Ето ги и Санчо и Алира, с какво нетърпение очакват да стегнат багажчето и дим да ги няма
Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ
Публикувано: 16 August 2012 - 09:27 PM
Ето ги и Санчо и Алира, с какво нетърпение очакват да стегнат багажчето и дим да ги няма
Публикувано: 16 August 2012 - 09:36 PM
Не се вижда ясно на снимките,но в ушенцето където е марката като,че ли се вижда татуировъчен номер или така ми се струва?
Публикувано: 17 August 2012 - 05:53 AM
Другото, от което винаги има нужда, са пари за транспорта.
Благодаря ти за интереса към слабушкото.
Публикувано: 17 August 2012 - 03:23 PM
blobby, в 17 August 2012 - 06:12 AM, написа:
О, ако видиш днешната фотосесия
Пускам ги снимките. НОК-чо изяде един килограм, а всички останали - общо един килограм
Публикувано: 17 August 2012 - 07:59 PM
Публикувано: 18 August 2012 - 09:32 AM
Публикувано: 18 August 2012 - 03:55 PM
Гледачите го натовариха в колата ни, направих му снимки, и го закарахме в Суходол:
Публикувано: 18 August 2012 - 04:40 PM
Публикувано: 19 August 2012 - 01:42 PM

Помощ за животните
Публикувано: 19 August 2012 - 02:30 PM
kiriaki, в 19 August 2012 - 01:42 PM, написа:
kiriaki,
Първо искам да поясня, че осиновените сеславски кучета дължат новия си живот най-вече на Соня Митрева
Но, както става ясно, нуждаещите се от дом сеславчета са много, един човек не може да насмогне. Всеки ден идват нови и нови, много от тях по сигнал за агресия, т.е. законът не позволява да бъдат върнати по местата, откъдето са прибрани.
С една дума, най-добрият вариант за тези кучета е да им се намери дом - ако не в чужбина, поне тук. Освен това биха били благодарни, ако някой ги изведе на разходка - това се прави в събота и неделя, не зная дали има достатъчно хора за това. Разходки може да се правят и през седмицата, вторник и четвъртък мисля че, от 10.00 до 13.00ч. И да им се даде нещо вкусничко за хапване, да се погалят.
Има кучета страхливи, има и наистина агресивни, там е по-сложно.
Между другото, да поясня, че за нашата чужбина единственият критерий за подбор е кучето да бъде социално и общително. Няма грозни и красиви кучета. Има страхливи и агресивни от едната страна, и социализирани от другата.
Публикувано: 19 August 2012 - 04:46 PM
Суходол е пълен със сеславски кучета, ще се пръсне по шевовете. Жана, Соня
Публикувано: 19 August 2012 - 08:28 PM
Много е слабичък, наистина на снимките не се вижда. То е само едно гръдно кошче и четири крачета, и кожа. Но апетитът е зверски, точно. Много му се живее. Сигурно и на разходката се е израдвал много, днес е бил хубав ден за него. И снимките са супер!
Щом германките му дадат име, веднага ще съобщя.
Кренвирши имаше и за съквартирантката, и за съседчето /да не си помислите, че съм съвсем коравосърдечна/:
Публикувано: 19 August 2012 - 10:22 PM
Nort2005-2, в 19 August 2012 - 06:28 PM, написа:
Кренвирши имаше и за съквартирантката, и за съседчето /да не си помислите, че съм съвсем коравосърдечна/:
аха,аха си го помислихме
А НОК-чо е страхотен.
Ще бъда нахална и ще предложа име-Руди.
И понеже знам какви са задълженията на кръстниците само кажете когато имате нужда от нещо парички за храна,лекарства или път
Публикувано: 19 August 2012 - 11:13 PM
Но пък си заслужава. Ето поредните задомени сеславчета, Соня днес ми изпрати снимките.
Първо - Ранджо, от юнския ни транспорт:
"И Ранджо, от предпоследния транспорт. Първоначалният преглед на момчето е показал, че има лоша стара прободна рана на едното краче. Засегнати са били костта, мускулите и нервите. Вече е направена една операция, предстои още една. Да стискаме палци на Ранджо да се възстанови по-бързо и скоро да намери истинските си стопани." - това съм написала в поста си от 29.VII. за него.
Сега разбираме, че и втората операция е била успешна и Ранджо вече е осиновен. Предстои резонния период на възстановяване, и момчето ще е като ново. Ето го, с осиновителката:
Следващото новодомче е Ива, от юлския ни транспорт. Ива благодари на mimotova
И Анук - кученцето от "земетръсния" транспорт /на 22.V./, когато само камъни дето не падаха от небето. Толкова красиво същество, и мило. Има си вече семейство, и кака, с която да си играе:
И за тези поредни кучета, заменили тежкия уличен живот с един нов свят, нека благодарим

Вход

Горе
Цитиране +