Ето ме, аз съм,
Nort2005-2=
nort2005
И така, представям ви 14-те щастливци, които се измъкнаха под носа на карантината, и на 21-ви февруари потеглиха към новия си живот. Това с десет дни закъснение, защото Дунав замръзна, фериботът спря... Но молитвите ни бяха чути и пътят се отвори за тези душици:

- Адам - млад маламут, доведен в Сеславци от собствениците си.

- Африка - доста почака милата, но успя да се опази за този хубав ден.

- Айко - тази хубавица би била гордост за всеки кучешки стопанин.

- Алжир - много мил и уравновесен, обичаше да виси на мрежата...

- Алонсо - много гушкаво куче, като кадифе.

- страхотен симпатяга, от най-любвеобилните кученца.

- казвахме му Рошко, сладурчо, беше изведен в хотел,

на дарителите !

- Дедко, също беше на хотел

, ще изкара старините си в спокойствие и обич.

- този малък хубавелко с голямо име също удари шестицата от тотото, бил е "тротоарчо".

- Доли е много добричка и ще бъде идеалният домашен любимец.

- Пати без приемната си стопанка Петя

, без нея Пати нямаше да оцелее.

- Визи - красота и доброта, как такова куче може да е чак толкова нежелано, не знам.

- Вулканчо благодари специално на
mimotova 
за хотелския си престой.

- Боби, единственият оцелял от сеславчетата, които преди година изпратихме в Казанлък.
А сега малко снимки от самото отпътуване. Тук вече Пати е с Петя, която наистина направи така, че Пати да дочака този ден. Милото момиченце, навсякъде го гонеха, и то се промушваше от клетка в клетка, а това е много опасно. Не ѝ даваха и да се храни, и тя беше само кожа и кости. И нервна, и недоверчива. В деня на пътуването бяхме приятно изненадани от големия напредък, който Петя беше достигнала с нея - Пати беше спокойна, дружелюбна, вървеше на повод и изглеждаше чудесно!

- Петя и Пати
Ето това са първите щастливци от миналата седмица. Пътуването е организирано от Соня

, новите домове на кучовците са намерени пак от нея

. Благодаря на помощта ви за подготовката на животинките и хотелските разходи

.
Утре продължавам със снимки и информация..