Шарпей (СТАРА ТЕМА)
Публикувано: 30 December 2007 - 07:09 PM
Публикувано: 30 December 2007 - 08:16 PM
Публикувано: 30 December 2007 - 09:12 PM
Направо така готино си ги щракнала,че незнам :wub: Чина е станала страхотна хубавица,само като я гледам колко е порасналааа :rolleyes: помня снимката където беше пуснала,все едно е пияна ;D разликата от преди и сега е огроомна ;)
Исках да те помоля ако разбира се нямаш нищо против,може ли да пуснеш снимката в оригиналния и размер тук ве темата,тази от подписа ти ...за да си я сейвам в комп :izcherven: за тапет на десктопа, :izcherven:

Публикувано: 30 December 2007 - 10:06 PM
искам да Ви питам за очичките ( до сега нямахме проблеми,но..) нашите бръчковци. появи се нещо като ципа от вътрешната страна на оченцето на Бурно и се бута постоянно с лапичка..дали е трети клепач и оперативно ли се отсранява.... :huh: :'( SOS...
Публикувано: 31 December 2007 - 04:42 AM
Бруно го заведете на лекар. Не знам дали това е диагнозата. На Роди му направиха пълна промяна и сме много доволни. Ако искате препоръка ще я пратя на ЛС.И да се оправяте бързо. Но, може би някак трябва да издържите до 2 януари....Ние, докато чакахме ползвахме капки за човешки очи Тобрин, но не смея да ги препоръчвам. Съдържат антибиотик.
Публикувано: 31 December 2007 - 09:34 AM
Цитат
искам да Ви питам за очичките ( до сега нямахме проблеми,но..) нашите бръчковци. появи се нещо като ципа от вътрешната страна на оченцето на Бурно и се бута постоянно с лапичка..дали е трети клепач и оперативно ли се отсранява.... :huh: :'( SOS...
Отивайте веднага на ветеринар. Да не звучи стрескащо, че и аз съм в подобна ситуация, но ако няма намеса може да загуби зрението си, така че бързо..
Публикувано: 31 December 2007 - 01:37 PM
Публикувано: 31 December 2007 - 03:01 PM
За ужас на околните :sos:
Изключително шумно е и отвън/заради пиратките/ и вътре, заради производствения шум на игрите :rolleyes:
Има обаче едно лекарство - общо изкъпване ;)Помага и омаломощява ;D
Публикувано: 01 January 2008 - 03:46 PM
За много години! :podigravka:
Сънчо съвсем ви е омагьосал ;)
Поздрав от Роди - Зеленото око
[move] :palqcho: :palqcho: :palqcho: :palqcho: :palqcho: :palqcho:[move] :palqcho:[move] :palqcho:[move] :palqcho:[move] :palqcho:
Публикувано: 01 January 2008 - 11:14 PM
Имам един въпрос и той е:Ако на един шар-пей цвета на езика е розов а кучето е ЧЕРНО той дисквалифицира ли се?
'' Езикът , небцето , венците и устата са със синьо-черна пигментация , предпочитана за всичките цветове кучета . Изключение правят светлите тонове шар-пеи , притежаващи бледо-лилава пигментация. Петнист език се смята за дисквалифициращ порок. Езикът може да промени своята пигментация при високите атмосферни температури. Той става по-светъл.''