Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ
Публикувано: 26 October 2010 - 01:38 PM
Публикувано: 26 October 2010 - 10:16 PM
Както вече е писала Кики, три момиченца бяха преместени в Богров, за да могат да дочакат нови стопани. И трите са безкрайно добри и социализирани. А някой идиот, най-вероятно бившите им стопани, са решили Сеславци да бъде последна спирка в техния сигурно така или иначе безрадостен живот. Да пожелаем на кученцата бързо да се уредят с дом, който ще ги заслужава!
Виждам, че има нови дарения за храна - kittykat.ruse и Ирка, благодаря ви за съпричастността към съдбата на тези несретници
След храненето в четвъртък ще направя една рекапитулация - какво сте дарили, какво е изядено
Благодаря ви още веднъж, хора, засега успяваме да се справим, всички заедно. Ако знаете с какъв апетит хапват кучовците и най-обикновените гранули, направо да му се доплаче на човек.
Публикувано: 28 October 2010 - 06:25 PM
Публикувано: 28 October 2010 - 09:06 PM
Chupacabra, в 28 October 2010 - 05:30 PM, написа:
Там си е още, никой не е проявил интерес към него.
От няколко дни в изолатора има и АМЕРИКАНСКИ БУЛДОГ, мъжки, добър с хора, в клетката е с още 4-5 кучета. Прибран е по сигнал от ж.к."Дружба", не го искат обратно. Което значи, че е на разположение за осиновяване. Едър, 40-килограмов. Съжалявам, че брат ми отказва да снима там - другата седмица Кикита ще пусне снимки.
Днес пак е имало 160 кучета. Имайте предвид, че когато съобщавам тази бройка, това винаги е без кучетата, които чакат за кастрация, те обикновено са около 30. Не ги включвам, защото на тях не даваме храна.
Та днес от изолатора са дали 40кг храна, и от вашите дарения още 60кг - общо 100кг са разсипани на животинките. Както обикновено са били много гладни, излапали са всичко.
За голдъна - трябваше да го вземем сега във вторник, заедно с другите три кучета, но някой ни беше изпреварил.
Сега да се отчета:
Досега съм изтеглила 330лв. дарения за храна от сметката на форума, на 11.Х. За тях купих 330кг гранули.
Освен това на 19.Х. получих 70кг гранули от elena07 и 40кг/2х20кг/ от kittykat.ruse.
Или общото количество гранули, с което разполагахме, беше 330+70+40=440кг
От тях са вече раздадени 315кг /на 11.Х.-50кг, на 13.Х.-45кг, на 19.Х.-60кг, на 21.Х.-50кг, на 26.Х.-50кг и днес-60кг./.
Остават 125кг.
Това е равносметкава към днешна дата, с двойно намалените количества на храната.
Тук е мястото за пореден път да благодаря както на постоянните, така и на новите ни дарители
Публикувано: 29 October 2010 - 06:17 PM
Искам да взема вкъщи кученце, да го обичаме, да се грижим за него.
Не съм прегледала цялата тема за Сеславци.
Някой ако знае за здраво кученце(защото имам деца) и ако има начин да го транспортираме някак до моя Сандански, веднага взимам.
Публикувано: 29 October 2010 - 07:54 PM
Kristina86, в 29 October 2010 - 06:22 PM, написа:
Вече сте писали в две други теми, че искате кученца. Там какво се случи?

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 30 October 2010 - 08:25 PM
Публикувано: 31 October 2010 - 01:08 PM
Публикувано: 31 October 2010 - 03:37 PM
За хората, които искат да осиновят куче от приют е най-добре да отидат на място и да го видят и разходят. Кучетата по принцип са обезпаразитени, но ако бъдат осиновени, препоръчвам да минат през обстоен преглед.

Вход

Горе
Цитиране +