Шарпей (СТАРА ТЕМА)
Публикувано: 31 December 2007 - 03:01 PM
За ужас на околните :sos:
Изключително шумно е и отвън/заради пиратките/ и вътре, заради производствения шум на игрите :rolleyes:
Има обаче едно лекарство - общо изкъпване ;)Помага и омаломощява ;D
Публикувано: 01 January 2008 - 03:46 PM
За много години! :podigravka:
Сънчо съвсем ви е омагьосал ;)
Поздрав от Роди - Зеленото око
[move] :palqcho: :palqcho: :palqcho: :palqcho: :palqcho: :palqcho:[move] :palqcho:[move] :palqcho:[move] :palqcho:[move] :palqcho:
Публикувано: 01 January 2008 - 11:14 PM
Имам един въпрос и той е:Ако на един шар-пей цвета на езика е розов а кучето е ЧЕРНО той дисквалифицира ли се?
'' Езикът , небцето , венците и устата са със синьо-черна пигментация , предпочитана за всичките цветове кучета . Изключение правят светлите тонове шар-пеи , притежаващи бледо-лилава пигментация. Петнист език се смята за дисквалифициращ порок. Езикът може да промени своята пигментация при високите атмосферни температури. Той става по-светъл.''
Публикувано: 02 January 2008 - 08:11 AM

Публикувано: 02 January 2008 - 12:35 PM
Как са малките и пораснали бръчици ? Оправиха ли се очичките?
Искам да ви питам с какво сресвате вашите сладури и Кога сменят козина и по колко пъти в годината?...
аз имам 3-4 различни четки, гребени и т.н ама нищо не изчиства качествено! :'(
Публикувано: 02 January 2008 - 02:04 PM
Надявам се,че това няма да остави грешни впечатления за мен в някого.
Нашият език е розов на лилави петна,ама за мен това няма такова значение....важно е кучето да е обичано такова каквото е :blink:
Днес взехме на Бъди купички от тези металните с гума отдолу и вече не разливаме вода и не ги разхождаме из стаята ;D Взехме му и 10 кг. "Роял Канин"..разбрах,че това е най-добрата кучешка храна...нали е така?И кучо като я надуши само...с такъв апетит си хапна,че ми изпълни душата :yahoo: ..и сега обикаля и търси още ;D
Публикувано: 02 January 2008 - 02:36 PM
вайлет, ставаше дума за изложби, пък и куче без "недостатъци" в изложбения смисъл на думата няма. Така че не трябва и да има значение, всички си обичаме кучовците каквито са ;)

Публикувано: 02 January 2008 - 03:01 PM
иначе и ние си имаме от онея гумените неща самоче не са на ръкавица и нищо не полепва по тях :( взех и от телените четки дето имат и две стрнаи с тел и с косъм и какво ли още не ...
ама честно гребена за бълхи маха ама не всичко май трябва по-честичко да я сресвам ...
Как приехте пиратките и конфетите? Шая спа през почти цялото време събудихме я само за шампанското :yahoo:
Публикувано: 02 January 2008 - 03:18 PM
Всъщност бърчковците кога получават истинската си козина. И тя ли се сменя, като зъбите? :rolleyes: Още по-просто казано, 5 месечният сбръч Роди и да го вчесвам ли трябва? Искам да кажа нарочно чесане. Иначе се мачкаме и обтриваме с кърпата, поливаме с душа и :kuchence:т.н
Публикувано: 02 January 2008 - 03:25 PM

Публикувано: 02 January 2008 - 03:33 PM
Ренши, какво е това-bc, прости нашето невежество :stop:
Публикувано: 02 January 2008 - 05:02 PM
От бая време не съм имал време да чета тук пък камоли да пиша, отново влизам само за малко, не съм чел назад какво сте писали, скоро ще прочета. Да се похваля само че вече имаме 2 паднали зъбчета, събираме си ги. Иначе сме добре, лудеем яко което е нормално и ни е страх от дълбок сняг ;D
Публикувано: 02 January 2008 - 05:09 PM