Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ
Публикувано: 07 June 2010 - 12:16 PM
Пак моля,ако някой може,нека и осигури спокойни старини!
Публикувано: 08 June 2010 - 12:33 AM
Имало е хора за питбулката, предполагам момичетата от този форум.
Имало е пак около 40 бебета - с майки, без майки...
Едната майчица - мила дребна кафява кучица, с десетина бебенца, вече втора седмица са там и още са живи.
Съжалявам, че не мога да ходя и да снимам. Брат ми само ги храни и ми дава по малко информация.
Публикувано: 09 June 2010 - 01:54 PM
Публикувано: 11 June 2010 - 12:44 AM
Ето снимки с инфо, където имам такова.
Бебетата:
Тези са сладки късокрачковци на около 25-30 дни - майка им е супер добра дребосъчка - 10тина кила.
Тези са без майка - 7 кученца на около 2 месеца
Тези 2 намерих качени на решетките - от персонала казаха, че си слизат, но ги свалихме оттам за всеки случай.
Тези са 8 мишока на 30тина дни с майка си. Днес бяха вир-вода, та ги изнасях да съхнат малко на слънце.
Тази нещастна трикрака душа я завели там за лечение. Слава богу д-р Станкова я измъкна оттам. Иначе въобще не си стигаше водата или храната и бавно щеше да изгние там.
Добермано-подобната днес я изкараха във външна клетка и опредлено живна.
Докараха за кастрация поредното синеоко - майчица с цицки до земята - казали им, че малките са избити. Докараха и нок-подобно и ротвайлеро-подобно, което обаче се криеше от апарата
Както и ето това рошавелче
ето го и каракачанеца

but trash bins, loneliness and pain...
Still that won`t keep my tail from wagging
my love I`ll give through sunny days and rain...
Because I know that somewhere I`m awaited
That gives me strength to live another day...
And although with the Fate itself I`m racing
I know I`ll win and I will meet my MAN...
Публикувано: 11 June 2010 - 12:55 AM
и днес, вече извън клетката
Дали няма разлика, а?

but trash bins, loneliness and pain...
Still that won`t keep my tail from wagging
my love I`ll give through sunny days and rain...
Because I know that somewhere I`m awaited
That gives me strength to live another day...
And although with the Fate itself I`m racing
I know I`ll win and I will meet my MAN...
Публикувано: 12 June 2010 - 11:21 PM
Публикувано: 13 June 2010 - 11:26 AM
Публикувано: 13 June 2010 - 01:03 PM
Публикувано: 13 June 2010 - 01:29 PM

Early this morning, when you knocked upon my door, I said "Hello, Satan. I believe it's time to go!"
Публикувано: 13 June 2010 - 01:37 PM
Публикувано: 13 June 2010 - 04:51 PM
Публикувано: 13 June 2010 - 05:13 PM
Публикувано: 15 June 2010 - 02:02 PM
Публикувано: 19 June 2010 - 11:03 AM
Цитат
Хора,нека всеки един от нас осинови животинка от"приютите"/концлагери!!! Или да и намери дом-у близки,познати.
Животните във всички общинcки "приюти",особено на Екоравновесие-биват брутално измъчвани,инквизирани и жестоко убивани:с прътове,отрова,колене(ако преди това не са умрели от студ,глад,стерс).Пари за храна,постелки,евтаназия-не се харчат.Te отиват по лични банкови сметки...8 hours ago
Какви са тия прътове,отрова,колене в Сеславци??

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза
Публикувано: 19 June 2010 - 11:20 AM
Кристина, в 19 June 2010 - 09:08 AM, написа:
Какви са тия прътове,отрова,колене в Сеславци??
И всичко останало изредено - глупости на търкалета. То заради такива олигофрени "природозащитник" е почти мръсна дума вече - някакви си откачалки, които дрънкат някакви си глупости.
Това може да го напише само човек, който го мързи да си вдигне задника и да отиде да види кучетата действително от каква помощ имат нужда.
Аз говоря за Сеславци, т.е. Екоравновесие.
В тази връзка - вчера там са докарали едно болонче, 9-годишно, защото ухапало дядката си. Упоено и с намордник! Тия хора откачиха съвсем.
Ако има фенове на породата, да опитат да направят нещо за кученцето, което, видите ли,"на попрището жизнено в средата" започнало да хапе! И то стопанина си!
Иначе ще го евтаназират, защото вече се води агресивно.

Вход

Горе
Цитиране +