Шарпей (СТАРА ТЕМА)
Публикувано: 10 May 2008 - 10:15 PM
Но според мен се разбраха щото бяха бебета... Сега гоним всичко котешко!
ААА да ви се похвалим.Днес излизаме с една приятелка и чакаме един приятел да дойде да я вземе.. и той като си спря колата аз казах на беба ПАЗИ и тя като застана нащтрек... той като излезе от колата тя не спря да го лае... незнам ко й стана, но той по близо от 2м до нас не можа да се приближи и докато не се качиха в колата тя не млъкна :yahoo: Ще стане човек от нея!!!
Публикувано: 11 May 2008 - 06:49 PM
Съветвам те да потърсиш куче с родословие, това е единствената гаранция за чистопородност. Иначе няма да имаш гаранция какво ще порасне от бебето.
В подписа ми е линкът към сайта на Клуб "Шар-пей", там можеш да намериш телефони за връзка, където евентуално може да попиташ дали в момента има клубни кучила. Желая ти късмет!

Публикувано: 19 May 2008 - 11:58 AM
Нямам време за дълги писания, ето няколко от последните снимки на Киборга, от вчерашната разходка до язовир Белмекен. Нашия куч уж не обичаше водата, пък едвам го изкарахме от язовира. ;D Много сме доволни че не го е страх от водата и джапа смело и с удоволствие. Лятото ще видим как ще е на морето.
Публикувано: 20 May 2008 - 05:23 PM
Публикувано: 20 May 2008 - 05:24 PM
Публикувано: 20 May 2008 - 05:27 PM
Публикувано: 20 May 2008 - 05:29 PM
Публикувано: 20 May 2008 - 05:30 PM
Публикувано: 20 May 2008 - 05:31 PM
Публикувано: 20 May 2008 - 05:44 PM
Публикувано: 20 May 2008 - 10:41 PM
Публикувано: 23 May 2008 - 10:03 PM

http://i.data.bg/08/05/23/968106_orig.jpg

Публикувано: 30 May 2008 - 09:37 AM
Отдавна не бях влизала тук, но виждам, че не сте скучали ;D Киборга е станал спасител на плажа, Чара изглежда страхотно, имаме си нов бръчкав Младши Шампион на БГ... плезли, кеф!!!
Ние с Армалита сме добре, тя е доволна, че от месец-два вече й оставяме повече пространство за вилнеене като е самичка и тя доказва, че има много артистично виждане за подредбата на завивките на спалнята ни ;D ;D Отделно, че точно спалнята (самото легло) изглежда през деня има функция на детска площадка, защото вечер там намираме по минимум 5 играчки... понякога и всичките :rolleyes:
Иначе, гуспоицата вече е на... 9м и половина и .. слончето тежи, деца, има-няма 23килца :P
Като цяло е добре, имахме разни драми с едни петънца по козинката (без зачевряване или сърбеж, само с опадане на козина) и уж се бяхме справили, но след време пак се появиха 1-2, сега пак минават... Не са гъбички, нищо не излиза на изследванията, но... да се надяваме, че вече сме ОК. Мислехме, че може и да е покрай линеенето, но пък то отшумя, макар и не напълно все още.
Отделно, обаче, тия пусти уши все ни се възпаляват! Центрофугира си мозъка нашето момиче от въртене на тая глава... точно си мислим, че сме я излекували, и пак... Сега уж пак сме в затишие.
Но пък маймунката ни продължава да се доказва като голяма лепка! Толкова е любвеовилна, че понякога чак досажда ;D Майката на приятеля ми беше у нас за около седмица и Арма по цял ден е била на не повече от метър-два от нея ;D Кеф!
Оооо, а не знам дали съм ви казвала, но Арма може да я е шубе от малки кучета, обаче големитеее.... не могат да се отърват от нея! ;D ;D ;D И тя си пада по батковци като мене :P Което е адски забавно, защото те или изобщо не я забелязват, или се шашкат от нея понякога ;D Като скача и търчи да се закача, а голямото бау не я забелязва е адски смешна!!! Особено преди ден-два така се опитваше да привлече вниманието на един... приличаше ми на все още малък алабай... та, тя скача, върти опашка, хили му се, навира си муцуната... а той най-демонстративно препика една тревичка точно под носа й... едва ли не върху него ^_^ Горката ;D
Публикувано: 02 June 2008 - 11:22 AM

И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Публикувано: 02 June 2008 - 11:41 AM
Ако не - как ще я опазите, като живее на двора?

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com