Снимки на Ема в приемния ѝ дом, от преди няколко дни, с последния сняг и с нацъфтелите иглики. Вече е топличко и тя с удоволствие тича из двора и се препича на слънце. Демодекозата остана в миналото, благодарение най-вече на
tkusa 
. Защото нищо не бих могла да направя, ако кучето беше останало в приюта - невъзможно ми е всеки ден да съм там. Ако
tkusa 
не беше я извадила, сега Ема щеше да е едно нещастно болно създание, без козина и с кървави рани по тялото, с броящи се ребра, запътило се към "моста под дъгата".
Който следи темата знае, че избягвам сърцераздирателните описания, за да не ви разстройвам и натъжавам. Но вие сигурно се досещате, че са много кучетата, които имат нужда от по-специални грижи, за да бъдат спасени. И най-вече им трябва место, където да получат тези грижи. Затова помощта на
tkusa
е изключително нужна, тя е незаменима - точно за тези, болните душици.
Иначе за тези, които са здрави, е малко по-лесно. Соня

осигурява дохранване три пъти седмично, аз и още един човек отделяме по няколко дни в седмицата, за да ги храним, ваксинираме, обезпаразитяваме и снимаме /за да може да им се търси дом/. От няколко седмици идва още едно момиче, за да прави снимки, дано не се откаже скоро.
В петък бяхме в Сеславци, утре пак - кучанките не знаят, че са празници и си искат своето

. Освен това изведохме и няколко кучета /от Сеславци и Богров/, за които Соня

е намерила дарители, които ще заплащат престоя им в кучешки хотел. Това са животинки, за които или вече имат кандидат-стопани и не искаме в последния момент да им се случи нещо непоправимо, или такива, които имат нужда от лечение - две са с микроспория, едно с демодекоза, няколко с чревни инфекции. Ето и малко снимки:

Поздрави от кучовците и весели празници!