Шарпей (СТАРА ТЕМА)
Публикувано: 23 September 2007 - 10:48 PM
Цитат
Щом си живяла в този район, може да се окаже, че сме се виждали. ;) През последните 3 месеца бяхме чести посетители на клиниката.
Публикувано: 24 September 2007 - 07:05 AM
Много съм щастлива днес забелязах че няма секрет като и мих лапичките и очичките...
остана само едното дето е подуто утре сме на лекар...
Публикувано: 24 September 2007 - 10:20 AM
Публикувано: 24 September 2007 - 12:26 PM
Случило ли се е нещо с Ранд?
Публикувано: 24 September 2007 - 01:06 PM
Превъртял е стомах според ветеринарите ни. Просто се е случило в момент в който не е имало никой в къщи който да му помогне. Четох за превъртането на стомаха, не си обяснявам как и защо се е случило на него при положение че за него винаги всичко е било най доброто. Имам зоомагазин, той винаги е ял най добрата храна. Гледан е бил с уникална обич и грижи. Няма значение, няма го вече. Трудно го преживяхме, още не мога да повярвам че като се прибера в къщи и като паркирам колата той не лае от балкона и като отворя вратата само Кая идва да се радва. :'(
Не пожелавам на никой такова нещо, здраво куче да се срина за нула време. Просто не мога да си обясня какво е това и как е възможно.
Публикувано: 24 September 2007 - 01:13 PM
Страшно много съжалявам да го чуя!!!
С интерес проследих цялата шар пей тема от самото начало, преди да се включа и Ранд за мен беше един от "главните герои", покрай които все повече заобичах породата и придобих допълнителна информация "от източника".
:'( :'( :'(
Да ви е жив и здрав Кибо и въпреки че не би могъл да замени Ранд реално, съм сигурна, че ще ви бъде добро другарче!
Публикувано: 24 September 2007 - 01:37 PM
Цитат
Превъртял е стомах според ветеринарите ни. Просто се е случило в момент в който не е имало никой в къщи който да му помогне. Четох за превъртането на стомаха, не си обяснявам как и защо се е случило на него при положение че за него винаги всичко е било най доброто. Имам зоомагазин, той винаги е ял най добрата храна. Гледан е бил с уникална обич и грижи. Няма значение, няма го вече. Трудно го преживяхме, още не мога да повярвам че като се прибера в къщи и като паркирам колата той не лае от балкона и като отворя вратата само Кая идва да се радва. :'(
Не пожелавам на никой такова нещо, здраво куче да се срина за нула време. Просто не мога да си обясня какво е това и как е възможно.
Мъка, мъка, мъка!!!

Ранд, ужасно съжалявам... Каквото и да кажа знам, че то няма да намали тъгата и болката, които изпитвате ти, и всички емоционално свързани с Ранд. Не мога да си представя как се чувстваш...

Ако наистина причината е била превъртане на стомаха никой не знае защо се получава, нито как да го предотварти и избегне, а и времето през което може да се помогне на кучето е много кратко.
Може би грешката с появата на малките на бял свят не е случайна...Сега частичка от Ранд живее сред вас. Малкият Кайо няма да заеме мястото му в сърцата ви, но ще е един радостен спомен от него. Радвайте му се и го обичайте.
Публикувано: 24 September 2007 - 01:39 PM
Публикувано: 25 September 2007 - 09:46 AM
но стиска по 6-7-8 часа като я изкараме си върши работата... Така ни я дадоха научена.. и незнам кво да я прая голям е инат няма как да и кажа няа излизаш да не вземе да се повреди нещо от стискане.. ::)
Публикувано: 25 September 2007 - 06:42 PM