Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ
Публикувано: 29 September 2009 - 02:11 PM
Търсете д-р Христов, той е ортопед-хирург
Като направиш снимките може да ми ги пратиш и аз да отида на място да говоря с него
В кой от 2-та кабинета е? Този до Чаталджа или другия?

,,Работата по общественополезни каузи е бавна, уморителна, неблагодарна, а ползите ще се видят най-рано от следващото поколение. Освен това всички, които имат някакъв пряк търговски интерес от тези каузи, се вбесяват, като видят, че ти нямаш такъв и постоянно ти вменяват мисли, постъпки и чувства, които и при най-голямо желание ти не можеш да си спомниш да си помислил, направил или изпитал..."
Публикувано: 29 September 2009 - 02:50 PM
Благодаря, ще им звънна по-късно да проверя, има я и тази операция на сайта им.

,,Работата по общественополезни каузи е бавна, уморителна, неблагодарна, а ползите ще се видят най-рано от следващото поколение. Освен това всички, които имат някакъв пряк търговски интерес от тези каузи, се вбесяват, като видят, че ти нямаш такъв и постоянно ти вменяват мисли, постъпки и чувства, които и при най-голямо желание ти не можеш да си спомниш да си помислил, направил или изпитал..."
Публикувано: 30 September 2009 - 05:39 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 01 October 2009 - 11:53 AM
Нещо ме вбеси и с огромни мъки се сдържах да не полудея и да направя персонала на нищо.Бяха кастрирали палета на има-няма 1 месец,че и по-малки.Едното тъкмо му бяха поникнали зъбченца,женско.Много ми е интересно как тез' наш'те "специалисти" кастрират бебенца с неразвити,миниатюрни полови органи,като никъде другаде не може да стане.Брех,каква напреднала хирургия имало у нашенско...
Тези невинни бебчета аз ги отписах,чудо ще е ако оцелеят.Това е изтезание тяхното,поне да ги приспиваха вместо да ги колят...
За увеличаване на бройката кастрирани...за пусти пари...
Публикувано: 01 October 2009 - 12:52 PM

"Животните са мои приятели, а аз не ям приятелите си." Джордж Бърнард Шоу
Публикувано: 01 October 2009 - 05:58 PM
Публикувано: 01 October 2009 - 10:03 PM
Нещо не го разбрах. Толкова е абсурдно...

"В цялата история на света има едно нещо, което с пари не може да се купи...
А именно - размахването на кучешката опашка."
- Джош Билингс.
Публикувано: 02 October 2009 - 07:37 AM
Докарват за кастрация чат-пат......колкото да не е без хич........
Публикувано: 02 October 2009 - 09:46 AM

"В цялата история на света има едно нещо, което с пари не може да се купи...
А именно - размахването на кучешката опашка."
- Джош Билингс.
Публикувано: 02 October 2009 - 12:46 PM
Имунната им система е още много слаба, като на малките деца. Операцията я срива още повече. Добавяме и лошото хранене на улицата и липсата на защита от валежи и студове. И така стават сигурна плячка на парвовироза, гана, корона вирус, параинфлуенца и всякакви други зарази.
Иначе самата операция е по-скоро проблем за хирурга - всичко е много мъничко и трудно за намиране - и тестисите, и тръбите на яйчниците - като конци са.
А иначе в Сеславци днес - много нови кучета, много бебета - и кастрирани, и некастрирани. Тези 6, които Кики е видяла в сряда, се бяха скупчили милите в едно легенче, дано поне операцията е направена съвестно. Не ми ги дадоха - чакали ги, в "Надежда" някъде. И точно хората били настоявали да ги кастрират, заедно с големите. Не ми се вярва, но какво мога да кажа - нищо. Дано наистина някой се погрижи за тях, след като ги върнат, днес ще е това.
Има 16 бебета в бебешкото отделение, 3 порции. Последните са от сряда, 7бр., много мънички и много сладки. Обезпаразитих всички 16 вътрешно и започвам да търся приемни домове, в понеделник трябва да ги измъкнем оттам. Така че, ако някой може да поеме някаква бройка, да свирка.
Останалото е същото.
След малко ще пусна снимки на бебетата на Илит, тя ще ги публикува.
Публикувано: 02 October 2009 - 12:51 PM
значи Вмъкни: YouTube - не работи
http://www.youtube.c...h?v=aE6qEOVIlWk

Вход

Горе
Цитиране +