Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ
Публикувано: 13 January 2010 - 05:46 PM
Малко снимки от днес..
Трите черни и кафявото бебета изглеждат домашни,също така мисля че майката е испуснат некастриран ротвайлер,бащата бездомен.
Голямото бяло куче е домашно с паспорт,с ваксини,с чип.Казаха че го е оставил ''стопанина'',защото бил в чужбина и като се върнел щял да си го вземе...Разбрахме се че ако до няколко дни не си го вземе ще ми го дадат.Аз не че мога да го взема въпреки огромното желание,но ако има желаещ да го осинови ще е прекрасно.
Кучето е повече от великолепно.ОГРОООМНО изглежда над 100 кг.Умирам за такива.По-голямо от Рон доста.Младо е-2 годишно (по думи на ''стопанина''и по паспорт).Връткаше ми резнатата си опашчица и го галих,но лаеше другите кучета през решетката.В бившата клетка на Рон е-в карантината,точно до тази в която мъчително умря овчарския.Не знам колко ще издържи там.
Черния сладур с едното синъо оче се уби да се гушка в мен.Като вляза в клетката ми се качва на главата да ме целува.И мноооого иска да излезе на вън.
Снимките- http://kikita2486.sn...462874.16917193
Трите черни и кафявото бебета изглеждат домашни,също така мисля че майката е испуснат некастриран ротвайлер,бащата бездомен.
Голямото бяло куче е домашно с паспорт,с ваксини,с чип.Казаха че го е оставил ''стопанина'',защото бил в чужбина и като се върнел щял да си го вземе...Разбрахме се че ако до няколко дни не си го вземе ще ми го дадат.Аз не че мога да го взема въпреки огромното желание,но ако има желаещ да го осинови ще е прекрасно.
Кучето е повече от великолепно.ОГРОООМНО изглежда над 100 кг.Умирам за такива.По-голямо от Рон доста.Младо е-2 годишно (по думи на ''стопанина''и по паспорт).Връткаше ми резнатата си опашчица и го галих,но лаеше другите кучета през решетката.В бившата клетка на Рон е-в карантината,точно до тази в която мъчително умря овчарския.Не знам колко ще издържи там.
Черния сладур с едното синъо оче се уби да се гушка в мен.Като вляза в клетката ми се качва на главата да ме целува.И мноооого иска да излезе на вън.
Снимките- http://kikita2486.sn...462874.16917193
Публикувано: 13 January 2010 - 06:17 PM
Ама lillis днес ми разказа за САО, което днес ще се появи в Сеславци, с паспорт, чип и всичко. Бил ухапал стопанина 3 пъти, в различни ситуации, последният път доста бил пострадал, не ставаше дума за вземане че бил някъде си ... не е възможно такова съвпадение. lillis в момента е без компютър, иначе би могла да каже повече.
Публикувано: 13 January 2010 - 07:37 PM
Кикита беше с mother north, видяхме се там. Аз закарах куче за кастрация.
И бебенцата са се увеличили, в понеделник бяха по-малко.
За САО - сигурно е същата, за която lillis е казала. Когато един стопанин иска да се отърве от кучето си, той съчинява какви ли не страхотии.
И бебенцата са се увеличили, в понеделник бяха по-малко.
За САО - сигурно е същата, за която lillis е казала. Когато един стопанин иска да се отърве от кучето си, той съчинява какви ли не страхотии.
Публикувано: 13 January 2010 - 08:20 PM
Има ли някакъв начин при тези обстоятелства утре да изкараме кучето от там?
Поради ред причини паспорта на кучето не е в последните му собствениците, първите такива утре ще ни кажат номера на чипа, а тези дни ще ни дадат и паспорта! Според моята логика, ако това е кучето, което ние търсим или е с два чипа или с фалшив паспорт без лепенка за чип!
Дори и да не е нашето, искаме да го измъкнем от там, пък после ще му мислим!
Д-р Бо, благодаря за предложението и готовността за помощ, най-вероятно ще се възползваме!
П.С.99 % сме сигурни, че това е откраднатото ни САО!
Да го измъкнем от там и ще ви разкажа цялата история на нашето момче.
Поради ред причини паспорта на кучето не е в последните му собствениците, първите такива утре ще ни кажат номера на чипа, а тези дни ще ни дадат и паспорта! Според моята логика, ако това е кучето, което ние търсим или е с два чипа или с фалшив паспорт без лепенка за чип!
Дори и да не е нашето, искаме да го измъкнем от там, пък после ще му мислим!
Д-р Бо, благодаря за предложението и готовността за помощ, най-вероятно ще се възползваме!
П.С.99 % сме сигурни, че това е откраднатото ни САО!
Да го измъкнем от там и ще ви разкажа цялата история на нашето момче.
Публикувано: 13 January 2010 - 10:34 PM
Май просто се отива там и се казва, че искате да го вземете. Щом няма етикет агресивно, ще ви го дадат. Джони, като го измъкваха, е трябвало да се почака 2-3 дена директора да одобри, защото беше набелязан за агресивен.
Публикувано: 14 January 2010 - 10:44 AM
Отивате и го взимате. Попълвате декларация. Какъв стопанин, какъв паспорт, това там в Сеславци не е хотел. Идете веднага, защото има опасност да ви изпреварят. И момчето може да завърши живота си в някой катун.
Най-добре е да отидете между 9.00 и 14.00ч. В работните дни, от понеделник до петък.
Най-добре е да отидете между 9.00 и 14.00ч. В работните дни, от понеделник до петък.
Публикувано: 14 January 2010 - 03:48 PM
Цитат(elena07 @ Jan 13 2010, 07:18 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Съжалявам за спама
Кой е бил днес с Кикита в Сеславци?
Кой е бил днес с Кикита в Сеславци?
някой знае ли какво стана ?

Вход

Горе
Цитиране +