Живи и здрави да сте - спасители за тия безпомощници.
Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ
Публикувано: 31 January 2010 - 05:38 PM
Публикувано: 31 January 2010 - 05:39 PM
За съжаление не е изцяло вярно, единствената оцеляла от четворката жълта зеленоока кукла е още там. Тя не е чак толкова бебешореста, но и тя си е бебе.
Тя ще изисква по-специални грижи, просто защото трябва да се социализира, и дано скоро да бъде приютена в нечий дом. Иначе шансовете й за щастлив живот намаляват всекидневно. А е красавица също.

but trash bins, loneliness and pain...
Still that won`t keep my tail from wagging
my love I`ll give through sunny days and rain...
Because I know that somewhere I`m awaited
That gives me strength to live another day...
And although with the Fate itself I`m racing
I know I`ll win and I will meet my MAN...
Публикувано: 31 January 2010 - 07:17 PM
толкова щастливи дундьовци в един, иначе обикновен неделен ден!
представям си каква радост е било! сигурна съм, че и самата Норт не е виждала такова нещо за един ден!
да сте много щастливи, мили хора, които давате шанс на тези мъници!
Публикувано: 31 January 2010 - 08:29 PM
Трудно е да изразя с думи емоциите си от днес, просто искам да кажа ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ и ПОКЛОН на всички работещи по каузата - големи души и сърца, страхотна воля, огромна човещина...това сте...
Публикувано: 31 January 2010 - 08:31 PM
По-напред пише за хъскито - едното беше писано, че е оставено от стопаните си и са си я взели, а другото - Нанук, има отделна тема, може да пишете там и да се свържете с попечителите й. Само моля ви, пишете на български. Такива са правилата на форума, има и вграден кирилизатор.

Публикувано: 31 January 2010 - 08:55 PM
БРАВО!
Публикувано: 31 January 2010 - 09:13 PM
Чувствам се доста неудобно да пиша тук, такава една малка и ...недостойна.
/quote]
Кой е недостоен? Ти? Я не се шегувай, моля те! Както виждаш, вече много хора стоят зад каузата - кой както може. Някои дават подслон на измъчени душици - съвсем съзнателно няма да изреждам имена, защото със сигурност ще пропусна някой, други помагат на място в изолатора, трети даряват средства. Колкото повече сме, на толкова повече животни ще помогнем.
Няма повече и по-малко достойни. Не може непрекъснато всички да сме на max, тези "дейности" костват много нерви, време и емоции. Ще се допълваме, ще се заменяме, ще си помагаме. Но когато има радостни дни, ще се радваме всички заедно, заслужаваме го. Днес е такъв ден.
Благодаря ти още веднъж, че поехте храненето днес с my_kaya. В петък вечер евтаназирахме кучето на брат ми, утре баща ми влиза в болница - кофти ми е, иде ми да легна и да не стана, така съм се развисила, нищо не ми се прави. Така че помощта ви беше много навременна.
Дано по-бързо се оправи момиченцето, надявам се.
Публикувано: 31 January 2010 - 09:15 PM
Пепи... Супер си!
П.П. Норт, моля те, нагушкай Гого от мен и Митко...

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835

Публикувано: 31 January 2010 - 10:58 PM
Да са живи и здрави, за да се радват на живота, който получават за втори път на 31.01.2010. Тази дата трябва да пише на паспортите им да знаят кога да черпят.
А храната? Норд с днешното дарение е осигурила още едно хранене. В сметката има само 118лв. за Сеславци...
Публикувано: 01 February 2010 - 10:49 AM
Знам, че и на вас така, ама да ви кажа, че ми е много мъчно за последната жълтурка! Тя изглежда наистина много много тъжна...
Дано може някой да я вземе временно докато се открие шанс и за нея за един по-добър и хубав живот далеч от родината!
Публикувано: 01 February 2010 - 12:27 PM
Преди малко ми звънна д-р Петков, управителя. Изчезнали са им две сиви кучета, в петък са били докарани за кастрация, днес ги търсят - няма ги. И ме пита къде са, след като тази сутрин най-подробно обясних кои пет бебета сме взели, за да си оправят любимата документация.
И аз започвам да обяснявам, че нямам сестра - как съм била с малката кола - сиреч няма къде да ги скрия, как пазачът е видял какво има в клетката, как ние не крадем кучета, и т.н.
Бедата е, че "хората си ги чакат", и трябва да има някой виновен. А всъщност или някой от пияниците там ги е изпуснал, или някой доктор ги е уморил при кастрацията. Добре, че бяхме повечко хора, 5 човека.
То си имаше три кучета изпуснати, когато отидохме там, но бяха в двора, те са от "постоянно пребиваващите". А другите две са духнали навън, издебнали са удобен момент.
Та в тази връзка, my_kaya и Pepi71, спомняте ли си да е имало там две сиви кучета във вътрешните клетки, като влезеш през средната врата, в дясно, насреща?
Публикувано: 01 February 2010 - 01:21 PM
А за глупостите на работещите там, ами какво да кажа. Идиотизъм и безхаберие - аз и Пепи върнахме кучета, които те бяха изпуснали.

Вход

Горе
Цитиране +