LKK, разбира се, благодаря ти

Тези кучовци там бяха трима, единият - Бобо, черно-бял, на 19.02. замина за Германия.
Вчера бяхме в Сеславци тримата - със Соня и брат ми. Нахранихме със 55кг от храната на Соня

и 15кг форумски гранулки
Трябваше да ваксинираме няколко кучета, но не можахме, остават за следващия път. Точно ще включим в групата и кучето на
LKK.
Този път направих доста снимки:
Всички кучета, които съм снимала, са много добри животинки, повечето от тях - и социализирани.
Както виждате, има един нещастник със силно увредени предни крачка. Придвижва се, подскачайки на задните. Това е куче, което можехме веднага да прехвърлим в Богров, а
АРС 
и
SMitreva 
се ангажираха със спешното намиране на истински дом. Но кученцето не се дава, защото го "чакат". Ясно къде или кой го чака, щом са останали до това Екото да им прибира кучетата вкупом за кастрация, но няма как, законът е такъв. И най-големият олигофрен да каже "искам си го", трябва да му се върне -
нищо, че има желаещи да се погрижат за кучето, а в същото време той ще го върне на улицата или в мръсния и кален двор.
Имаше още един дребосък, на който липсваше половината лице - толкова е страшно, че не посмях и да го снимам. Според мен - зверски нахапано, след което раните силно са се инфектирали. Дано поне него можем да го вземем,
АРС ще го вземат веднага при тях за лечение

.
И накрая нещо по-оптимистично - Едноочката Ани от Медицинска академия, осиновена уж веднъж и пак пусната на улицата, вече е при мен, у дома. Малко ме беше страх само защото момата много пищеше в Сеславци, но сега се държи перфектно, тихичка и кротичка е. Търси си стопани, естествено! Ето я при извеждането вчера.