Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ
Публикувано: 22 February 2010 - 06:11 PM
Имам една малко нескопосна карта да я покажа ли ако можебуш да я сложи в първия пост
или да направим вторра тема, че тази стана голяма
Няма проблем, мога да направя нова тема, например с първи пост - твоя с картата. Но чисто технически не разбирам как облекчава това, че темата е нова и по-малка? Кажете и да я направя ако ...хм?
Буш в сми за прегледнос, не държа на нова тема
сега ще вида гоогле мапса какво ще предложи
Публикувано: 22 February 2010 - 06:11 PM
И аз така...

Махатма Ганди
Публикувано: 22 February 2010 - 07:17 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 22 February 2010 - 08:14 PM
Ей, Норт всичко знае!
Тук е Смайли /засега, не съм му измислила още по-добро име/, вече е изкъпан, наяден и спи като пън. Прекрасен е - абсолютно добър и послушен, всичко разбира и много се старае. Ще бъде щур за двама - вижда се, че е пълно с енергия младо момче! Ще правя снимки и ще ги кача
Петров, супер си!!!
Публикувано: 22 February 2010 - 09:55 PM
Да, точно за този нещастник говоря, дето го е показала Анук. Супер куче е, прекрасен. Дано и той дочака дом.
Първо беше в карантинните клетки и непрекъснато беше със заклещена в решетките глава. С неимоверни усилия измъквам главата, даже и се разкървавяваше, за да може поне вода да пие, и след 5 минути - той пак така. В чудо се видяхме с него. И тъй като е супер социализиран и млад, преместихме го в нашето външно заграждение. Но там не го приеха, още първите дни го бяха изпонахапали. Затова го преместихме в бебешката клетка. Хем има мрежа, хем няма кой да го тормози.
А за С.Петров и insult какво да кажа- прекрасни млади хора, умни, силни - искат да спасяват и го правят. Благодаря ви, че ви има - вас и другите приемни семейства и помощници! Благодаря и на Bushkata за форума, в който ни събра, че иначе как щяхме да се намерим толкова еднаквомислещи?
Много кучета спасихме, продължаваме и това е!
Публикувано: 22 February 2010 - 10:43 PM
Има и едно доста подробно обяснение от Anuk как се стига до там с кола тук.

Публикувано: 22 February 2010 - 11:38 PM

Saving one dog won't change the world, but for that one dog the world will change forever!
Публикувано: 22 February 2010 - 11:42 PM
Има и едно доста подробно обяснение от Anuk как се стига до там с кола тук.
Благодаря ти! Добавих.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 23 February 2010 - 01:05 PM
Аз утре ще водя една жена на "оглед" за това момче бялото,а вие сте го взели.
Жената е много готина-има къща на 18 км. от София с декар и половина двор ,обича много кучета,но никога не е имала,понеже е била в апартамент цял живот и сега иска да вземе цели двама щастливци.Има хълмове с горички за разходки,ще са пуснати в тяхно си оградено място.Семейство са с дъщеря.Направо 6-ца от тотото.
Само трябва да се довърши къщата,понеже още се строи и към края на март могат да се нанасят кучовете.Аз не можах да разбера у кой е това момче ( у С.Петров ли ?- чета през ред явно
Публикувано: 23 February 2010 - 02:52 PM
Вчера заедно с германски природозащитници от Тирхилфе Зюден посетихме Сеславци.За съжаление визитата не беше неочаквата и в приюта се бяха подготвили,но въпреки това германците останаха шокирани от видяното.Също така посетихме и приюта в Долни Богров,в който станахме свидетели на абсурд,приюта е само за 50 кучета,а се финансира с около 15-17хил.лв.Германците се опитаха да се срещнат с нашата кметица,но тя отказа.Въпрени това те ще продължат да се опитват да потърсят отговори на много въпроси от длъжностните ни лица.
Публикувано: 23 February 2010 - 03:07 PM
Публикувано: 24 February 2010 - 05:04 PM
Почвам с кучетата първо ,а после с хората.my_caya направи много снимки и ще ги пусне, когато има възможност и ще разкаже по-подробно за определени кучета.Аз само ще кажа че имаше една кучица със седем малки сукалчета, тъкмо прогледнали.По-късно докараха още 12 без майка.Не можели да ги пуснат,защото били по сигнал, че са в детска градина.Жената,която водих "на оглед" си избра две кучета,за които се търсят приемни стопани за до края на март,началото на април-тогава ще може да си ги вземе.В края на поста ще сложа тяхна снимка.Тя сутринта от 8 часа е там с 15 килограмов чувал храна,която изчезнала...Казали й че я били сипали,но в хранилките имаше само остатъци от предното ни хранене,все пак гранулата е съвсем друга и си личи,но явно са ни взели за ... Яд ме е също, че стана свидетел на нещата,които ще напиша по-долу.
Имаше проверка от Аксиния и други природозащитници.Снимаха ни как храним с my_caya без да ни питат- може ли,не може ли...Ние храним-те ни наобиколили като папараци с камери и фотоапарати и ни снимат.Най-големия абсурд беше, когато Аксиния ми поиска сметка защо храним две кучета в бебешката клетка с храна за големи кучета.
Както винаги имаше и бой (между кучетата де :) ),когато въпросните природозащитници ни снимаха.Наврях се в схватката да ги разтървавам,а всичко живо гледаше от страни и ме снимаше.Казаха двете кучета да бъдат преместени в самостоятелни клетки и ако не се разправях за тях специялно ,вероятно щяха да бъдат евтаназирани по-късно.
Проблема с уж-агресивните, кучета си остана обаче,когато те си тръгнаха.Не знам какво толкова важно обсъждаха,че това явно не им се е сторило важно,а ще им извадят очите кучетата.Постоянно набутвах това че вътре има кучета,които са обявени за агресивни и ще ги евтаназират,а всъщност те ми ближеха ръцете,но трябваше да се развикам на Петров за да се обърне внимание.Той ми обяснява (на висок тон) че били агресивни,а аз му казвам, че ще ходя и ще му бръкна в устата на това куче да види, че няма да ме ухапе.И аз си изпуснах нервите де-почнах да му викам, че той е агресивен накрая,а той да не е кинолог или специялист в областта на агресията ?! В крайна сметка изкарахме две от кучетата, които въртят опашки и ближат ръце,а уж са агресивни.
Извинявам се че пиша оплетено,нямам намерение и да се старая с пунктоация и правопис,за което също се извинявам,но нямам сили. Чакайте по-късно включване от Кая със снимки и инфо за някои кучета.
Ето ги двама избранници на жената-момиче и момче:

Вход

Горе
Цитиране +