Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ
Публикувано: 05 July 2010 - 10:04 AM
Публикувано: 07 July 2010 - 11:06 PM
Публикувано: 09 July 2010 - 11:09 AM
Публикувано: 12 July 2010 - 09:14 PM
Нямало е бебета.
Колата, с която ходим, е двуместна - не можем да возим други хора.
Публикувано: 13 July 2010 - 09:59 PM
Цитат
Пък съм и красив, а какъв глас вадя - бедна Ви е фантазията. Ставам и за личен телохранител, ако не вярвате - питайте спомената по-горе. Лепнал съм се за нея като репей за магарешка опашка.
Иначе съм добре, седя си тук и си чакам

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 13 July 2010 - 11:28 PM
Andriana, в 13 July 2010 - 10:04 PM, написа:
Цитат
Пък съм и красив, а какъв глас вадя - бедна Ви е фантазията. Ставам и за личен телохранител, ако не вярвате - питайте спомената по-горе. Лепнал съм се за нея като репей за магарешка опашка.
Иначе съм добре, седя си тук и си чакам
Ех, че готиииин!
Публикувано: 14 July 2010 - 06:57 AM
Куче-уникат, наистина е така. И е лепка, и е пазач, и е нежен, и с характер. А как безславно щеше да мине през фризера на Сеславци завалията, не ми се мисли.
Андриана,
Публикувано: 22 July 2010 - 08:33 PM
В събота и неделя, който има възможност може да носи лакомства за кучетата, купички за вода и храна, каишки и нашийници, четки за ресане, играчки и др. Животните ще са благодарни- да получат подарък за тях е изключително събитие. Така че нека ги зарадваме!!! Ще се видим вСеславци в 10.00 часа.

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835

Публикувано: 23 July 2010 - 03:30 PM
Искам да ви покажа някои от тях.
Има две много дребни кученца,тип булонки,малки са колкото котка, много са красиви идеални са за апартаментски кученца.Наистина много мънички. Ето ги:
Има оставен ротвайлер. Мъжки,млад,лаеше ме не е кротък. Дава се за осиновяване иначе трябва да го евтаназират.На снимките не изглежда като на живо, истински рот си е:
Има майка с много сладки бебоци, супер контактни и гушкави, влизам и се мятат на краката ми групово и ми дърпат крачолите. Мамата и бебетата:
Ето едно много красиво създание, прилича ми на голдън или не знам:
Това е каракачанка едва на година и половина. Кучето е оставено без никакво възпитание и след като ухапало стопанина си е зарязано в изолатора. Там е от 06,07, в тясна и мокра клетка. Помолих да го преместят отвън,в някое от дворчетата, доктора ми обеща, надявам се в понеделник да е отвън.
Три малки чакащи кастрация:
И един супер гушкав, много, много, много гушкав:
Този е обявен за агресивен, а не е:
Публикувано: 23 July 2010 - 03:38 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 23 July 2010 - 09:35 PM

"Животните са мои приятели, а аз не ям приятелите си." Джордж Бърнард Шоу
Публикувано: 23 July 2010 - 09:48 PM
Кучето, ухапало детето, може да е минавало оттам, може да е било домашно, но сега този нещастник ще го отнесе. Важното е да има наказан. Като с мечката, която уби човек в Смолянско - след няколко дни съобщиха, че е била отстреляна, но сега се оказва, че е допусната "грешка" - нейно ДНК е открито по ранената наскоро жена...
А първата снимка с двете болонести я изпратих в Швейцария - вече имат осигурен приемен дом. В понеделник ще пратят някой да ги ивади от изолатора, и всичко ще е ОК с тях.
Кикита, твоите снимки спасиха живота им
Публикувано: 24 July 2010 - 06:54 PM

Вход

Горе
Цитиране +