Приемните семейства на сеславски кучета също ще получат от нея, като има -пиеме, като нема-гледаме
Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ
Публикувано: 03 December 2009 - 11:16 PM
Моля ти се, дай линк към твоя клип с песента 'Дано', искам да го пратя на един от съавторите, причастен впрочем и към къщичките.
Прегледах сета за Сеславци, намерих една къщичка с Приятел на Робо, имам и една на После, тях ще пратя на дарителите.
Ако някой път снимаш и останалите 2 с Приятеля на Робо и другата на После, ще бъде добре, но предвид на огромната ти заетост с реални неща, в които, за мое съжаление, не мога да помогна, ще почакам някой подходящ момент.
Предварително благодарско.
Публикувано: 04 December 2009 - 10:08 AM
Боже, ма те и играчки си имат. Много са сладички така трите, много.
И заедно, разбира се, иначе е скучно!
И jani4ka, моля те, говори им на холандски, за да са съвсем подготвени децата за новите си домове!
Точно това правя, даже и Деси я уча да им говори на холандски

Saving one dog won't change the world, but for that one dog the world will change forever!
Публикувано: 04 December 2009 - 10:11 AM
Вече даже и разбират като ги водя да ги разхождам и им казвам хайде ела примерно. Направо да не повярваш. Малкия страхливко и той вече се поотпуска

Saving one dog won't change the world, but for that one dog the world will change forever!
Публикувано: 04 December 2009 - 02:30 PM
Поклон пред хората,които помогат на тези невинни душици!
Публикувано: 04 December 2009 - 03:20 PM
Ще можем да си ги виждаме.....
Комплект
Публикувано: 04 December 2009 - 04:46 PM
Моля ти се, дай линк към твоя клип с песента 'Дано', искам да го пратя на един от съавторите, причастен впрочем и към къщичките.
Прегледах сета за Сеславци, намерих една къщичка с Приятел на Робо, имам и една на После, тях ще пратя на дарителите.
Ако някой път снимаш и останалите 2 с Приятеля на Робо и другата на После, ще бъде добре, но предвид на огромната ти заетост с реални неща, в които, за мое съжаление, не мога да помогна, ще почакам някой подходящ момент.
Предварително благодарско.
http://www.youtube.c...h?v=zCyijjBAuP8 - Лоти и неро
http://www.youtube.c...h?v=G0JV1CU2aBw - Лоти
дано не се разсърдят , че съм ползвала песента
Когато имам възможност, ако не ги е снимал до тогава друг юе снимам всички къщички.
ansfМрежата не е купена още, за утре няма ходене до там,
ако има нещо ще пишем, трябва спешно и покрив за тези 2-3 клетки :(
Публикувано: 04 December 2009 - 10:48 PM
Публикувано: 05 December 2009 - 07:39 AM
Публикувано: 05 December 2009 - 01:07 PM
каква е мрежата дали ще трябва ножица да се реже?
Има ли желаещи за утре ?
Публикувано: 05 December 2009 - 05:44 PM
А аз днес бях на гости. Първо при Жужка и Жорко. Домът на Stassi е като изваден от приказките, само дето вместо някоя фея, на вратата ме посрещна едно гладичко и лъскаво кебапче. Оказа се, че не е кебапче, а Жорко - в цялата си прелест и спокойствие. Копринен, хубав - красота!. Stassi е успяла да излекува лошите рани от ухапвания, изкъпала го е, охранила го е. Жорко се е успокоил, подтичква с късите крачета и не го интересува ни криза, ни нищо.
Жужка - и при нея няма и помен от тъжната й сеславска физиономийка, тича, скача, върти опашка. От време на време се пльосва на бялото кожено диванче. -Щастливка.
С една дума, Жужка и Жорко са като нови. Stassi, прекрасни сте, всички ви благодарим за грижите и усилията, които полагате.
Второто гости - при Чико и Пач. Имайки предвид тежката задача, с която се зае my_kaya, беше ми доста притеснено. Момчетата си имат самостоятелна стая, влизаме вътре - няма никой. Но щом напълнихме паничката с гранулки, и хоп - иззад любимата им печка се подадоха две муцунки, огледаха се и се подредиха на трапезата. Докато се хранеха ги галих, пипах, мачках - не ми обърнаха никакво внимание. Което е добре, защото в Сеславци щом видеха човек, се скриваха в най-дълбоката дупка, и край - не ги търси повече. После кака им ги вдигна, сложихме им по една инжекцийка, а те кротуват, не се сърдят, гушкат се.
Така че, за всеобща радост, при Чико и Пач има голям напредък. Трябва им още малко време, и биха били перфектните домашни любимци - виждам, че my_kaya ще се справи. Не му е лесно на момичето, но ги обича и ще им даде бъдеще, на двете глупачета.
И още нещо - някой ще пътува ли тези дни до В.Търново? Искаме да транспортираме едно бебе , в клетка.
Публикувано: 05 December 2009 - 06:14 PM
Публикувано: 05 December 2009 - 07:05 PM
Така че, за всеобща радост, при Чико и Пач има голям напредък
Дам, глупачетата са големи продажници
Тук пускам 1 снимка, да видите след почти 2 седмици колко по-различно изглеждат. Останалите ще са в темата им.

but trash bins, loneliness and pain...
Still that won`t keep my tail from wagging
my love I`ll give through sunny days and rain...
Because I know that somewhere I`m awaited
That gives me strength to live another day...
And although with the Fate itself I`m racing
I know I`ll win and I will meet my MAN...
Публикувано: 05 December 2009 - 08:23 PM
как бре хора без такива Хора като вас тези нещастници са обречени
Благодаря ви
stassi - Илит направи тема за приемните семейства
ако искате с my_kaya - представете се там с мишленцата ви
да се вижда, че вече има приемни семейства

Вход

Горе
Цитиране +