Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ
Публикувано: 06 January 2010 - 04:19 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 06 January 2010 - 04:27 PM
Въобще няма да се у4удя,ако падне.Трябва да се махне снега,ама аз сама не мога.
Ако се стопли достатъчно тези дни, снегът ще се стопи и съответно ще се разтече назад, но ако остане по-студено...
Аз бих могла в събота да помогна и тогава съответно да избутаме снега???
Дават го, че ще е доста топло. Би трябвало да се стопи.

Saving one dog won't change the world, but for that one dog the world will change forever!
Публикувано: 06 January 2010 - 04:27 PM
Определено разликата е от небето до земята ....
След Ди Джей и бебоците дано и онзи прекрасен великан,Рон го сполети същата съдба ...
Съжалявам за спама,но много се радвам на такива хубави новини!
Публикувано: 06 January 2010 - 05:13 PM
Диджей - как се разбира с малките?
на едно място ли са
Че той хич не се долюбваше със съквартирантите си в сеславци
Здравей Anuk! Диджей и малките са в отделни стаи, всичките са на топло, сухо, имат си легла с меки постелки вътре, за храна и вода си е ясно :) Абе ще ги видите

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 06 January 2010 - 06:42 PM
Ето ги всички снимки от днес. http://kikita2486.sn...-01-2010.460594
Публикувано: 06 January 2010 - 11:41 PM
Публикувано: 07 January 2010 - 01:25 PM
Здравей! :) Всички подред ще минат на лекар, предимство има едно от по-дребничките, което има проблем с едното оченце. Но ще се опитам да няма дълго чакащи, може би 2 по 2 ще ги водя (бебетата), няма как, имам една малка клетка, която ми е за котките, но пък нали става дума за бебета.. И Диджей отделно ще си го заведа. Днес бяхме на разходка с него :) послушен е, ходи си на повод без проблем, малко е нетърпелив, което е абсолютно разбираемо, имайки се предвид стоенето в онзи затвор :( но сега ми изглежда много весел, постоянно скача, радва се :) Ако някой ден му намеря стопани, сигурна съм, че няма да имат никакъв проблем с него от поведенческа гледна точка! Относно малките, разбрах, че има някакъв шанс да ги осиновят в Холандия, ще се радвам да разбера нещо повече, но дори и да не стане, ще ги гледам колкото и време да мине! Ще ви държа в течение!
P.S. Да публикувам ли бъдещите постове вече в темата за приемните стопани, както ме посъветваха?

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 07 January 2010 - 01:27 PM

Публикувано: 07 January 2010 - 01:28 PM
Стискам палци на късметлиите - да са здрави и с късмет!
Правя всичко по силите си ;) Повтарям се, но.. ще ви държа в течение! :)

Публикувано: 07 January 2010 - 01:43 PM
Да ,разбира се :),пиши ето тук http://forum.dog.bg/-t30435.html ,пусни и снимки като направиш.
Ако имаш проблеми свиркай да помагаме/съветваме :)
Публикувано: 07 January 2010 - 04:00 PM
Публикувано: 07 January 2010 - 04:02 PM
Рон е кастриран със сигурност!
Ако не се лъжа е младо куче!
Поздравявам ви за решението да го измъкнете от онзи ад!
Публикувано: 07 January 2010 - 04:07 PM
Публикувано: 07 January 2010 - 04:17 PM
Страхотно ще е, ако го измъкнете. От личния си контакт с него мога да кажа, че е супер мил, идва, гушка се, даже се опита да скочи да ми се порадва. Ходи на повод. Мисля, че е на 2-3 години, но лекар ще прецени по-добре.
По обясними причини не сме пробвали как е с кучета, там не е най-подходящото място за такива експерименти.
Така че трябва да се подходи с внимание.
Има неприятна рана на едната лапа, заради която куца - единият пръст е сцепен дълбоко, така че задължително ще имате посещение при лекар.
Като цяло е страхотен. И мисля ще ви радва много.
Стискам палци за добри новини за Рон скоро.

but trash bins, loneliness and pain...
Still that won`t keep my tail from wagging
my love I`ll give through sunny days and rain...
Because I know that somewhere I`m awaited
That gives me strength to live another day...
And although with the Fate itself I`m racing
I know I`ll win and I will meet my MAN...

Вход

Горе
Цитиране +