитяване.Ама все пак вет-а да види как е като цяло и ми е едно малко притеснено,дали всичко е наред.
Публикувано: 27 December 2007 - 12:13 PM
Публикувано: 27 December 2007 - 12:44 PM
Публикувано: 27 December 2007 - 12:49 PM
Цитат
Именика ли да сложим? Ето кой изнамерих аз: http://www.doggyname...0/dog_male.html
Публикувано: 27 December 2007 - 08:35 PM
Мечтая си например за мъжко куче, което да кръстя Phoenix (Финикс) и да му викам Фин. Ех, мечти, мечти..
Ние току-що се засякохме случайно с Ари, братчето на Арма, който е и полу-брат на Кайра. За съжаление Чина в емоцията си, че е пусната без повод се засили и с неизмерима скорост се бухна върху него (разбира се, след като потича половин час около него).. и тъй като накуцваше предпочетох да се приберем и не успяхме да ги оставим да се натичат. И той като Арма е голям хубавец, според мен адски много си приличат - не съм го виждала досега, а веднага ми просветна ;D

Публикувано: 27 December 2007 - 11:18 PM
И сега какво да правя?Направо да го сменям ли?Дали ще получавам компетентна помощ,ако се налага за кучето?И това е ветеринар с 10 год. стаж :huh:
Публикувано: 28 December 2007 - 12:21 AM
Цитат
И сега какво да правя?Направо да го сменям ли?Дали ще получавам компетентна помощ,ако се налага за кучето?И това е ветеринар с 10 год. стаж :huh:

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com