Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ
Публикувано: 04 March 2011 - 06:35 PM

Махатма Ганди
Публикувано: 07 March 2011 - 11:51 AM
Публикувано: 07 March 2011 - 12:14 PM
Тези двамата бонбона са едни от най-лигавите кучета и ми е ужасно трудно да им направя хубави снимки, тъй като са в постоянно движение
Ето и доказателство за лошите снимки и многото скачане :) http://kikita2486.sn...574330.22573789 (това са най-хубавите им и "кротки" снимки, а представете си другите :)))
Публикувано: 08 March 2011 - 11:01 AM
Вчера бяхме в Сеславци тримата - със Соня и брат ми. Нахранихме със 55кг от храната на Соня
Трябваше да ваксинираме няколко кучета, но не можахме, остават за следващия път. Точно ще включим в групата и кучето на LKK.
Този път направих доста снимки:
Всички кучета, които съм снимала, са много добри животинки, повечето от тях - и социализирани.
Както виждате, има един нещастник със силно увредени предни крачка. Придвижва се, подскачайки на задните. Това е куче, което можехме веднага да прехвърлим в Богров, а АРС
Имаше още един дребосък, на който липсваше половината лице - толкова е страшно, че не посмях и да го снимам. Според мен - зверски нахапано, след което раните силно са се инфектирали. Дано поне него можем да го вземем, АРС ще го вземат веднага при тях за лечение
И накрая нещо по-оптимистично - Едноочката Ани от Медицинска академия, осиновена уж веднъж и пак пусната на улицата, вече е при мен, у дома. Малко ме беше страх само защото момата много пищеше в Сеславци, но сега се държи перфектно, тихичка и кротичка е. Търси си стопани, естествено! Ето я при извеждането вчера.
Публикувано: 08 March 2011 - 01:09 PM
Иначе аз го бях водила в Добро хрумване, че му течеше кръв от носа и ни дадоха едни капки, които после дадох на циганите и му мина.
Много е кротък, вози се добре, абе послушко е. Много, много се надявам да му се намери дом:)
Много , много благодаря на Nort, за това че са го снимали, за да има шанс да го осиновят. както и за това, че е прибрала Ани, на която толкова исках да помогна.

Махатма Ганди
Публикувано: 08 March 2011 - 01:12 PM
Преди малко ми звънна Поли - тя познава кученцето и стопаните му, кастрирала е майка му и хората й имат пълно довелие. На 100% съм познала за "мръсния и кален двар" - циганска къща, пълна мизерия.
Кученцето се казвало Паши, няма и годинка. Поли е говорила по принцип с циганите още преди месеци и те са съгласни да го дадат, ако има шансове за по-добър живат. Така че, надявам се историята на Паши да е с хепи енд.
Писали сме заедно с Поли
Поли, д-р Петков каза, чеднес собствениците щели да отидат лично в Сеславци да си вземат Паши - така се били уговорили.
Публикувано: 08 March 2011 - 01:28 PM
LKK, в 08 March 2011 - 10:50 AM, написа:
Да, на сметката на Милена., да.
Относно името - ще попитам Соня, защото тя ги кръщава
Публикувано: 08 March 2011 - 06:36 PM
Публикувано: 09 March 2011 - 11:11 AM

Махатма Ганди
Публикувано: 09 March 2011 - 03:14 PM
Нещо, което все забравям да ви кажа - за превоза на петте кучета и къщичките до Казанлък, днес говорих с шофьора на АРС. Отиване и връщане - 540км, по 10л/100км, по 2.50лв./л гориво - това прави 135лв. Значи дължим на АРС 135лв. за превоза. Много бе, ако съм сбъркала нещо в сметките, казвайте.
Другото е за Паши - кученцето с кривите крачета. Вчера са го осиновили, предполагам неговите си хора. Имам договора, но нещо са го объркали, защото в него за осиновител съм посочена аз, но ще го гледам на техния адрес
Поли, ще ти пусна данните на лични. Дано успееш да го вземеш кученцето.
Публикувано: 10 March 2011 - 12:24 PM
Публикувано: 10 March 2011 - 12:37 PM
Другата седмица ще го ваксинираме Бонбончо и ще му направим нови снимки.

Вход

Горе
Цитиране +