Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ
Публикувано: 21 October 2010 - 05:25 PM
Голдънчовци едно от вашите момчета е в изолатора, днес го докараха. Според ловците се е скитал 2 седмици и смятат, че е изхвърлен, но може и да е тръгнал по разгонена женска. Ако знаете за някой загубен... Ето го:

Това пък е един супер мил пит. Момче. Гушках го, мачках го, страшен сладур е. Зъбите му са бели, здрави, хубави. Много готин сладур, иска много да се гушка...

Кучетата хапнаха общо 110кг гранули, 60кг.от общината и 50 от даренията ви
Стана ужасен бой, по принцип си се бият всеки път, но понякога е ужасяващо като сега. Имаше едно изпохапано от всякъде от другите, навсякъде кървища, ако не се бях намесила щеше да е мъртво, както му скачаха от всички страни, сега е с ужасни рани от нахапвания
преместих го в друга клетка, където не го нападат.Техника оправи дупките в оградата, през които се промушваха в чужди клетки,а гледача премести едно куче, на което му бяха свалили кожата направо с месото от лапата
Ужас щях да припадна от толкова кървища. Добре,че и гледачите реагираха като ги викнах този път, та да ги поразместят...
С двете "краставички" се видях в чудо, докато ги накапя, едни от най плашливите кучета са,.Помолих да ги преместят в отделна клетка, до бебетата, където има навес,защото не трябва да ги вали като са накапани с Промерис Дуо. Миналия път единия от лекарите ми помогна с инжекциите, тъй като аз не мога и да ги държа с примка и да ги боцкам, а той се е ошлайфал, като им бие упойките.Ето ги и тях:

Няколко бебока:

Едно куче с окраска на хъски:

И една дребосъчка, при големите кучета, идеална за апартамент, от снимките не личи но е много мъничка:

ПП. Утре ще сканирам фактурата за закупените лекарства с дарението на ANRIANA и ще я пусна, остатъка от 61лв. е в мен, като има нужда от лекарства за други кучета, ще си отидат по предназначение, естествено ще напиша за какво са използвани.
Това пък е един супер мил пит. Момче. Гушках го, мачках го, страшен сладур е. Зъбите му са бели, здрави, хубави. Много готин сладур, иска много да се гушка...
Кучетата хапнаха общо 110кг гранули, 60кг.от общината и 50 от даренията ви
Стана ужасен бой, по принцип си се бият всеки път, но понякога е ужасяващо като сега. Имаше едно изпохапано от всякъде от другите, навсякъде кървища, ако не се бях намесила щеше да е мъртво, както му скачаха от всички страни, сега е с ужасни рани от нахапвания
С двете "краставички" се видях в чудо, докато ги накапя, едни от най плашливите кучета са,.Помолих да ги преместят в отделна клетка, до бебетата, където има навес,защото не трябва да ги вали като са накапани с Промерис Дуо. Миналия път единия от лекарите ми помогна с инжекциите, тъй като аз не мога и да ги държа с примка и да ги боцкам, а той се е ошлайфал, като им бие упойките.Ето ги и тях:
Няколко бебока:
Едно куче с окраска на хъски:
И една дребосъчка, при големите кучета, идеална за апартамент, от снимките не личи но е много мъничка:
ПП. Утре ще сканирам фактурата за закупените лекарства с дарението на ANRIANA и ще я пусна, остатъка от 61лв. е в мен, като има нужда от лекарства за други кучета, ще си отидат по предназначение, естествено ще напиша за какво са използвани.
Публикувано: 21 October 2010 - 06:09 PM
Малката бебочка с коронавирус, която занесох преди две седмици в Добро хрумване е много по-добре. Трябваше да пътува миналия петък към Несебър при осиновителката си, която ще продължи лечението, но непредвидени обстоятелства забавиха момчето, което предложи превоз.Ако има някой път към Несебър и може да вземе малката ще сме много благодарни.
В Сеславци.Заедно попълваме декларацията за осиновяване:

На път към клиниката:

Вече сме в клиниката и ни правят тестове:

И преди 2 дни в стационара, вече много по-добре:
В Сеславци.Заедно попълваме декларацията за осиновяване:
На път към клиниката:
Вече сме в клиниката и ни правят тестове:
И преди 2 дни в стационара, вече много по-добре:
Публикувано: 21 October 2010 - 08:21 PM
Някой може ли да ми каже в кои дни и по кое време ходят доброволци в Сеславци? Имам приятелка, която иска да осинови кученце (бебе), което предстои да стане голямо и ми се иска първо да минем през изолатора. Може на първо време просто да даде приемен дом на някоя от животинките.
Публикувано: 21 October 2010 - 10:58 PM
Имаме транспорт, Ели пиша ти ЛС 
Chupacabra, ходим вторник и четвъртък, а доброволците от Фейсбук са в събота, но тогава само можете да разгледате, не да осиновите. Ако идвате през седмицата, по-добре в четвъртък с мен,иначе сами ще трябва да се оправяте.Ходи се между 9,00 и 13,00
Chupacabra, ходим вторник и четвъртък, а доброволците от Фейсбук са в събота, но тогава само можете да разгледате, не да осиновите. Ако идвате през седмицата, по-добре в четвъртък с мен,иначе сами ще трябва да се оправяте.Ходи се между 9,00 и 13,00
Публикувано: 22 October 2010 - 02:14 PM
Публикувано: 23 October 2010 - 07:24 PM
Извинявам се за невежеството си, но искам да попитам -дали е вярно, че породистите женски кучета в Сеславци не се кастрират? Тези дни съм се разтърсила за куче за баща ми и прочетох из форума за това - не искам да вярвам, че това е истина
Публикувано: 24 October 2010 - 04:20 AM
За съжаление...
Това е политиката им за стимулиране на осиновяванията. Така вече няколко животни осиновени от там, после стават жертва на мераците на разни кретени, които ги заплождат и продават малките. Гениално, нали? Ако знаеш колко "породисти" бяха осиновени от приятели и познати на работещите там, некастрирани, появяващи се после като "родословни" родители, чиито деца се продават
Публикувано: 25 October 2010 - 05:40 PM
кикита, в 25 October 2010 - 05:28 PM, написа:
Хиляди благодрности на Elena07 и приятелите ни Голдъни, които толкова пъти ни помагат с храна за сеславчетата! Елена
за събраната 200кг. храна, страхотни сте!
Храната е малко повече от 200 кг., като я купим ще дадем отчет

Вход

Горе
Цитиране +