Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ
Публикувано: 19 November 2010 - 11:47 PM
Дано повече хора успеят да отделят от времето си за тази дейност.
А сега ви моля да стискате палци на тази сеславска кукла, която в момента пътува към щастието. Когато пристигне, ще обясня по-подробно.
Публикувано: 20 November 2010 - 01:32 AM
нов съм във този форум и не съм наясно още с правилата и кое къде да търся.
Поразгледах темата и искам да пипитам ротвайлера от 136 стр, и 143 стр. (предполагам е едно и също животно) какво е положението за него? По принцип си търся доберман, но и ротвайлера ми допада много.
Публикувано: 20 November 2010 - 03:03 PM
Borizanov, в 19 November 2010 - 10:37 PM, написа:
нов съм във този форум и не съм наясно още с правилата и кое къде да търся.
Поразгледах темата и искам да пипитам ротвайлера от 136 стр, и 143 стр. (предполагам е едно и също животно) какво е положението за него? По принцип си търся доберман, но и ротвайлера ми допада много.
Всъщност са различни, но и двата не са вече в изолатора. По принцип периодично си попадат ротвайлери в изолатора, така че вероятно скоро ще има друг там.
Nort, много се радвам за госпожицата,тя е супер миличка и като не я видях в изолатора, преди известно време, помислих че другите са я убили, а то ти си я била взела, много се радвам за нея
Публикувано: 25 November 2010 - 04:47 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 27 November 2010 - 10:36 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 27 November 2010 - 10:45 PM
Публикувано: 29 November 2010 - 11:09 AM
Zonker, в 29 November 2010 - 12:07 AM, написа:
Снимките са хубави, но като тези кучета (с такива белези) има няколко. Търсенето ще се улесни, ако кажеш от кой квартал са. За най-сигурно можеш да отидеш на място.
Публикувано: 29 November 2010 - 11:58 AM
GAG, в 28 November 2010 - 09:34 AM, написа:
Не, не е така.
В Закона е записано, че всеки може да влиза в общинските изолатори и приюти, всеки ден, в рамките на работното време на персонала. Така че всеки, който иска да осинови , или да потърси изчезнало от квартала му куче, или да направи снимки с цел намиране на осиновители, би трябвало да е добре дошъл в Сеславци.
Но не е разрешено да се хранят животните. Това би могло да стане само със специалното разрешение на стопанисващите приюта.
Публикувано: 30 November 2010 - 08:42 AM
http://www.facebook....39397725?ref=mf

Вход

Горе
Цитиране +