Здравейте! Един познат си направи труда от лентата да ми сканира направо на диск почти всички снимки и понеже не съм била там той е пропуснал няколко-2-3 да сканира. Тук са снимки на кучета уловени вътре-от 10 ти този месец до 21 ви -вторник. Няма я на сканираните снимки родилката с новородените от събота веечерта-18ти. Има 2-3 непроявени-несканирани от познатия ми снимки и аз се взирам в лентата сега и търся дал на непроявените е родилката и утре ще го помоля да прояви и тях-сметнал е че не са важни или тъмни познатия ми да видим тогава дали ще излезе нещо. А сега накратко да обясня сканиранител На снимките по поредност но не за всички снимки/ ще обяснявам- -На втората снимка е младата немка овчарка-много послушна свикнала с хора красавица .
3 та снимка-любимото ми куче порода между вълча и немска-много послушно едро ходи на повод става за пазач и за вкъщи, обича други кучета-любимец-викат му цезар или Цезарка пгледачите-не съм погледнала какъв пол е. Отбелязано е на табелата му с кръгче и кръстче нагоре сочи за пола.
5 та двете немски овчарки
8 ма-новодошли нещастници-днес ги кастрираха милите-голямото шареното е много добродушно а и другите също.
9-бяло добро
10-от групата дето ги кастрират сега шареното е едното
11-мама куче и малки
12-пак съм снимала шареното -преместено
13 и-добри кучета,
14-опит за снимане на малко ооло месец но неуспешен
не съм прикачила снимки номалко куче с мама в клетка-какво ги държат там тия деца-май сатрапите от приюта чакат да станат годни и да ги кастрират или какво-няма ли кой да ги измъкне от там-трябва да ги измъкваме-иначе стоят там с месеци и гният.От месец са там.Поне аз оттолкова ходя.
15-18 вкл.външни средни клетки там има и някои кучета които са се свили от страх от по-силните .
19 та снимка-2 кучета едното куче не се вижда нее черното е сляпо с едното око ще каже човек/само предполагам/ че са го уцелили като са го ловили в окото/имам инфо че има 2ма ловцив сеславци единия сега го уволнила от на Фандъкова починена защото не му пукало дали ще уцели куче в окото със стрела и го уволнили. Другия садист казват е още ловец в Сеславци...Предупреден да внимава .
20 та снимка-оттук следват няколко снимки на най-външните клетки до тревата-там отново има няколко много кротки кучета в ужас гледат по-стръвните си събрътя по клетка.Там кучетата са за постоянно и не се връщат по квартали. Много от тях са изключително кротки и не смеят да ме погледнат от стрес.
Същото се отнася за снимки до предпослдната снимка.
На последната снимка съм снимала стресираното и току-що уловено куче във вторник от ловците-с кръв по лапите кротко ме гледа и не разбира сякаш какво му се случва-това е снимка от 21 ви -вторник.. Днес ходих в приюта и го гледам-упоено и го натовариха в колечка да го кастрират горкото-толкова му се насъбра на това красиво кротко животинче . Дано го пуснат от приюта-ще е грехота да го пъхнат за постоянно в някоя клетка.