Шарпей (СТАРА ТЕМА)
Публикувано: 14 April 2008 - 02:02 PM
Jessika,
ETO ги нашите снимки от мероприятието.
А ЕТО и репортаж в Агенция Булфото ;)
Но нека не се отклоняваме повече от шар-пей темата ;)
Моята бръчка не е добре с очите напоследък :( Последните няколко дни много й гурлясват. И преди се е случвало, но само от време на време и наистина по малко, след сън. Последните няколко дни я чистя по 2-3 пъти на ден :( Сл. седмица ще я водя на лекар сигурно... притеснява ме.
ETO ги нашите снимки от мероприятието.
А ЕТО и репортаж в Агенция Булфото ;)
Но нека не се отклоняваме повече от шар-пей темата ;)
Моята бръчка не е добре с очите напоследък :( Последните няколко дни много й гурлясват. И преди се е случвало, но само от време на време и наистина по малко, след сън. Последните няколко дни я чистя по 2-3 пъти на ден :( Сл. седмица ще я водя на лекар сигурно... притеснява ме.
Публикувано: 18 April 2008 - 08:05 AM
Ние не сме от най-добрите играчи на кучбол, но за сметка на това сме супер ловджии, есента гоним листата на дърветата, зимата гоним като луди снежинките и се хвърляме да хванем снега, който отскача като скочим върху снега, сега гоним миниатурните прашинки, които се движат във въздуха и се виждат, когато блести слънцето в стаята (много е смешен като замръзне загледан в нищото и изведнъж подскочи пак да захапе нищото), но гвоздеят на програмата беше, когато миналата седмица бяхме извън града и подгони един ДИВ ЗАЕК! Естествено не му се усмихна щастието да яде заешко за вечеря понеже зайчето беше доста по-маневрено и пъргаво от нас.
Тези дни след работа все го водим да тича на една поляна извън града и пак нещо лови, но не мога да резбара какво понеже се затичва като луд вижда се, че следи нещо, върху което се хвърга, но явно са бръмбарчета или нещо такова. Абе въобще луда работа........
Тези дни след работа все го водим да тича на една поляна извън града и пак нещо лови, но не мога да резбара какво понеже се затичва като луд вижда се, че следи нещо, върху което се хвърга, но явно са бръмбарчета или нещо такова. Абе въобще луда работа........
Публикувано: 20 April 2008 - 01:07 PM
Ето и някоя снимка на Нора.Колко сме дебели самооооооо :P :prase:
Публикувано: 20 April 2008 - 01:08 PM
:P
Публикувано: 20 April 2008 - 01:11 PM
На тази снимка се вижда какво прасенце е Норка!
Публикувано: 20 April 2008 - 04:25 PM
Ренши моята Чара е изгладена също като твоето куче! ;D Големи сладури са. :yahoo:
Няма умора! http://www.vbox7.com/play:be54b30a
Няма умора! http://www.vbox7.com/play:be54b30a
Публикувано: 21 April 2008 - 02:21 PM
Прави ми впечатление, че вашите хубавици като се изморят си лягат да си починат, докато моето "магаре" ако ще да е останал без въздух от тичане и лудуване няма да легне навън на трева или цимент за нищо не света. В краен случай може да приседне, но така че възможно най-малка част от дупето да докосва земята и то за кратко. Или ми е чистоплътен или ми е шматка.........знам ли го и аз. По-скоро ми бие на шматка ;D
Публикувано: 25 April 2008 - 09:38 AM
Ооо мерси, мерси. Ние тази сутрин след разходка и преди закуска се измерихме 28кг., а ни се броят ребрата. На око ми се струва, че трябва да стане поне 30-31кг. за височината си, за да не изглежда слаб.
Да Ви се похвалим - проявиха ни се "пастирските заложби" (бях чела за породата, че са добри пастири). Онзи ден излизаме на извънградска разходка, за да може да потича на воля без да претисняваме никой и изведнъж съзираме на края на гората едно стадо с кози, докато реагираме с мъжа ми Ричи вече тичаше към тях. 3 броя пастирски кучета от стадото се разлаяха по Ричи, ние с мъжа ми тичаме по него и му крещим "не", "ела тук", пастира пищи насреща, но при такъв разсейващ фактор като козите на повикванията никой не обръща внимание. Аз си изкарах ангелите, но слава Богу пастирските кучета само лаеха и не посмяха да му посегнат, а той не им обърна и капка внимание и право към стадото кози. И започна още по-голяма гоненица - Ричи се върти в кръг около козите и се кефи, козите шашнати тичат ту в едната посока ту в другата и ние с мъжа ми подире им. Абе голяма суматоха големо чудо. Едва го хванахме и се извинихме на пастира. Той Ричи по-скоро се кефеше на козите и нямаше да скочи върху тях, но все пак и пастира се стресна, и козите се стреснаха и ние. Абе шоу голямо, но поне с добър край. :rolleyes:
Да Ви се похвалим - проявиха ни се "пастирските заложби" (бях чела за породата, че са добри пастири). Онзи ден излизаме на извънградска разходка, за да може да потича на воля без да претисняваме никой и изведнъж съзираме на края на гората едно стадо с кози, докато реагираме с мъжа ми Ричи вече тичаше към тях. 3 броя пастирски кучета от стадото се разлаяха по Ричи, ние с мъжа ми тичаме по него и му крещим "не", "ела тук", пастира пищи насреща, но при такъв разсейващ фактор като козите на повикванията никой не обръща внимание. Аз си изкарах ангелите, но слава Богу пастирските кучета само лаеха и не посмяха да му посегнат, а той не им обърна и капка внимание и право към стадото кози. И започна още по-голяма гоненица - Ричи се върти в кръг около козите и се кефи, козите шашнати тичат ту в едната посока ту в другата и ние с мъжа ми подире им. Абе голяма суматоха големо чудо. Едва го хванахме и се извинихме на пастира. Той Ричи по-скоро се кефеше на козите и нямаше да скочи върху тях, но все пак и пастира се стресна, и козите се стреснаха и ние. Абе шоу голямо, но поне с добър край. :rolleyes: