Dog.bg Форуми : Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ

Към съдържанието

• (272 Страници) +
  • « Първа
  • 139
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ

#2791 Потребителят е офлайн   mil_ Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 07 September 2010 - 01:21 PM

Тоест, вие в прав текст твърдите, че някой от форум "Без дом" саботира осиновяването на изпаднало в беда болно животинче от Сеславци с неизвестна цел?! Може ли да назовете кого точно обвинявате и на какво основание?

#2792 Потребителят е офлайн   olimpia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 07 September 2010 - 01:26 PM

Показване на мнениетоmil_, в 07 September 2010 - 12:26 PM, написа:

Тоест, вие в прав текст твърдите, че някой от форум "Без дом" саботира осиновяването на изпаднало в беда болно животинче от Сеславци с неизвестна цел?! Може ли да назовете кого точно обвинявате и на какво основание?

Не...никого тук не обвинявам...с вас го споделям и то с болка...защото за срещата знаеха само 3 човека....както казах-не мисля че това животно има стопани...но ще се разбере,защото група тръгна на там.Как е възможно ,да има стопани и да е в изолатора? Ума не ми го побира.Вчера всичко беше уредено....докато минути преди да тръгнат близките ми за Сеславци-им звънят по -телефона с отказ...описах го по -горе...

#2793 Потребителят е офлайн   elena07 Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 07 September 2010 - 01:31 PM

Не за първи път се случва, куче в Сеславци да има стопани.
User's Signature

Качена снимка

#2794 Потребителят е офлайн   olimpia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 September 2010 - 01:35 PM

Не мисля че има стопани...иначе нямаше да е там...но трябваше да се обосноват..или да не ги връщат...и ако има хора ,които искат да го вземат и да му помогнат-защо отказват..там в клетката по-щастливо ли ще е?искам много да знам,кой стои зад това? И защо отказаха -защото Моника Демирева съдейстства за това?И заради това ,трябва да страда бедното животно.Група тръгна за да разберат какво става, и кой ще им отговори на въпросите?

#2795 Потребителят е офлайн   mil_ Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 September 2010 - 01:40 PM

Напълно реалистичен сценарий - куче се загубва, удря го кола, прибира го Екоравновесие, след няколко дни са намира стопанинът.
Не твърдя, че е това, но е възможно и се е случвало.
Друга възможност е кучето да е било обгрижвано някъде и да си го искат обратно.
Няма никакво значение кой иска да осинови животното.

#2796 Потребителят е офлайн   olimpia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 September 2010 - 01:47 PM

Показване на мнениетоmil_, в 07 September 2010 - 12:45 PM, написа:

Напълно реалистичен сценарий - куче се загубва, удря го кола, прибира го Екоравновесие, след няколко дни са намира стопанинът.
Не твърдя, че е това, но е възможно и се е случвало.
Друга възможност е кучето да е било обгрижвано някъде и да си го искат обратно.
Няма никакво значение кой иска да осинови животното.

Дано си прав .Не искам да съм черногледа...Ще изчакаме и ще видим.Нали има период за престой там...а и можеха да обеснят какво и защо?

#2797 Потребителят е офлайн   brightsight Икона

Публикувано: 07 September 2010 - 08:03 PM

Здравейте!

Имам нужда от вашата помощ!
Преди месец изчезна едно куче за което се грижех всекидневно от района на Карфур-София.
Бяха викали от Екоравновесие да го приберат,но то се скрило и не успяха.
След това обаче излезнах отпуска от 6ти Август до 21ви и когато се върах вече го нямаше.
Търсих го къде ли не повече от 2 седмици,но без резултат.Шефа на сигурноста отрече да са викали отново Екоравновесие,
но не може да му се има вяра.Чудя се дали не са го прибрали?

Ето снимки ако сте виждали такова куче в приюта ,за да дойда да си го прибера и погрижа за него.

PS - нека снимките не ви заблюждават,кучето не е никак едро.
<Качена снимка

Качена снимка

#2798 Потребителят е офлайн   кикита Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 07 September 2010 - 08:16 PM

Миналата сряда мисля,че нямаше такова кученце в изолатора, ще видя и тази седмица.

#2799 Потребителят е офлайн   mil_ Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 September 2010 - 11:04 AM

Показване на мнениетоolimpia, в 07 September 2010 - 11:50 AM, написа:

Здравейте...

Искам да ви информирам,че искахме да помогнем на
парализираното кученце от Сеславци.

Какво стана с това куче?

#2800 Потребителят е офлайн   ataka_z Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 September 2010 - 12:47 PM

Vsa6tnost niakoi vijdal li e sled tozi vtornik-sriada tova kuche-paraliziranoto jivo-na jivo.Ot Seslavtsi moje/ne dai boje/ da sa go prispali i posleda se opravdavat che iamlo stopanin da zamajat polojenieto. Neka niakoi da kaje-kucheto vijdano li e jivo vtornik-sriada sled kato sa otkazali da go dadat ot priuta? zashtoto ot priuta po tela vsi4ko mogat da kajat -triabva da se vidi na jivo kucheto-togava az shte poviarvam 4e ne sa go ubili nabarzo.Zashtoto imam chuvstvoto 4e ne sa znaeli che 6te iska niakoi da go osinovi i sa go prispali i sega ni zamazvat ochite s laji.Dano ne e taka.

#2801 Потребителят е офлайн   olimpia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 September 2010 - 05:04 PM

На 4/неделя/ са му правили снимка...аз получих отговор,че имало стапани.Интересно защо са го дали в Сеславци за кастриране?Поне така ни беше казано.Няколко човека обещаха да запитат и да отговорят-но никой повече не ни е дал информация....Минава ми през ум-дали е дадено за кастрация или за преспиване? Не зная....

#2802 Потребителят е офлайн   ataka_z Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 September 2010 - 06:32 PM

V sabota shte hodim tam grupa dobrovoltsi da nagledame kuchetata i shte vidim dali e tam-6te podpitam

#2803 Потребителят е офлайн   ataka_z Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 September 2010 - 06:38 PM

Zashto vsi4ki se pitame a veche mina 4etvartak i nikoi ne e vidial tova kuche jivo-samo niakoi 4ul 4e e jivo 4ul 4e imalo stopani-zashto kato sa hodili pone ne sa go vidiali na jivo-da iskat dokumenti ot lekaria-doktora e v Seslavtsi samo prez sedmitsata yikenda go niama i drugite slujiteli ne mogat da vi dadat adekvatna informatsia-samo edno znaiat i to e NE ZNAM. Pitaite doktora ili koito otgovaria za osinoviavaneto no na jivo nai dobre-po tela lesno se laje.

#2804 Потребителят е офлайн   olimpia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 September 2010 - 11:31 PM

Показване на мнениетоataka_z, в 09 September 2010 - 05:43 PM, написа:

Zashto vsi4ki se pitame a veche mina 4etvartak i nikoi ne e vidial tova kuche jivo-samo niakoi 4ul 4e e jivo 4ul 4e imalo stopani-zashto kato sa hodili pone ne sa go vidiali na jivo-da iskat dokumenti ot lekaria-doktora e v Seslavtsi samo prez sedmitsata yikenda go niama i drugite slujiteli ne mogat da vi dadat adekvatna informatsia-samo edno znaiat i to e NE ZNAM. Pitaite doktora ili koito otgovaria za osinoviavaneto no na jivo nai dobre-po tela lesno se laje.

Не е питано по телефона -ходено е там-но не са ги допуснали вътре.казали са че има стопани......Има нещо странно във всичко това.Даже и да го няма вече-едва ли някой ще ви даде информация ...дано все пак е добре-пожелавам го от сърце.И ще чакаме да ни информирате.благодаря

#2805 Потребителят е офлайн   ataka_z Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 September 2010 - 10:50 AM

E как така няма да ги допуснат-как пускат хората дето хранят животните-нещо гнило има там-да се оплачат на кметицата или нейна заместничка. Време е да протестираме срещу това-на 2 или трети има протест-концерт ще се чуе допълнително .Е щом не са ги пуснали това значи че го няма кучето-набързо са го убили м би. А цяла седмица ходил ли е някой да го види от Кикита и другите дето ги хранят .
Може ли да ми дадеш координати на хората които са искали да осиновят парализираното куче.На лични

#2806 Потребителят е офлайн   ataka_z Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 September 2010 - 07:26 PM

Zdraveite! Izvinete che pisha na kirilitsa no kompa mi neshto ne slysha. Ta sega po temata-dnes hodih v Seslavtsi i tam kakto pochti vsiaka sabota imashe grupa poznati koito chistiat razhojdat i hraniat kuchetata. Parvo minahda razgledam kletkite i potarsih da vidia niakade paraliziranoto kuche no ne go vidiah . Popitah slujitelite/lekariat go niama6e kakto e vinagi yikendite/ kade e paraliziranoto kuche i te mi kazaha che e osinoveno kam ponedelnik. Poznat koito sashto pital my kazali che e osinoveno ot jenata koito osinovila izvestnoto kuche Mima /za Mima mi kazaha che predstavitel na nemskata fondatsia v Bg ia vzel da i praviat operatsia no ne ia varnal na zakonnata sobstveni4ka i dosega a triabvalo.

#2807 Потребителят е офлайн   ataka_z Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 September 2010 - 07:28 PM

Да допълня- в Сеславци има едно бяло слабо куче-средно голямо над 2 год, докарано в неделя-10.09. Само лежи-на единия крак има някакво образувание-нещо като открито червено месо -изглежда като мухлясало-с размер 8-10- см подутината -откритата е към 4 см. Прилича на обелено пилешко бутче раненото място. Раната изглежда стара ,но все едно гние. Имам чувството , че е сериозно положението с крака му.Добре е да го види някой професионалист. Извинете ме за непрофесионалното описание. Намира се в средните вътрешни клетки вдясно от вратата с лицето навътре към помещението. Кучето изглежда спокойно.

#2808 Потребителят е офлайн   ataka_z Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 September 2010 - 08:42 PM

Ето снимки на някои кучета от Сеславци от 11.09.2010. Кликнете върху линка
http://www.facebook....160793027264069

#2809 Потребителят е офлайн   fanfann Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 September 2010 - 12:17 AM

мерси за снимките

#2810 Потребителят е офлайн   ataka_z Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 September 2010 - 01:50 AM

Ne sam gi pravila az no biah tam. Niamam tsifro no kato soi kupia vednaga 6te go polzvam za kuchetata glavno. Sega vzeh snimki ot facebook na poznata ot 11.09.2010-i tia beshe tam
p.s. Bialoto kuche s bolnia krak e dokarano na 10.09.2010 tozi petak /pisala sam po gre6ka nedelia/

Моля, ползвайте кирилизатор.
мод

• (272 Страници) +
  • « Първа
  • 139
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема