irena_ig, в Apr 29 2009, 04:23 PM, написа:
За ротвайлера. Бил е охрана на някаква къща в Кътина. Поредният нещастник-охранител. Предишният пазач е можел да контактува с кучето. Но идва нов, извежда го на разходка, кучо се омотава в повода, човекът започва да се суети и кучето го нахапва по ръцете. Между другото, и собствениците на имота не могат и не смеят да пипнат ротвайлера. Веднага са се обадили на д-р Станкова да отиде да го евтаназира. Тя им отказала - обяснила им, че не може да умъртви здраво и право куче, после ми се обади и сподели с мен. Посъветвах я да го направи все пак, защото щом са го решили, по-добре да е тя, за да го направи както трябва, отколкото да викнат Екоравновесие, където не се знае какво и как. След ден размисъл тя е отишла, но са й казали, че са се обадили и чакат Екоравновесие.
Та сега не знам какво са решили - или ще го евтаназират, или ще дреме там вътре, докато го поискат някои откачалки пак за охрана. А докато е там надали някой ще посмее да отвори, за да му сипе гранули и вода. Водата може и с маркуча, но за храна не знам. Аз например няма да влизам при него, през решетката ще му пускам кренвирши и вода с маркуча. Защото сега, както по празниците няма да има никой там, ако изскочи, ще стане страшно.
Ротвайлерът е на 5-6 години.
Благодарим на Maggi и майната за даренията, добре, че се сещате за кучанките.
Надявам се и скоро да ви съобщим някоя и друга добра новинка, че напоследък там само тъжни неща се случват.

Вход

Горе
Цитиране +