Шарпей (СТАРА ТЕМА)
Публикувано: 24 September 2007 - 01:13 PM
Страшно много съжалявам да го чуя!!!
С интерес проследих цялата шар пей тема от самото начало, преди да се включа и Ранд за мен беше един от "главните герои", покрай които все повече заобичах породата и придобих допълнителна информация "от източника".
:'( :'( :'(
Да ви е жив и здрав Кибо и въпреки че не би могъл да замени Ранд реално, съм сигурна, че ще ви бъде добро другарче!
Публикувано: 24 September 2007 - 01:37 PM
Цитат
Превъртял е стомах според ветеринарите ни. Просто се е случило в момент в който не е имало никой в къщи който да му помогне. Четох за превъртането на стомаха, не си обяснявам как и защо се е случило на него при положение че за него винаги всичко е било най доброто. Имам зоомагазин, той винаги е ял най добрата храна. Гледан е бил с уникална обич и грижи. Няма значение, няма го вече. Трудно го преживяхме, още не мога да повярвам че като се прибера в къщи и като паркирам колата той не лае от балкона и като отворя вратата само Кая идва да се радва. :'(
Не пожелавам на никой такова нещо, здраво куче да се срина за нула време. Просто не мога да си обясня какво е това и как е възможно.
Мъка, мъка, мъка!!!

Ранд, ужасно съжалявам... Каквото и да кажа знам, че то няма да намали тъгата и болката, които изпитвате ти, и всички емоционално свързани с Ранд. Не мога да си представя как се чувстваш...

Ако наистина причината е била превъртане на стомаха никой не знае защо се получава, нито как да го предотварти и избегне, а и времето през което може да се помогне на кучето е много кратко.
Може би грешката с появата на малките на бял свят не е случайна...Сега частичка от Ранд живее сред вас. Малкият Кайо няма да заеме мястото му в сърцата ви, но ще е един радостен спомен от него. Радвайте му се и го обичайте.
Публикувано: 24 September 2007 - 01:39 PM
Публикувано: 25 September 2007 - 09:46 AM
но стиска по 6-7-8 часа като я изкараме си върши работата... Така ни я дадоха научена.. и незнам кво да я прая голям е инат няма как да и кажа няа излизаш да не вземе да се повреди нещо от стискане.. ::)
Публикувано: 25 September 2007 - 06:42 PM
Публикувано: 25 September 2007 - 06:50 PM
Публикувано: 26 September 2007 - 08:08 AM
а да вече неизлизаме защото искаха да ни бият в клиниката :)
само незнам как да й обясня че не в кухнята с в банята трябва да ходи :-[
Публикувано: 26 September 2007 - 08:39 AM
Публикувано: 26 September 2007 - 11:22 AM
Публикувано: 26 September 2007 - 12:59 PM
Ранд,съжаляам за загубата ви. Не искам да си мисля какво е да загубиш любимото животно. :'(
Публикувано: 26 September 2007 - 01:05 PM
sharki,
И на мен ми беше направило такова впечатление. Аи преди известно време ходих просто да зяпам и снимам на една голяма изложба (Gran Prix) и само се оглеждаш за гънковци... и нямаше.
Ние ще сме си взели бебеката до октомври, но тя ще е твърде мъничка за такива мероприятия... иначе бихме дошли! Следващият път ;)
Публикувано: 26 September 2007 - 01:44 PM
Juleto, моето куче вижда нормално и с двете очи, но никога не е тичало след хвърлена пръчка. И други предмети съм пробвала да хвърлям -не проявява желание да тича след тях. Никакъв интерес.:-
Иначе обожава да си тичка ей така свободно, без задачки. Направо пощурява.

vania, рядко четем за твоето "диване" и още по-рядко го виждаме. Ще се радваме да видим нови снимки на Тоби(мисля, че така се казваше бандита,моля за извинение, ако съм объркала името).
Nickey, супер снимки! Ти ли си ги правила? :o
Ще чакаме твоята сладурана да порасне и да я гледаме по изложбените рингове. Освен това знам, че в България вече има страхотно попълнение - прекрасна малка синя госпожичка. Но ще оставя собственичката й ако пожелае, да се похвали и да разкаже за нея.
Така че се надявам, скоро да се радваме на шар-пейско присъствие по изложбите. ;)
Публикувано: 26 September 2007 - 01:59 PM
тези от горния линк не са мои, а на един колега. Ръцете, в които е муцунката са мои ;D ;D
Честито на синята бебка... май я мернах някъде ;) И на всички, свързани по някакъв начин с нея!!! :-*
PS Тук http://www.bulphoto.com/events/8945/ почти всички снимки са моите от гореспоменатата изложба (Sofia Grand Prix, 24.6.2007)