Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ
Публикувано: 09 January 2010 - 03:09 PM
"Ако до всяко добро същество
застане поне още едно,
ех, ще започне такъв живот,
че само си викам "Дано".
Ако към тия две същества,
прибавиш и още две,
ти знаеш ли колко прави това?
Най-малко хиляда и две.
Дано, дано, дано, дано, дано, дано,
до всяко добро същество застане поне още едно,
тогава, тогава, предвиждам такъв живот,
че само си викам "Дано".
Тогава престава да те е страх
и от страха те е срам,
щом има някой с теб, с мен и с тях,
щом няма никой сам.
Щом ти е трудно не се колебай,
не страдай току-така,
ела приятел и лапата дай,
аз ще ти дам ръка."
Не можах да се сдържа,vikiangelova Вие сте страхотен ЧОВЕК!
застане поне още едно,
ех, ще започне такъв живот,
че само си викам "Дано".
Ако към тия две същества,
прибавиш и още две,
ти знаеш ли колко прави това?
Най-малко хиляда и две.
Дано, дано, дано, дано, дано, дано,
до всяко добро същество застане поне още едно,
тогава, тогава, предвиждам такъв живот,
че само си викам "Дано".
Тогава престава да те е страх
и от страха те е срам,
щом има някой с теб, с мен и с тях,
щом няма никой сам.
Щом ти е трудно не се колебай,
не страдай току-така,
ела приятел и лапата дай,
аз ще ти дам ръка."
Не можах да се сдържа,vikiangelova Вие сте страхотен ЧОВЕК!
Публикувано: 09 January 2010 - 03:28 PM
Благодаря ви много на всички.Ние сега пак отиваме навън на слънце
Повечко съм писала тук http://forum.dog.bg/-t30435.html
Публикувано: 11 January 2010 - 07:36 PM
Съжалявам за спама - искам само да попитам хората, които ходиха да хранят кучовците през празниците и Норт, предполагам, че днес тя е ходила....дали някой от вас е видял това куче там?

"Животните са мои приятели, а аз не ям приятелите си." Джордж Бърнард Шоу
Публикувано: 13 January 2010 - 05:46 PM
Малко снимки от днес..
Трите черни и кафявото бебета изглеждат домашни,също така мисля че майката е испуснат некастриран ротвайлер,бащата бездомен.
Голямото бяло куче е домашно с паспорт,с ваксини,с чип.Казаха че го е оставил ''стопанина'',защото бил в чужбина и като се върнел щял да си го вземе...Разбрахме се че ако до няколко дни не си го вземе ще ми го дадат.Аз не че мога да го взема въпреки огромното желание,но ако има желаещ да го осинови ще е прекрасно.
Кучето е повече от великолепно.ОГРОООМНО изглежда над 100 кг.Умирам за такива.По-голямо от Рон доста.Младо е-2 годишно (по думи на ''стопанина''и по паспорт).Връткаше ми резнатата си опашчица и го галих,но лаеше другите кучета през решетката.В бившата клетка на Рон е-в карантината,точно до тази в която мъчително умря овчарския.Не знам колко ще издържи там.
Черния сладур с едното синъо оче се уби да се гушка в мен.Като вляза в клетката ми се качва на главата да ме целува.И мноооого иска да излезе на вън.
Снимките- http://kikita2486.sn...462874.16917193
Трите черни и кафявото бебета изглеждат домашни,също така мисля че майката е испуснат некастриран ротвайлер,бащата бездомен.
Голямото бяло куче е домашно с паспорт,с ваксини,с чип.Казаха че го е оставил ''стопанина'',защото бил в чужбина и като се върнел щял да си го вземе...Разбрахме се че ако до няколко дни не си го вземе ще ми го дадат.Аз не че мога да го взема въпреки огромното желание,но ако има желаещ да го осинови ще е прекрасно.
Кучето е повече от великолепно.ОГРОООМНО изглежда над 100 кг.Умирам за такива.По-голямо от Рон доста.Младо е-2 годишно (по думи на ''стопанина''и по паспорт).Връткаше ми резнатата си опашчица и го галих,но лаеше другите кучета през решетката.В бившата клетка на Рон е-в карантината,точно до тази в която мъчително умря овчарския.Не знам колко ще издържи там.
Черния сладур с едното синъо оче се уби да се гушка в мен.Като вляза в клетката ми се качва на главата да ме целува.И мноооого иска да излезе на вън.
Снимките- http://kikita2486.sn...462874.16917193
Публикувано: 13 January 2010 - 06:17 PM
Ама lillis днес ми разказа за САО, което днес ще се появи в Сеславци, с паспорт, чип и всичко. Бил ухапал стопанина 3 пъти, в различни ситуации, последният път доста бил пострадал, не ставаше дума за вземане че бил някъде си ... не е възможно такова съвпадение. lillis в момента е без компютър, иначе би могла да каже повече.
Публикувано: 13 January 2010 - 07:37 PM
Кикита беше с mother north, видяхме се там. Аз закарах куче за кастрация.
И бебенцата са се увеличили, в понеделник бяха по-малко.
За САО - сигурно е същата, за която lillis е казала. Когато един стопанин иска да се отърве от кучето си, той съчинява какви ли не страхотии.
И бебенцата са се увеличили, в понеделник бяха по-малко.
За САО - сигурно е същата, за която lillis е казала. Когато един стопанин иска да се отърве от кучето си, той съчинява какви ли не страхотии.

Вход

Горе
Цитиране +