Благодаря на отзовали те се
Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ
Публикувано: 29 January 2010 - 06:26 AM
Ако и някой друг иска да спаси бебе, да пише - днес и в понеделник съм в Сеславци.
Публикувано: 29 January 2010 - 08:35 AM
Публикувано: 29 January 2010 - 10:58 AM
Ако и някой друг иска да спаси бебе, да пише - днес и в понеделник съм в Сеславци.
Здравейте, аз бих искала да дам временен дом на сеславско кученце. Предполагам, че nort2005 вече е там, може ли някой спешно да ми прати ла лични телефона и, за да я хвана ако може още днес, докато е там
Публикувано: 29 January 2010 - 11:26 AM
Още не сме тръгнали за Сеславци, защото кучето на брат ми от снощи е много зле, по всяка вероятност до Сеславци ще отидем утре.
mostly_harmless, моля те, дай ми тел. си на лични.
Допълвам - говорих току-що с mostly_harmless, тя ще вземе две бебенца!
Публикувано: 29 January 2010 - 11:55 AM
Някой знае ли къде и кой слага на кастрираните кучета ушна марка, като продълговао копче, на което пише "Pet Services"?
Публикувано: 29 January 2010 - 01:02 PM
който и помогна ще пише по-късно
Е Браво просто ... вие сте най-добрите хора,които познавам макар и само от форума ... толкова се радвам за висчко,което правите ... днес темата я отворих и какво да видя ... толкова много кучешки душички са на път да излезнат от ада ... Браво!!!
Публикувано: 29 January 2010 - 01:48 PM
Съжалявам за забавянето, ето най-сетне линк към всички снимки, има описания под снимките.
http://vesselina0713...-01-2010.467733

but trash bins, loneliness and pain...
Still that won`t keep my tail from wagging
my love I`ll give through sunny days and rain...
Because I know that somewhere I`m awaited
That gives me strength to live another day...
And although with the Fate itself I`m racing
I know I`ll win and I will meet my MAN...
Публикувано: 29 January 2010 - 02:16 PM
Да, от сряда, просто беше лудница в работата и чак сега сварих да ги пусна.
Бебенцата, за които писа, по 4 пръста високи, ги нямаше в сряда. Имаше само 5 бебета, тези от снимките. И малко по-голямото жълто, дето е вътре. Нямаше нови бебета прибрани тогава.

but trash bins, loneliness and pain...
Still that won`t keep my tail from wagging
my love I`ll give through sunny days and rain...
Because I know that somewhere I`m awaited
That gives me strength to live another day...
And although with the Fate itself I`m racing
I know I`ll win and I will meet my MAN...
Публикувано: 29 January 2010 - 02:24 PM
Кученцата от последните три снимки от линка на my_kaya са невероятни! Наистина! Много се надявам ако някой може да гледа някое малко по-голямо кученце да вземе някое от тях. Те милите са вече от доста време в тази клетка, а са толкова любвеобилни и мили!

Saving one dog won't change the world, but for that one dog the world will change forever!
Публикувано: 29 January 2010 - 02:45 PM
Тайната мисия, свързана с малко забежка от работа приключи успешно! Черната северната принцеса както я е кръстила my_kaya излезна от Сеславци и за момента е на хотел в Суходол. За нея какво да кажа... тя е невероятна лигла и гушла като повечето души в Сеславци! В колата отначало имахме малкък проблем, т.к. държеше да седи в мен с глава, завряна във врата ми, а това си означаваше, че трябва да й дам да кара
След като се понагушахме няколко минути и я оставих да лежи половината в мен, половината на съседната седалка, тя се поуспокои и сама си отиде на задната седалка, просна се да спи, но се притесняваше от разни камиони и автобуси, минаващи много близо...
Ходи спокойно на повод. Много е хърбава! Много весело и красиво куче, като свикне, че не всички хора са идиоти, ще бъде страхотен домашен приятел!!! Търсим възможност за приемно семейство за кучинка, но за това ще пишем нейна си тема и ще има снимки.
Днес не можах да направя снимки в Сеславци, че наистина бях нелегално излезнала от бачкането, но там в бебешката клетка имаше поне 1 или 2 много мини-бебета. Не можах да огледам колко, какви и тн., но ми се струва, че тези бебета са нови... Утре като ходят да вадят евентуално бебоци, надявам се, че ще могат да дадат повече информация.
Публикувано: 29 January 2010 - 03:35 PM
пътува към мястото където ще бъде подготвена за нов живот
/quote]
Черната синеока красавица е ваксинирана! На 25.І. д-р Станкова я ваксинира с поливалентна ваксина. Вътрешно обезпаразитяване е направено 2 пъти, след една седмица трябва да се направи трето. Това за сведение на попечителя.
Супер е, че и тази душица е извадена от изолатора! То като гледам, засега там ще артисат само мъжкият светъл куч, който е абсолютна душица, и единственото страхливо бебе - жълтото.
my_kaya, сега виждам, че ти си спасителя на синеочката. Леле, вие с хъскитата като видите синьо око, и сън не ви хваща!
Публикувано: 29 January 2010 - 04:19 PM
Супер е, че и тази душица е извадена от изолатора! То като гледам, засега там ще артисат само мъжкият светъл куч, който е абсолютна душица, и единственото страхливо бебе - жълтото.
...и майчицата, на която и умряха десетте дечица и онази бяла лигла с кафявите петна...

Saving one dog won't change the world, but for that one dog the world will change forever!

Вход

Горе
Цитиране +